Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
 Hug Благодаря.
Ако някой има връзки в Пиксар, Дисни, Индъстриъл Лайт анд Меджик, Дриймуъркс - време е да ми го каже  Laughing

# 451
Имаме българин, който работи в екипа на "Джони Браво", дето го дават по Картуна.
Румен Петков

Освен да му звъннем Simple Smile

# 452
Това е 2д, но нищо, той сигурно познава някого в гореизброените студия  Joy Laughing

# 453
Няма друга връзка, през 2Д към 3Д  Laughing

# 454
  • Пазете Гор
Изгуби се Вълкът. Последно сподели, че има някакви ядове, ще се моля да се подредят нещата.

Вчера една девойка не пожела да и платя някакво хлебче, защото в шепичката монети, които и подадох, имало жълти стотинки. Щяла без пари да ми го даде, ама да не съм и губел времето. Да ги брои, пък и нямало как да ги отчита. Леко ме изнерви, ама хлебчето беше чудесно.

# 455
Рядко щастлива съм. Ама не го споделям. То бива бива щастие, ама чак пък толкоз... Василиса, защо Ви трябваше да казвате, че едно разстройство само ни дели от идеалните килограми...
Е, аз ги достигнах, да не кажа и задминах  Crazy

Днес изследванията уж са ОК, обаче стомахът ми си знае неговата  Crossing Arms

И все пак, бихте ли могли да ми кажете кое е по-добре, когато човек го боли корем - да изяде една претоплена кървавица или да накисне корема си в студена вода? Laughing

Последна редакция: ср, 21 сеп 2011, 22:34 от ester

# 456
Аз съм за кървавицата  Mr. Green Поне при Емил действа Wink

# 457
Сигурно е готино да си в мешавица на култури като при Тити Blush нямам нищо против материала, важното е да има и кюфтета, и разнообразие.
Браво на Ео за магистратурата, хаирлия да е, и за фотоапарата браво, и на Куркума за хлебчетата без пари- ура.

пп. нямам носия, бирените мероприятия не ме влекат, снимка след месец като дойде ред на виното и червените чорапи с връзки  Crazy

# 458
  • Варна
Споделям ви The Ledge.
Убедителна е Лив Тайлър там. Направо я съжалих калко е остаряла.

# 459
Oффф бясна съм .
Точно като си наумя, че ще си поспя по до късно , някой решава че трябва да ми сподели нещо супер важно в 7 часа сутринта . #Cussing out
Неможеше ли малко по късно , примерно след 10 часа ? Crossing Arms

# 460
Не се оплаквай, някои сме на работа Simple Smile

# 461
Кажете ми честно поне .. упс това бяха Ъпсурт, чувствате ли се празнично днес и въобще...аз лично си признавам, че не усещам нищо по-различно от това, че има 4 почивни дни. Локумите за независимост и зависимост, които току що по битиви разтягаше Мадлен Алгафари са ясни и вече ми идва някак си клише или по-скоро повтраящо се до втръсване това преговаряне какво е независимостта като понятие и как всички сме били зависими от нещо и бла бла...Преди това имаше интервю с Любомир Левчев, то ми хареса, без да е многословен, човекът каза много неща.

# 462
Днес преди обяд се видях с майка ми по скайп - печеше пипер. Сега кликам из ФБ- пак такива снимки. Изобщо днешния празник е по стратегическо време Laughing

# 463
  • София
Споделям, че вчера станах на 35, а днес все едно нищо не е било.  Mr. Green

Рокси така за 9-ти септември в Трънско вадехме картофите, а на 1- ви или 24-ти май ги садяхме.

# 464
Бояна, и си премълча, а, а можеше да полеем, аз най-вероятно с чай заради специфичното състояние, но все пак...Жива и здрава да си!

Рокс, одеве излязох и ме лъхна аромат на печен пипер и домашна лютеница, това ми е един от любимите моменти на мен. Меко слънце, меки цветове и аромат на пушек от приготвяне на зимнина. Душата ми просто се разтапя.

Общи условия

Активация на акаунт