Интересни книги в електронен вариант

• 231 052
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Горещо препоръчвам Таряй Весос- "Птиците. Леденият замък. Лодката вечер". Това беше едно от откритията ми за миналата година. 

# 136
Горещо препоръчвам Таряй Весос- "Птиците. Леденият замък. Лодката вечер". Това беше едно от откритията ми за миналата година. 

Ах, този пост ми идва като по поръчка. Тъкмо се чудих коя книжка да започвам, а тази беше сред вариантите  Hug

# 137
  • София
Вчера за голяма моя радост открих тази книга за деца в Читанката и не мога да не я споделя с вас:

Изключително смешна и забавна! Simple Smile

# 138
# 139
  • София
Благодарение на електронните библиотеки открих една авторка, която ме очарова- Елизабет фон Арним. За четящите на английски език горещо препоръчвам Elisabeth and her German Garden и The Enchanted April.

("Вълшебният април" е издадена и на български.)

# 140
  • Пловдив
запис Simple Smile

# 141
Благодарение на електронните библиотеки открих една авторка, която ме очарова- Елизабет фон Арним. За четящите на английски език горещо препоръчвам Elisabeth and her German Garden и The Enchanted April.

("Вълшебният април" е издадена и на български.)

Хиляди благодарности за линка!  bouquet И аз обожавам Елизабет фон Арним  Laughing

# 142
А някой попадал ли е на книгата „Изгубените години” на Мери Хигинс Кларк?

# 143
  • Варна
Аз като запис в хубавата и полезна тема да препоръчам за не челите цък

Black тези ги имам на хартия, на един дъх ги прочетох! От скоро имаме Киндъл и главно мъжа ми си чете на него.

И аз ги препоръчвам!

# 144
Да се запиша,че чета....

# 145
"Закуска в Париж" - имам я оттук:http://www.amazon.it/Colazione-Parigi-Kate-Klise/dp/8820052792/r … lid=1RSLK7NVB95SH като голям почитател на "Амазон".
Приятно, леко, романтично четиво за двама самотни родители, които случайно се срещат в самолета за Париж. Разтоварваща и обнадеждаваща  Simple Smile

# 146
  • София
Tsugumi, как пазаруваш от италианския Амазон- предполагам, с регистрация на италиански адрес? Rolling Eyes

# 147
Tsugumi, как пазаруваш от италианския Амазон- предполагам, с регистрация на италиански адрес? Rolling Eyes
Честно казано, не знам, как стана, вероятно има значение, че ми доставиха Кинндъл-а на адреса в Италия. Мисля, че има опция да се промени държавата на регистрация в самия профил в "Амазон" (аз го смених, защото моят незнайно първо беше в САЩ Simple Smile ).
Много ми е удобно с италианския "Амазон", защото първо си поръчвам откъс от произведението, който е безплатен и след това решавам, дали ми харесва. Имат и оферта "lampo" - освен намалени или безплатни книги, по една книга, на която намаляват цената за един ден - днес една книга за Лондонот намалена цена 4 евро, струва 0.99.

# 148
  • София
Горещо препоръчвам най-новата ми находка:

Много забавна и интелигентно написана! Разказва за преживяванията на един англичанин (самият автор) във Франция. Аз много обичам такъв тип хумористични сюжети за междукултурни сблъсъци. Wink

На руски език

На английски език

# 149
  • Edinburgh-UK
записче  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт