Интересни книги в електронен вариант

• 231 039
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
На мен ми се стори доста неудобно и се отказах. Може би има значение на какво ще я четеш. Имам я на хартия и не ми е толкова важно, но ще се радвам, ако я открия в fb2 Simple Smile

# 121
Благодаря caramellche,   bouquet, но аз съвсем не мога да я отворя.

# 122
Чудесно се чете и при мен. Отварям я с Adobe Reader 8.

# 123
  • София
Търся биографията на Стив Джобс, може и на английски. Попаднах на 2 линка по-назад, но бяха празни.

Ще съм ви благодарна, ако ми помогнете.

# 124
  • Казанлък of all places
Ако ми дадеш ел. адрес, мога да ти я пратя на английски.

# 125
Да, на компютъра се чете по- нормално с Адоб, но моята идея беше да я кача на четец.

# 126
  • София

На лични. Благодаря ти много.

# 127
  • Казанлък of all places

На лични. Благодаря ти много.
Готово, имаш я!

# 128
Защо при мен не се отваря, и аз имам Adob Reader 9.0. Някой може ли да ми помогне. Не мога да я отворя дори на компютъра си? Благодаря предварително!   bouquet

# 129
Защо при мен не се отваря, и аз имам Adob Reader 9.0. Някой може ли да ми помогне. Не мога да я отворя дори на компютъра си? Благодаря предварително!   bouquet

Обнови си рийдъра до по-нова версия. Мисля, че вече има 10. Често се случва така - като излезе по-нова версия и старата почва да се бъгва.

# 130
  • София

Дръпнах си я от Амазон, в момента е безплатна (за ограничено време). Нонна Лисовская- Банистър произхожда от богато руско християнско семейство. Още с установяването на болшевишкия режим нейните родители търсят начин да емигрират от Русия. По неизвестни причини майка й се решава на тази стъпка в най-неподходящия момент- през 1942 година. Двете с Нонна биват транспортирани като работна ръка в Германия. Там тя преживява кошмарни моменти, но успява да оцелее. Нонна не говори нищо за своето минало през 43-те години брак с американския си съпруг, и едва след като собствените им деца са пораснали и създали свои семейства, тя решава да сподели с тях своя таен дневник и събитията, на които е станала свидетел.

Въпреки недостатъчно добрата редакторска работа ( спомените са накъсани хронологически, на места неясни и непълни), книгата е ценен документ за всички, които се интересуват от Холокоста и Втората световна война.

# 131
  • USA, Steak State
Огримно БЛАГОДАРЯ за това, че сподели Суиткидс.

# 132
Благодаря nelq bouquet, извинявам се за спама и за въпроса.

# 133
Аз ползвам този конвертор, който е безплатен и без регистрация и почти винаги ( разбирай няколко стотин книги без една единствена) ми е конвертирал всичко в желаните формати за четеца- преди фб2, сега моби http://ebook.online-convert.com/

# 134
Аз като запис в хубавата и полезна тема да препоръчам за не челите цък

Общи условия

Активация на акаунт