Интересни книги в електронен вариант

• 231 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • София
моби, златна си  Hug Аз явно съм голям заплес, защото преди 2-3 дни гледах в читанката и имаше само "Игрите на глада". После рових, рових и чак днес реших да питам.

# 287
  • София
Момичета, тръгнах да си инсталирам и аз програмата - оказа се, че сме я имали от сума време на компа, но...аз нали съм голям "специалист"...
Справих се с първата си книга чудесно - за 10-тина минути първо от pdf в rtf и после през калибрето в mobi.

Това ми прозвуча като "през девет планини в десета"  Whistling .
Можете директно *pdf-а в *mobi за по-малко от десет минути през On-line convertor

"Възпламеняване" е втората книга нали?
А "Сойка присмехулка" третата, така ли? Има ли я качена някъде?

# 288
  • София
"Възпламеняване" е втората книга нали?
А "Сойка присмехулка" третата, така ли? Има ли я качена някъде?
Втората е, да. Третата видях, че очаква проверка в читанката. Сигурно и нея скоро ще я качат.

# 289
  • София
Момичета, тръгнах да си инсталирам и аз програмата - оказа се, че сме я имали от сума време на компа, но...аз нали съм голям "специалист"...
Справих се с първата си книга чудесно - за 10-тина минути първо от pdf в rtf и после през калибрето в mobi.

Това ми прозвуча като "през девет планини в десета"  Whistling .
Можете директно *pdf-а в *mobi за по-малко от десет минути през On-line convertor

хахахах явно не си обърнала внимание на поставеното от мен в кавички.
Така, че моля не ми разбивайте илюзията - бях толкова горда от себе си.  hahaha
При следващата книга ще опитам и с On-line convertor

# 290
  • София
Ети, ама и аз съм от "специалистите"  Embarassed и затова направо ти се възхитих, че през цели две програми и два конверта стигаш до желания *mobi  omm !
Калибрето го имам на компютъра отдавна, но толкова сложен ми се видя първия път като го отворих, че втори път нямаше. Една съфорумка ме "светна" за линка, който дадох и оттогава само през него конвертирам форматите.
Надявам се, че постът ми не те е обидил  Praynig ! Само предложих по-лесния според мен вариант...

# 291
  • София
Тук сме се наредили специалист до специалиста  hahaha. И аз се мъча няколко път с АББИ-то.

Най-големият ми подвиг беше Стъкларят от Мурано. Свалих го в ПДФ и смятах да го обработвам с АББИ, обаче се оказа, че файлът е с парола. Свалих две програми за премахване на пароли от ПДФ. Премахнах я с триста зора, после конвертирах през АББИ до rtf, а след това с Калибре до mobi. Обаче книгата ми стои вече трети месец непрочетена  hahaha.

# 292
Някои пдф файлове с амного големи и са директен скан, само те не стават през онлайнконвертора
Всичко друго си става перфектно там, и най-лесно и бързо
После ползвам опцията send to kindle през амазонския акаунт, и готово
Някои книги ги минавах през калибре, но установих че така е по-лесно (нали все ми няма кабела за киндъла  Tired )
Иначе в замунда са качили Memory of light- последната книга от поредицата Колелото на времето
Мисля че е доста интересна  Peace

# 293
  • София
моби, златна си  Hug Аз явно съм голям заплес, защото преди 2-3 дни гледах в читанката и имаше само "Игрите на глада". После рових, рових и чак днес реших да питам.

Днес е качена в читанката  Simple Smile Тъкмо преглеждах какво ново са пуснали там, когато попаднах на твоето питане, та се получи съвпадение един вид  Laughing

# 294
И аз благодаря за втората част. Сега чета 22/11/63, много ми е интересна и веднага ще започна Възпламеняването после. Тъкмо ще излезе и третата част дотогава.

# 295
Здравейте от мен; не съм активна с писане, но наскоро се сдобих с Киндъл и изчетох доста неща за четците, писани в клубчето.
Търся си една книга: Another Piece of My Heart / The Patchwork Marriage by Jane Green (В Америка и Англия има различни заглавия); въпреки че не е сред най-популярните автори, реших да ви питам - да не би някой да я има... (търсих в библиотеките, които са изброени, но не я откривам).

# 296
Ето ви една безплатна и мого лесна програма за конвертиране,Можете да конвертирате по много файлове наведнъж http://www.hamstersoft.com/free-ebook-converter

Калибрето е супер рограма за управление на домашната ви библиотека ,конвертирането е само една много малка част от функциите и. Ето тук можете да видите как се работи с нея.

http://calibre-ebook.com/demo

# 297
  • Пловдив
Качили са Устоите на земята.Има я и втората част Wink
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=340330&hit=1

# 298
  • The Vampire City
Има качени и така нашумелите напоследък "Игрите на глада"   Party

# 299
  • Видин
Има ги в Читанка в подходящи за четци формати  Grinning

Общи условия