забременяване с билки

• 67 404
  • 194
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, нещо никак не пишете по темата. Няма ли тема за Хашимото? Тази е за билки.
Е, и аз малко да се отклоня, но мисля, че е повече по темата: чувала съм че суровоядството помага за зачеване. Може да намерите информация в нета за този вид хранене. Идеята е, че се зареждаме с ензими и организмът се прочиства от токсините.

# 61
Не съм се изказала правилно. Разбира се, че има. Но тя има под генетична несъвместимост нещо често срещано, което като нямаш какво да му кажеш и му викаш генетична несъвместимост. А това се доказва след редица изследвания. Много си зла.

Хайде да се придържаме към темата , а не към личностните ни качества , защото в противен случай с същия успех мога да кажа мноо си проста ...

# 62
Аз пък не рабрах за кое се лежи от 8 до 10 год.? /за заболяването или за билките/
... аз и малко бавно включвам Simple Smile
А аз май включвам  Mr. Green лежи се в затвора по всяка вероятност ако нещо и се случи, не по-нейно желание  Sick само се питам това със свекървите в каква връзка го разглеждаме в подфорум Искам бебе Thinking
Здравейте !
Разглеждаме го във връзка в кои случаи билките помагат за зачеване на бебе и в кои не помагат .

# 63
  • София
Здравейте !
Разглеждаме го във връзка в кои случаи билките помагат за зачеване на бебе и в кои не помагат .

Т. е. в разгледания от теб случай помагат, а във всички останали - не?

# 64
  • София
Момичета, нещо никак не пишете по темата. Няма ли тема за Хашимото? Тази е за билки.
Че има тема,има,но там не се пишат такива глупости от крайно некомпетентни хора,просто тези бръщолевеници няма как да бъдат подминати-да не бяха писани! Mr. Green
И да,виждаме че е за билки и по-точно за забременяване с билки.Освен това са изписани едва 5 страници,та темата не се товари. Simple Smile
То има и тема за свекървите и простотиите като цяло,но пак...просто потребителя t_  е"уникум"  Mr. Green

ЧНГ 2012

# 65
Аз пък не рабрах за кое се лежи от 8 до 10 год.? /за заболяването или за билките/
А аз май включвам  Mr. Green лежи се в затвора по всяка вероятност ако нещо и се случи, не по-нейно желание  Sick само се питам това със свекървите в каква връзка го разглеждаме в подфорум Искам бебе Thinking
Здравейте !

Аха, сега чатнах, значи извода е, че свекървите имат нещо общо с бебетата и билките Mr. Green Naughty ЧНГ на всички!

# 66
Здравейте !

Аха, сега чатнах, значи извода е, че свекървите имат нещо общо с бебетата и билките Mr. Green Naughty ЧНГ на всички!
Имат разбира се как да нямат . Нали най-напред от техните уста излиза това , че снахата трябва да : побърза с бебето ; да пие гръмотръни и т.н.
Може и за някои да съм уникум  , то тези които са умни ще ме разберат : не може да се приемат нито билки нито лекарства без нужда , защото ще се наруши баланса на организма . Първо се научава причината за безплодието .
За Хашимото-то само казах на жената да не си спира лекарствата сама .

# 67
  • София
За Хашимото-то само казах на жената да не си спира лекарствата сама .
Глупости,я се върни да прочетеш какви ги надроби.

Цитат
Може и за някои да съм уникум  , то тези които са умни ще ме разберат : не може да се приемат нито билки нито лекарства без нужда , защото ще се наруши баланса на организма . Първо се научава причината за безплодието

О добре че си ти за да знаем! Grinning  Hug

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 16:23 от magnet_for_happiness

# 68

Цитат
Може и за някои да съм уникум  , то тези които са умни ще ме разберат : не може да се приемат нито билки нито лекарства без нужда , защото ще се наруши баланса на организма . Първо се научава причината за безплодието

О добре че си ти за да знаем! Grinning  Hug

Може и да знаете , но по  някой път човек се подвежда по разни реклами . Има една реклама в интернета за билки за забременяване от амазонската джунгла например подобна на тази за билките за коса ... Wink

За за солта какво отново не стана ясно ? За калиево-натриевиият баланс става дума . Разбирам , че не може всички да са се интересували от всичко за това е форум - да се споделя мнение  .

А Вие в качеството на наш учител ли, вземате отношение в него това не ми стана ясно newsm78 ама  явно съм попрекалила със солта Mr. Green
[/quote]
 Wink

Спомних си , че освен гръмотръна , който е за язва и червената детелина , която е за камъни в бъбреците са набедили и белият равнец и той е за възпаления обаче . Тези билки , ако помагат помагат косвено , а не пряко

# 69
  • София
ХАХАХАХААААААААААААААААААААААА Party
Все едно пише робот, а не човек който може да чете и мисли.

# 70
  • София
Накрая ще излезне, че филмът не бил светски, а съветски и не сексуален, а социален.  Mr. Green

# 71
  • София

Цитат

Може и да знаете , но по  някой път човек се подвежда по разни реклами . Има една реклама в интернета за билки за забременяване от амазонската джунгла например подобна на тази за билките за коса ... Wink

За за солта какво отново не стана ясно ? За калиево-натриевиият баланс става дума . Разбирам , че не може всички да са се интересували от всичко за това е форум - да се споделя мнение  .

А Вие в качеството на наш учител ли, вземате отношение в него това не ми стана ясно newsm78 ама  явно съм попрекалила със солта Mr. Green

Wink

Спомних си , че освен гръмотръна , който е за язва и червената детелина , която е за камъни в бъбреците са набедили и белият равнец и той е за възпаления обаче . Тези билки , ако помагат помагат косвено , а не пряко

Всичко помага косвено - само сперматозоидите - пряко Simple Smile

# 72

Цитат

Wink

Браво ! Най-накрая един човек да ме разбере .
+ Това питам се каква полза от форсираната бременност . Макар да не съм от набожните религиозници  мисля , че детето е Дар божи .
И  пожелавам по случай празниците на всички здраве , късмет и хармония с природата

# 73
  • София

Браво ! Най-накрая един човек да ме разбере .
+ Това питам се каква полза от форсираната бременност . Макар да не съм от набожните религиозници  мисля , че детето е Дар божи .
И  пожелавам по случай празниците на всички здраве , късмет и хармония с природата

... но ако няма О. няма зачеване.
Понякога е нужно да се подпомогне О. /което е косвена намеса  /...това с молитви не става - колкото и да го искаш Simple Smile

ПП. Какво е това форсирана бременност?!

# 74
  • София

Разбира се , че не става с молитви , а с правилен начин на живот : 1. намира се генетично подходящ мъж ;

t, ако се окаже, че твоят мъж е генетично неподходящ, въпреки че е с 2 средни и 2 висши, какво ще правиш?

Общи условия

Активация на акаунт