Споделете 166

• 29 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Честита годишнина, Веси  Hug Само щастливи години ви пожелавам, и да са мноооого!
Сега, надявам се, правите кекс  Mr. Green, или спите гушнати  Grinning
И аз спирам да лумпувам, и отивам да се гушкам, ама се сетих от онези дни, като говорехме за петлето и за "Дела и документи", за два сайта, които исках да споделя с вас.

Единият може би го знаете, сигурно някой го е пускал в темата за спомените,
но на мен ми е много готин, и често си го преглеждам, пък и книжки от детството си свалям от там,
затова искам от нашата група да не остане никой невидял го  Grinning
http://detstvoto.net/index.php

http://stefankanchev.com/default.html - може би съм малко професионално пристрастена,
но исках да споделя с вас възхитата си от този творец - за мен е голям талант.
Всичките запазени знаци и символи, които си спомняме от преди са негово дело  Heart Eyes,
също и много, много илюстрации - за пощенски марки, картички, за събития.
Деси , има и още един интересен сайт http://www.lostbulgaria.com/

# 496
  Туиг, честита годишнина с ден закъснение  Hug Като ветеран в семейното дело ти пожелавам не само количество от прекарани заедно години, а качествени чувства, запазени свежи и силни Simple Smile
  Вчера ходихме на плаж-уж да се сбогуваме с  морето, ама за всеки случай с банските. Сбогуването ни продължи 5 часа  Laughing Цамбуркахме като пуснати делфинчета. А намерих наскоро  нещо, което ми навя някакви далеечни, детски спомени-за лимонадка.  Grinning

# 497
 Туиг, честита годишнина с ден закъснение  Hug Като ветеран в семейното дело ти пожелавам не само количество от прекарани заедно години, а качествени чувства, запазени свежи и силни Simple Smile
  Вчера ходихме на плаж-уж да се сбогуваме с  морето, ама за всеки случай с банските. Сбогуването ни продължи 5 часа  Laughing Цамбуркахме като пуснати делфинчета. А намерих наскоро  нещо, което ми навя някакви далеечни, детски спомени-за лимонадка.  Grinning
Елиии , много си ми позната от някъдеееееее ... newsm78 Simple Smile

# 498
Честит ти полуюбилей, Бояна! Жива и здрава да си!
Туиг, наздраве!
Правим от ситното турист-баир-кокона. Вече е горд притежател на книжка със сто национални туристически обекта. Голямо четене и туризъм падат.  Laughing

# 499
  • Москва

Споделям ви понеделнишкото си безсъние.
ТуиГ,честито. Да се обичате още поне 100 по толкова.

# 500
Това с какво си го снимала?

Много си се дразня, като стана такава. Има едно шоу, на което много ми се ходи, а няма с кого. А мразя да ходя някъде сама, чувствам се като абсолютен тъпак, който няма с кого да излезе. Не че очевидно не е така, щом няма кой да дойде с мен, ама е тъпо и другите хора да го видят  Crazy И така пак ще си седя и ще скучая. Освен да си пусна двата филма с ей тоя младеж http://www.youtube.com/watch?v=LRt8UlPW0e4 и да му се наслаждавам цяла вечер. То бива красота, бива, ама тоз е прекалил.
Лорелай, предлагам следващия път като се върнеш, да ми го донесеш  Mr. Green
Искам един такъв вкъщи, да го снимам, снимам, снимам... Crazy

# 501
Цитат
Елиии , много си ми позната от някъдеееееее ... newsm78 Simple Smile
Markrit, играла си худ. гимнастика с моя братовчедка Simple Smile А и често се засичахме в темата "Събирам забравени жестове/спомени)
Прекарвали ли сте цял един ден в леглото? Ама без да сте болни, а просто ей така? С книга, натурален шоколад, кафе и 2 купи семки? Нещо реших да изрелаксирам яко днес Simple Smile
Ео, ако ти се ходи наистина някъде-отивай без компания.

# 502
  • тъгата в мен
Елинор,не ми се е случвало от студентските години..
Отивам да си врътна едно късно кафе,че утре е неделя все пак.

# 503
Ео, не е зле е човек да излезе сам. Това е свобода Simple Smile

# 504
И аз това и разправям...Аз наполседък чак в другата крайност свърнах, толкова да съм си самоприятна и самодостатъчна, че почти не ми се излиза с друг. Става ми едно такова приятно като си помисля как мога сама да си се шляя безметежно и да си общувам със себе си (на ум разбира се), т.е. да си чувам мислите и да им отдавам нужното внимание.

# 505
Аз не мога да се шляя, ходя някъде с цел. За това и мразя да ходя "на разходка", адско губене на време ми се вижда.
Не отидох на шоуто, очевидно, щом ви пиша.
По принцип аз не се чувствам добре сред непознати хора, за това предпочитам да има някого с мен.
Е сега във вторник има представяне на една програма и се чудя как да ида, хем пак сама, хем там сигурно 80% ще са мъже и по-важното - разбират от това  Laughing, пък аз - прост върл ентусиаст, дето и една лекция не е изкарал още, при това момиче  Tired Като черна овца ще съм. Но пък се освободих от работа за това представяне, би било тъпо да не ида. Ще се скрия в някой ъгъл и ще се надявам да стъмнят лампите, за да ни показват от проектор  Crazy

# 506
Тук не сме в резонанс. Обичам и разходките, обичам и да съм сред непознати. Особено напоследък помъдрях ли, що ли, но гледам на всичко една идея по-отгоре без толкова да се задълбочавам кой какво ще си каже или помисли... И нещо друго, сред непознати, винаги мога да се самоизмисля, те не ме познават, така че мога да направя първо впечатление каквото аз си реша - на гамен, на принцеса, на истинското ми аз или на съвсем неистинско такова, ако непознатите не ме вдъхновят, мога например да се направя на надута и на темерут и всичко е окей - никой няма да ме закача.

Сега бях на гребната, направих една обиколка, сама!, нагледах се на хубави ръце, защото имаше състезание по гребане, леле какви ръце, какви рамене, какви гърбове...

# 507
 Mr. Green
Гребец ли ще го търсим принца? Малко се притеснявам да не са тъпи...
Цял ден гребане, едва ли им е останало време за Далчев... Thinking

# 508
И аз сега това разправям на майка ми...на какви гребци се нагледах, ама пък ако изляза викам на първа среща с един такъв с тия ми ти ръце, които ме омагьосват, ако не може да вържем и 2 изречения по-светски разговор, то сигурно ще се размагьосам набързо  Laughing

# 509
Ба, среща. Направо в леглото. Ако там те омагьоса - тапи за уши и докат ти е кеф да те омагьосва - давай.  Whistling Като се наложи да си говорите, просто се разделяте. Или самолет за Берлин хващаш на другата сутрин  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт