Отговори
# 105
  • София
Здравно - проф. карта се купува от книжарницата - 60 ст. Бележката е, че не е в контакт със заразно болни, т.е. не правят изследвания, това е като бележката в градината.

# 106
Балетът е от допълнителните неща, дето се плащат. Не, че е проблем. Но учителката съветвала на нищо да не ги записваме като начало, още се чудя дали да я послушаме.  Thinking

Мислех да я запишем на балет, английски и пиано. Може в началото само на някое от тях, после ако не е много уморена да включим и друго.

Послушай я. А и твоята дъщеря е мъничка., горе долу, колкото големият ми син, той е на 6 и половина.  Simple Smile
Заниманията няма да избягат, но реално умората се натрупва, нищо че в началото всичко уж е в ритъм и детето поема доп. натоварвания и ги иска. Важното е първо да се стиковат с училището и след това всичко останало.

Съгласна съм с Кейси,тези малки главици имат нужда от почивка,а и все още нямат тренинг-а за училище,дори се учудвам как смогват децата да се справят с толкова много занимания наведнъж Simple Smile,но пък гледам,че са момиченца,те са по-организирани и амбициозни Simple Smile,
за Васко искам единствено да тренира някакъв спорт,другото ще си дойде на мястото с годините,записала съм го на СИП и ЗИП -информационни технологии-това поиска..... Simple Smile
Усмихнат ден,момичета Simple Smile

# 107
Момичета, благодаря Ви за отговорите. Моите деца са живели до този момент в чужбина и много неща с тези бележки и картони не са ми ясни. Затова питам. Понеже още нямаме личен лекар, може ли някой да ми каже, дали може да се отиде при който и да е детски лекар и той срещу заплащане да ми издаде тези бележки?

# 108
  • София
Момичета, благодаря Ви за отговорите. Моите деца са живели до този момент в чужбина и много неща с тези бележки и картони не са ми ясни. Затова питам. Понеже още нямаме личен лекар, може ли някой да ми каже, дали може да се отиде при който и да е детски лекар и той срещу заплащане да ми издаде тези бележки?

А няма ли да си избирате личен лекар? Хубаво е да имат, иначе би трябвало да може и срещу заплащане, но той тр да е запознат със здравословното състояние на децата, с ваксинации и т.н.

# 109
Спокойна, ще избираме, но процедурата е доста бавна и ще отнеме доста време. Страхувам се, че от здравната каса няма да са подготвили всички документи, за да може да си изберем личен лекар. Незнам дали срокът за предаване на здравните документи е точно 15.09. или може и малко по- касно?

# 110
  • София
Най-добре звънни в училището и питай, обясни каква е ситуацията....

# 111
Спокойна, няма да има проблем за прием на детето.
В клубовете записват и външни деца.
Ще ти кажа, ако (когато) фиксираме дни и часове.
Защото смятам, че ще съберем деца.
Срещнах още отказали се от читалището, а съм сигурна, че сред ученичките ще има желаещи. Peace

# 112
  • Sofia
Himbeer, няма проблем всеки лекар да ти попълни здравно-профилактичната карта. Ние ще я правим при частния ни д-р, него сме дали и в у-ще като доктор на дъщеря ни, на личната не разчитам, ако можех да се отърва от нея изобщо, бих го направила.

Кейси, Еластина, тя от 2 години ходи на балет и гимнастика след детската, че после и продължава да скача. Все след 7 вечерта сме се прибирали.
Въпросът е сега дали повече ще се изморява в у-ще, иначе заниманията са в у-щето и няма да почват толкова късно, както преди.

# 113
Наистина ви е обхванала предстартова треска, много сте изписали:)
Вчера отидох до един детски магазин на Пиротска, от който по принцип му пазарувам дрехи и не ме разочароваха - купихме му черни дънки, но по - скоро тип панталони, както и блузка, която е тип риза с елече отгоре. Не мога да го снимам, че фотото не ми е у дома, но е голям сладур:)
Ние зацикликхме с раницата, защото имаме чисто нова, но пича не я бил харесвал и сега ще го мъдрим с баща му, но най - вероятно ще му купим.
Ако някой се сети да е виждал някъде лилаво текстилно елече за момче, моля да сподели. В Бенетон вчера имаше но сиви и много ме е яд Tired
Нашата учителка пък е със счупен крак и ще отсъства до октомври, ще ги поеме някаква друга, което е гадно, но какво да направим, дано бързо се възстанови жената Tired
Благодаря за прекрасната тема и на всички за споделените мнения, коментари и препоръки. Изключително полезни сте както винаги  bouquet

# 114
Moon Walk, тази ви учителка по заместване е по-добра от онази със счупения крак.  Wink

П.П. Да не се чудиш- по местожителството, учителката и елечето разбрах кое е училището.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 10:42 от Касита

# 115
  • София
Спокойна, няма да има проблем за прием на детето.
В клубовете записват и външни деца.
Ще ти кажа, ако (когато) фиксираме дни и часове.
Защото смятам, че ще съберем деца.
Срещнах още отказали се от читалището, а съм сигурна, че сред ученичките ще има желаещи. Peace

Ще ти бъда много благодарна. Втора година сме в квартала, а освен в читалището не намерих друго. А дребосъчка направо ще те почерпи   bouquet

# 116
  • Sofia
Мoon Walk, уби ме с това лилаво елече за момче! Трудна задача си си поставила, струва ми се. Simple Smile

# 117
# 118
  • В светлината на слънцето
Дъщеря ми със сигурност ще има извънкласни занимания. Ще продължи да тренира фигурно пързаляне - засега е 2 пъти седмично, но треньорът й предупреди, че трябва да увеличим натоварването вече на 4 пъти седмично. Отделно тренира и плуване два пъти седмично. Нещо напира и за худ.гимнастика, която е в същата сграда, където е и плуването, но ще видим. Със сигурност английския във Фарос ще отпадне - поне тази година, тъй като в училище ще имат немски и да не се обърка. Ще продължи с музикалните занимания - свири на класическа китара, но това не ни бърка, защото е всеки ден и у дома (има си тати-преподавател). Мисля и да я отпочна лека-полека с основни техники в рисуването, което пак ще е у дома. Та общо взето програмата е фул отвсякъде.  Mr. Green Засега не се е оплакала и й е интересно.  Grinning Ама то и при нея енергията е в повече, та така има къде и за какво да я влага. Wink

# 119
Мoon Walk вчера в Кенвелото видях елечета, ама вълненки има и лилави и  тъмно сини на ромбоиди  Wink
Иначе всичко добре , вчера понакупих някои нещица -дрехи де, ама нищо не харесах за първия учебен ден. Направо не знам какво ще правя, моята госпожица си хареса една помпозна рокля от ЛС Уайкики  Sick ,  ама за мен е много помпозна наистина. Та в продължаване съм да търся тоалет...

Общи условия

Активация на акаунт