Януарски бебоци 2011 ****тема 21****

• 36 950
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Елч,и Краси се очертава злояда и действам така-сменям марките пюрета.Морков на Гербер харесва,а на Хип не.Картофчето го разреждам с вода.Сменям лъжичките-като стисне уста на пластмасовата,опитвам с метална.Действа за известно време.Повече успех имам на столче за хранене и Бейби ТВ.Понякога взимам за мен пюре отворено от предния ден и го хапвам пред нея.И тя за да не се мине нещо отваря уста.Най-голям успех имам-190 гр.-като е в проходилката.Ама каква мацаница става...А,давам и да си близне коричка хляб.Явно отваря апетита.Правя се на егати шута само и само да хапне.Но ако още след първата хапка стисне уста и се разсърди спирам и си и давам АМ.Незнам дали това ще ти е от полза.Дано проработи.Стискам палци  Praynig

# 661
Пепита, отличен онкогинеколог е проф. Горчев тук в Плевен.

и трябва да чакаш поне месец,че и повече за час при него.
Пепита, всичко ще е наред. мисли си положително.  Hug
Честито на всички именници днес! да са живи и здрави.

за два дена 2 зъба. общо 4

днес пак яде 3-4 лъжички попара. утре ще е с вода,не с чай

# 662
Женката, наистина ли си причинявате всичко това?  Crazy

# 663
Ооо,Пате,срам ме е да разказвам...  Laughing  ooooh! Ама нека порасне пък да си седи гладна тогава  Laughing

# 664
Ооо,Пате,срам ме е да разказвам...  Laughing  ooooh! Ама нека порасне пък да си седи гладна тогава  Laughing
Не е въпросът да стои гладна.Но за мен щом не яде, не е гладно детето.
А и никога не съм одобрявала разни разсейващи помощни средства като ТВ, играчки и т.н. Peace

# 665
Женката, наистина ли си причинявате всичко това?  Crazy
Така бях аз с каката.Един храни,другия отзад вика Амммм!и се прави на маймуната като се засмее широко мушвах по някоя лъжица. hahahaМи трябва да се храни разнообразно,тя беше доста анемична...До ден днешен не мога да прброя повече от 10 изядени хапки на ядене.

# 666
Женката, наистина ли си причинявате всичко това?  Crazy
Така бях аз с каката.Един храни,другия отзад вика Амммм!и се прави на маймуната като се засмее широко мушвах по някоя лъжица. hahahaМи трябва да се храни разнообразно,тя беше доста анемична...До ден днешен не мога да прброя повече от 10 изядени хапки на ядене.
На Алекс са му 5.  Laughing Но пък не му се впрягам. Хапва си плодове и зеленчуци на корем, каквото друго има е добре дошло. Grinning

# 667
  • София
И аз сега с моят дерт:TiredИма ли майки тук,които да се съмняват че отглеждат хиперактивни деца? Tired.В чудо съм се видяла с Викчо.Много шантаво чаве.Спира ми тока.Буден ли е действа нон-стоп,а като дойде време да спи-не спи.Катери се, блъска, върти се, пищи, поти се...абе шок и ужас ooooh!На всичката тази изразходена енергия и не спи Shocked.Преди обед 30 мин,следобед 1-2часа(в най-добрия вариант)Преди вечер не спи ,а е изтощен,но не се дава,къпя го в 19ч ,докато го облека минава още половин час в гонене и съпротива,изпотяваме се и двамата ,давам мляко,  но пак не би...30 мин се гони с кака си...двамата вир-вода,пак баня и пак приспиване,този път успешно....от 15ч. като се събуди,чак в 21ч заспива.До 3ч се буди 4-5 пъти и давам вода ,люшкам друскам и в 3ч вече е готов за игра.Еми не мога повече....После що давам заето?!Ама нали съм куче,та явно и на това съм свикнала вече,защото днес го пратих в бабин дом, но пак не си починах,имаше много за шетане и така
Има, има  ooooh! Все едно описваш моя Викчо. Явно е от името  Mr. Green  А и да добавя, че е много гласовит и все нещо припява и бърбори. И ММ като ми каже, "е какво толкова правиш през деня, че си се толкова изнервила, виж майка ми и майка ти по две деца са отгледали и не се оплакват" ми идва да го ударя с нещо тежко по главата  #2gunfire
Пате, мерси за рецептата  Hug
Пепита, стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин  Hug
Аз също използвам Бейби ТВ за залъгване при хранене, но не че Вико не иска да яде, а просто така не се върти и го нахранвам бързо и чисто.
LadyAngel, аз купих именно за тези бисквитки биберон на Авент с три позиции, които са с прорез, защото консистенцията на млякото става доста гъста. Не знам дали ще мине през дупки.

# 668
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Изпратих нашите  Cry чувството е ужасно,ще ми мине ,но ми трябва малко време.

Честит празник на патерици ,на всички които съм изпуснала!!!

Колажа е страхотен  Hug

Пепита ,всичко ще бъде наред Praynig Hug

Елч
и при нас е положението с апетита е същото,не иска да яде -нито АМ,нито зеленчукови и месни пюрета,само кашите яде с апетит,а такова апетитно дете беше,надявам се бързо да мине този период  Praynig

# 669
  • в Надежда-та

Тутс Hug  уфффффф, след 3 дена и брат ми заминава  Tired

.....Не е въпросът да стои гладна.Но за мен щом не яде, не е гладно детето......
Peace съгласна съм
Причинявате си излишни нерви иначе и от 2-те страни ooooh!
Детето се ядосва, че го карате да яде, Вие се ядосвате, че то не иска Crazy

Имам и аз един въпрос:как научихте да слагате бебетата на гърне.
не съм го учила, ако иска седи, ако не, не. Давам една играчка да се занимава.

П.П. Баткото го отучих от памперса без да го карам да седи на гърне или адаптер Peace

# 670
 Добро утро!   bouquet

Пепита, поискай още едно мнение, даже и две, надявам се, че не толкова сериозно, прегръдки  Hug

И ММ като ми каже, "е какво толкова правиш през деня, че си се толкова изнервила, виж майка ми и майка ти по две деца са отгледали и не се оплакват" ми идва да го ударя с нещо тежко по главата  #2gunfire
какче, това и моя мм ми го казва редовно..., ама като му кажа,че имам нужда да изляза за малко сама и трябва той да гледа децата  Mr. Green бие отбой...

Пате, май не си имала злоядо дете, в истинския смисъл на думата...поне хапвате плодове и зеленчуци, а при нас ситуацията беше страшна...от гладуване и инат, хипогликемия беше направил, че и в болница се озовахме даже...чак и лекарите там, казаха че такъв случай досега не са виждали, по никакъв начин не се лъже... Вярно, че имаше проблем с трета сливица и като я извадихме, прояде детето, но беше чудо...храненето се беше превърнало в кошмар и за двама ни...
 Сега пък с Ивайла е друго, тя яде, обаче, няма търпението да седи повече от пет минути кротко, започва да се извива, да става, да недоволства и мрънка, ако спра да й давам, почва да плаче, вчера права в столчето съм я хранила, с едната ръка я държа да не падне, че пружинира и скача, с другата държа лъжицата. А ги гледам навън другите бебета как спокойно си седят в количките и си ядат...
Извинявайте, то цял ферман написах...лек и хубав ден  Hug

# 671
женката, много мерси за хитрите идейки!  някои ги ползвам, някои при нас не вървят (като различните марки пюрета), но други ще ги пробвам Simple Smile

тути, и аз се надявах да мине неядящият период, но вече близо 3 месеца продължава и явно си е чиста тенденция Simple Smile
хайде, бързо да ти минава изпращаческата депресия Simple Smile

пате, оставяла съм дара по 8-9 ч. без ядене и пак не иска да яде. да взема да спра да я храня, а? ми тот я не е гладна...

# 672
Ви, благодаря за кафето  Hug

Момичета, благодаря Ви за окуражаващите и ободряващи думи. Радвам се, че Ви има  Hug

Калифорния, Горчев идва и тук в болницата в която родих, той е методичен ръководител. В нея се правят и лапароскопски операции. Имам домерие на лекарите там, ако се стигне до оперативна намеса, а това е важно.

Задължително ще взема поне няколко мнения, преди да решим какво ще правим. В интерес на истината, май повече съм се шашнала от наличието на течност в корема. Просто то е видимо, изглеждам като бременна, така съм се надула. Вчера пред кабинета на хирурга една жена ми каза: "Извинете, не обърнах внимание, че сте бременна."   ooooh!

Нямам нищо против Кали да гледа Бейби ТВ, но понякога го спирам, защото като се зазяпа и забравя да яде, когато хапне пак го пускам.
През деня Кали заспива изключително трудно. Но в най-легналото положение на столчето за хранене, с биберон в устата и гледайки Бейби ТВ, на няколко пъти заспива и после я местя в кошарата. Може да съм лоша майка, но пък детето ми успява да поспи и през деня.

Стана много дълго, хубав и усмихнат ден!

# 673
Кръстихме Рая на любимия ми празник. Честито със закъснение на именниците. Липсвате ми, но няма време за четене и писане.

# 674
  • sofia
Честито! Нека да бъде здрава!

Общи условия

Активация на акаунт