Юхууу, чудна закуска
!Коте, благодаря за съвета, ще внимавам.
Как ли протича срещата
? Дано да снимат много
!

Танче, много си бърза, кога се прибра, кога снимки качи. Между другото не мога да не отбележа колко много ме впечатли Андреа- толкова кротка и спокойна, все покрай тебе си стоеше
, пу-пу да не й е уруки. За пореден път стигам до извода, че на спокойните родители са им спокойни децата.
. Нищо, има време, тъкмо ще поотраснат малко, пък и следващия път се надявам да се съберем повечко. С прекрасни впечатления съм
. Много е хубаво да общуваш с хора с еднакви интереси (февруарчетата ни, в нашия случай). Трябва задължително да го направим пак, за повечко време престой
.

.
Танче, много си бърза, кога се прибра, кога снимки качи. Между другото не мога да не отбележа колко много ме впечатли Андреа- толкова кротка и спокойна, все покрай тебе си стоеше
, пу-пу да не й е уруки. За пореден път стигам до извода, че на спокойните родители са им спокойни децата.
Аз влизах на няколко пъти да разглеждам превъзходните ви снимки и да прочета и вашите отзиви, но чак сега намирам миг на спокойствие, за да драсна 2 реда (от моите). Имам много неща да споделя, но докато пиша, мислите ми подпочват да се изпаряват, така че едва ли ще мога да си спомня всичко, което исках да споделя...
Чакам с нетърпение още разказа и снимки.

Да не би да не и е интересно ( ако вече знае повечето неща, които учат)?
. Не знам какво ги правят на училище, но Дени гледа по същия начин когато отивам да я взимам.
Препоръчани теми