Споделете 166

• 29 469
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
А аз споделям седем години без цигари.  Grinning Не се умира от това, ша знайте. Не е като да не ми се пуши отвреме навреме, даже понякога много ми се иска, обаче държа фронта. Щото запаля ли дори само една после няма да мога да спра. Така  де, случвало се е вече.

# 301
  • Варна
Споделям следните несвързани номинации:
- за смесени чувства - любимата дъщеря да ти откъсне любимото цвете и да го накисне в любимата чаша за кафе.
- за идиот на годината - катастрофа с горяща кола. Докато се чака пожарната, кибици са спрели на съседното платно и зяпат; номинираният, движейки се и неизпускайки от поглед сеира се набучва в кибиците и.... избягва. И това пред погледа на полицията.
- за развод по медицински - телефонен разговор с лекар (евентуален бъдещ GP), отказващ да ми запише детето, заради ревността на настоящия GP. Развод ще има обаче - твърда съм.
Сводката е за последните няма и 24 часа.

# 302
Първата номинация е сладурска Simple Smile

# 303
  • Пазете Гор
Случи се преди време за кратко да споделям жилище с един, дето си киснеше ноктите на ръцете в любимата ми и единствена тогава чаша. Трябвало да му омекнат, че да ги изрежел - каза, като го питах...

Строг пост, без елей и готвено, ама ще опържа едни тиквички.

# 304
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Олеле  Sick

# 305
Куркума, а ноктите  на краката режеше ли си тоз левент?

Деска, задръж.   Hug  Прилошава ти по принцип или от ноктите  Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 13:32 от NinoTino

# 306
E, Нино, като спомена, че може и да са крака, вече и аз като Деска  Laughing Все с ръцете накиснати си го представях  Crazy

# 307
  • Кацнала на едно дърво.
Хе, хе, вчера четох на съпруга свой "правописната тема" от Клюкарника.  Joy За пореден път се убеждавам, че живея в свой собствен свят. Не мога да повярвам, че хората пишат така, ама на.

Споделям, че вчера получих писмо голямо, красиво и чужбинско, в което имаше нещо твърдо. Чудих се дали да го отворя, а мъжът ми, вдъхновен от горната тема, ми каза да пусна във форума своя:
"Стръхува те ли се от бонба по поштата?"
 Joy

П.П. Писмото ми не беше "бонба", а покана по работа с разни малки фестивални подаръчета в плика.  Laughing

# 308
  • sofia
Бонба ни штъ, ама фестивални подаръчета можеш да споделиш. Споделям, свития си стомах при идеята, че утре е 15 септември . Направо си ми призлява , като се сетя за ученолюбивото си дете Сава.

# 309
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
И нашето вече е подковано, нищо че ще е първолаче утре.

Вчера ми разправя - "Никой не обича да ходи на училище, но просто се налага."  ooooh!

# 310
Децата са философски настоени. И не е като да не са прави понякога. Често.

Моята, на 4, току що ме попита дали е егоистка.  И трябваше подробно да обясня що е егоист....

Чудех се от какъв разговор го е чула, а то....от филмче 'Риби тинейджъри'   ooooh!

Може пък и да има полза от някои детски. Не и харесвало да е егоист.

# 311
споделям неудовлетворение от градината- на третия ден от посещението там, К2 изведнъж се оказа без резервни дрехи, въпреки надписаните шкафчета и категоричната ми увереност, че лично съм прибрала в шкафчето всички дрехи +раницата. Днес, след като се наложило да се преоблече, се оказало, че сме назад с един кат дрехи. Аман! Всеки ден опис на съдържимото на шкафчето ли да правя?
Утре ще го играя благотворително дружество и ще занеса 4!!!!! допълнителни чифта, белким остане и за моето дете...
К1 е първокласник, ще го споделя утре.

# 312
Нино Тино, Риби тийнейджъри е едно от най-смахнатите филмчета  Laughing

# 313
риби- тийнеджъри? мълчаливи и с пъпки?

# 314
Znam, Andjalina, gledam go. Wink I F.and F. Gledam. Ti beshe s Candys za avatar, mnoogo e jaka.

Общи условия

Активация на акаунт