Интересни книги в електронен вариант

• 231 004
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София

Другото,което чета в момента е"Ад"-Дан Браун.Има я преведена на български във Флибуста.

Аз пък не можах да я намеря, а приятел ми е препоръча много. Може ли да помоля за упътване  bouquet

http://www.rulit.net/books/ad-download-free-294898.html

# 646
  • София
Прочетох поредицата "Песен за огън и лед".Не мога да опиша удоволствието което ми достави.Сега живо ме интересува кога ще излезе 6 книга.

# 647
Прочетох поредицата "Песен за огън и лед".Не мога да опиша удоволствието което ми достави.Сега живо ме интересува кога ще излезе 6 книга.

Очаква се през 2015г.  Peace  .... Евентуално...  Whistling

# 648
  • София
Леле,това си е доста чакане.Ще се радвам някой да ми предложи книга с подобна тематика.

# 649
Леле,това си е доста чакане.Ще се радвам някой да ми предложи книга с подобна тематика.

Доста е, спор няма.
Аз, честно казано, не съм фен на този вид литература, но мъжът ми е и ги следи кое кога излиза.
Та той напоследък чете книгите на Джо Абъркромби - първите две от поредицата ги има в Читанка, последните две ("Герои" и "Последният довод на кралете") си ги купи на хартия, тъй като не успяхме да ги намерим в ел. вариант.
Каза, че били до някъде подобни на "Игра на тронове", но и не съвсем - каквото и да значи това  Laughing

# 650

Синя слива, и аз покрай Троновете се запалих по фентъзито. Сега чета Колелото на времето, след това съм подготвила Малазанска книга на мъртвите, за която съм чела само похвали. Друга много хвалена е Хрониките на Амбър, но на мен не ми допадна. Има и тема за фентъзи/ фантастика, може да надникнеш там за още предложения.

# 651
Аз пък днес започнах "Игра на тронове"  Blush Направо ме е срам, че чак сега разбрах за тях.
Подобни са ми на Урсула ле Гуин книгите, ако не сте ги чели.  Peace

# 652
  • София
Норе,приятно изкарване във Вестерос .Момичета благодаря за предложенията.Ще разгледам.

# 653
Момичета благодаря за предложенията.Ще разгледам.

Ще си позволя и аз да се включа с едно предложение, след "Игра на тронове", доста ми допадна Робин Хоб, тази поредица:
http://chitanka.info/person/robin-hobb

# 654
  • София
kusmet, а тази поредица, т.е. две поредици на Робин Хоб, завършени ли са или се чакат някакви продължения?

# 655
kusmet, а тази поредица, т.е. две поредици на Робин Хоб, завършени ли са или се чакат някакви продължения?

Доколкото ми е известно - не се чака продължение. Страх ме е да кажа завършени за фентъзи... Mr. Green
Поредиците наистина са две, но са свързани. В горния линк е правилната подредба, че аз ги бях подкарала разхвърляно, ама си ми бяха интересни.

# 656
Сега ме зарибихте с тези две поредици на Робин Хоб.  Flutter

# 657
Сега ме зарибихте с тези две поредици на Робин Хоб.  Flutter

Пробвай!  Sunglasses
Другото, за което се сещам е "Мъглороден". http://flibusta.net/sequence/17672
Също ми хареса, Хоб обаче повече!

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 22:09 от kusmet

# 658
Единственото фентъзи което съм чела е Игрите на глада. Хареса ми. Чудя и се тази поредица Песен за огън и лед newsm78 newsm78 Някой който е чел и двете да направи някакво сравнение Crazy

# 659
Игрите на глада не е фентъзи, по-скоро е антиутопия. Двете поредици нямат нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт