Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 446
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
ДУ !

Юхууу, чудна закуска  Crazy !

Коте, благодаря за съвета, ще внимавам.

Как ли протича срещата  Flutter ? Дано да снимат много  Grinning  !

# 556
  • Бургас
Стар,и аз си мисля,че на Рая й трябва време. А на снимката е прекрасна !  Flutter Hug

Аз да питам - нали Димана пи АБ наскоро ,дали сега не трябва да й давам витамини ,някакъв имуностимулатор или пък пчелни продукти? Чета из нета и събирам инфо,но са толкова различни мненията, че реших да се допитам до вас. Как процедирате?

Сега й правя всеки ден сокчета от плодове и й давам да яде сурови плодове,но с настъпването на есента тяхното изобилие започва да намаля,та се чудя какво да й давам? Чайчета давате ли? А мед? Аз още не съм й давала мед.  Rolling Eyes

# 557
Коте, Съни, благодаря ви, ама на снимката видът и е кошмарен  Rolling Eyes .... Едва и разплетох кечето отпред  Twisted Evil.

Съни, антибиотици е пила Рая два - три пъти , винаги придружени с витамин С и пробиотик. В зимния период давам Коластра, те и антибиотиците тогава са пити , тъй че да, давала съм стимулиращ имунитета продукт - преди, по време на, и след лечението .

# 558
  • София
Здравейте!
Ние се завърнахме от Априлци благополучно. Изкарахме чудно! Жалко, че някои от вас отпаднаха в последния момент, дано следващия път се съберем повечко хора Simple Smile Качих малко снимки, но чакам тия, които си водеха "фотографи" да качат повече Mr. Green

# 559
Танче , добре завърнали се  Grinning ! Де е фотоса ?

# 560
 Ето ниииииии! Grinning Танче, много си бърза, кога се прибра, кога снимки качи. Между другото не мога да не отбележа колко много ме впечатли Андреа- толкова кротка и спокойна, все покрай тебе си стоеше Heart Eyes, пу-пу да не й е уруки. За пореден път стигам до извода, че на спокойните родители са им спокойни децата.

За срещата- беше прекрасно, но...кратко. Ние докато се видим и вече трябваше да си ходим. Щеше ми се да си поговоря с всички мами, но в това ограничено време и постоянно дебнейки малчовците около нас... Heart Eyes. Нищо, има време, тъкмо ще поотраснат малко, пък и следващия път се надявам да се съберем повечко. С прекрасни впечатления съм Heart Eyes. Много е хубаво да общуваш с хора с еднакви интереси (февруарчетата ни, в нашия случай). Трябва задължително да го направим пак, за повечко време престой Thinking.

Да не забравя да благодаря на Таньорчето за организацията и на Понякога за това, че първоначално пое тази инициатива. Мерси, момичета! 
      bouquet   bouquet   bouquet

Ето и моите снимки:http://fevruari2010.snimka.bg/children/aprilci-nacionalna-sreshta.624607.all. И аз с нетърпение очаквам професионалните Simple Smile.

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 18:27 от балерина

# 561
  • София
Ето ниииииии! Grinning Танче, много си бърза, кога се прибра, кога снимки качи. Между другото не мога да не отбележа колко много ме впечатли Андреа- толкова кротка и спокойна, все покрай тебе си стоеше Heart Eyes, пу-пу да не й е уруки. За пореден път стигам до извода, че на спокойните родители са им спокойни децата.

Ние сме бързи, аз успях да оправя багажа, да изпера, простра и дори вечерята е на котлона;)
Вие толкова похвалихте Андреа, че е кротка, не знам после как ще се оплаквам, че изобщо не слуша... От както сме се прибрали сътвори куп пакости, ама кой ли ще ми повярва... Wink
Аз мисля, че всички дечица, се представиха много добре, не можем да се опалчем, че не са слушали. А дано следващия път се видим за малко по-дълго, в по-разширен състав, да може и ние да си поговорим на спокойствие, а и те да се опознаят по-добре и поиграят.

И аз благодаря на Янчето и Таничка за чудесната организацията! Hug Hug

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 18:19 от tanya_g

# 562
Привет и от нас!
Не съм чел назад, но и тек да кажа, че си прекарахме страхотно на срещата. Жалко че повече от вас не успяха да дойдат.
Ето нашите непрофесионални снимки http://www.zetle.net/tony/Pictures/Aprilci_01_10_2011/
Отивам да гледам тези на Балеринка, на Танчето ги видях вече - страхотни са Simple Smile

# 563
Страхотни снимки и страхотни дечица,Браво мацки-Благородно ви завиждам  Peace

# 564
  • offshore & overseas
Здравейте, момичета!!

И добре заварили, след събора Wink Аз влизах на няколко пъти да разглеждам превъзходните ви снимки и да прочета и вашите отзиви, но чак сега намирам миг на спокойствие, за да драсна 2 реда (от моите). Имам много неща да споделя, но докато пиша, мислите ми подпочват да се изпаряват, така че едва ли ще мога да си спомня всичко, което исках да споделя...

Като начало, преди да съм забравила, поне потвърждавам, че прекарахме доста приятно (като изключим някои особености на характера на милия ми съпруг, които няма да коментирам). За съжаление аз също не успях да поговоря обстойно с всички, но пък се запознах с повечето, което си е бонус, защото „колежките” си заслужават напъна (и техните семейства тоже, ъф корц) Mr. Green. И понеже съм свенлива, моля да ме извините, ако съм направила впечатление на малко нещо темерутин. Ама ако трябва и с децата ще се оправдавам, и със съпружеството.

Някой друг път ще коментирам впечатленията си/ни от самия комплекс, ако мога така да го нарека. Имахме обаче незаменима метеорологична протекция, която ни осигури слънчево време и един предиобед на припек, това днес. Вчера пък прекарахме една приятна вечер в салона с диваните и децата бая си подивяха, а някои от нас дори си позволиха да не бързат да стават и да тичат след тях.

В тази връзка, ама не съвсем, моите г-жици започват да ме очароват с привързаността си (една към друга, слава Богу, не към мен, щото това много добре го знаемЕ). Честно казано това е нещо ново и много топлещо душата. Особено малката, като се юрне да търси „кака ти”... А после все намират начин да са заедно и да си играят, макар и кака ти да е на моменти лекинко надменна, но те такива са принцесите (пу пу да не им е уроки, хихи, много съм суеверна, беее, даже може би ще го затрия тва)...

Ся, аз направих някои снемки, на които ще видите, че Тедката е в отлична форма и въобще не е дебела, Александра е невероятно чаровна Къдричка (напомня ми на Калина на тази възраст, особено очите), Елия е едно малко разкошие, а Люсил е гушкаво меченце, което си намери себеподобни и се захласна по тях (статуи и снемки). Е, да, обаче ся определено ме мързи да ги качвам, та затва някой друг път (туморо невър дайЗ). Снимките са 5-6, не очаквайте кой знае кво, кака ви скоро няма да има настроение за повече, щот чака да ѝ купят поне некоя турбосапунерка, ако не и нещо по-тека. Twisted Evil

Не мога да не спомена органиЦаЦията, която беше безупречна благодарение на Танюшка и на Янчето, особено като за пръв път, нещата протекоха просто перфектно. Некст тайм, парти тайм, тоест - можем да измислим някакви забавления за младежта, макар че тя, младежта, не видях нещо да скучае. Е, в такъв случай, остава да съчиним завоалирани забавления от някакъв тип, за по-възрастните младежи... Майтапче, разбира се.

Друго забележително е, че момиченцата на срещата влизаха в две категории, нежни миньончета и по-едри хубавелки, като в първата група влизат поне 3 забележителни създания, Елена, Елия и Анета. Като ги видях на живо, просто ахнах, невероятни са, такива едни мънички, същински кукли!

Абе, аз нямаше ли да се къпя? Преди да се е разбудило някое от моите съселчета, искам да кажа. Не, няма да успея. БТВ, някой извърши ли геройството да се изкъпе в хотела? Аз нещо не можах да се прежаля, не можах да се прежаля и да си сваля дрехите за сън, абе, въобще, Балкана след средата на септември май не е за зиморничави.

Аре, лека ви нощ, утре повече, евентуално. Crazy

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 23:35 от Мяуче

# 565
  • София
ДВ!

Опитвам се да не ви завиждам много...Снимките са много хубави. Било в купон Grinning Чакам с нетърпение още разказа и снимки.

Ника, да се появиш утре, че те мислим Hug Hug Hug

star, какво и е на първокласничката..освен, че е невероятно сладка Heart Eyes Да не би да не и е интересно ( ако вече знае повечето неща, които учат)?

# 566
БТВ, някой извърши ли геройството да се изкъпе в хотела? Аз нещо не можах да се прежаля, не можах да се прежаля и да си сваля дрехите за сън, абе, въобще, Балкана след средата на септември май не е за зиморничави.

Ние всичките се прежалихме, барабар с малкия човек, но без главата. Но аз към 4 се събудих, че ми беше студено и почти не успях да спя след това. Много ни беше яд, че не си носехме печка, а аз съм от Балкана и знам че по това време нощем е студ. Но честно казано не очаквах, че в хотела няма отоплителни уреди.
Както и да е - важното е че ни беше весело и децата се забавляваха. Ако мъжете бяха по-склонни да подтичват след малчуганите (моят общо взето беше) ние можеше и да успеем да поговорим повечко, че така с някои мами си разменихме само по 2-3 думи май.

Хубав ден!

# 567
Добро Утро !

Гледам снимки и се радвам, също така се опитвам и да е завиждам, както Ел  Mr. Green !

Ел, има проблем с поведението Рая  Tired ! Проблемът е когато е на занималня, където повечето е самоподготовка, нещо не може да организира, или и аз не знам какво....

# 568
Звездичке, предполагам това е само етап. Не може да очакваме децата веднага да се настроят на новият режим и отговорности когато тръгнат на училище. Аз също имах проблеми с поведението на каката (та и сега понякога), че говори в час. Постепенно свикват. За занималните - затова има учители да ги научат ка да се организират и да си пишат домашните и подготвят уроците. Но зависи дали ще попадне на учител. Че в първи клас нашата на занималнята не можеше да ги накара да седнат по чиновете, а какво остана за писане и учене.

# 569
  • Най-зеленият остров
ДУ
Гледам ви снимките и много ви се радвам. Малко ме е яд, че ние не успяхме да се организираме но нищо, другия път /надявам се да има/ сме на линия.
Звездичке, това с поведението според мен много си зависи от учителката. Дени е от сравнително кротките деца, но доста приказва в час. Ами госпожата я накара да внимава и по-малко да говори без викове и наказания /просто е добър психолог/. А ако и предложиш подарък/забавление при добро поведение в училище дали няма малко да се постарае повече. На снимката виждам една уморена красавица  Flutter . Не знам какво ги правят на училище, но Дени гледа по същия начин когато отивам да я взимам.
Никааа - стискам палци и те чакаме на отчет.
Лек ден момичета   bouquet   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт