Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 442
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мяуче, разбира се, че и за теб стискам палци, само че малко по-'лабаво, че нали крайният срок уж мина и замина.  Whistling Отказвам да мисля за Диди и първи клас, твърде рано ми е, нямам сили!  Joy

Понякога, успех на Анета в яслата!  Hug Дано да е здрава и бързо да свиква с децата!  Peace

# 586
Мяу, стискам и за теб тогаз, не съм разбрала , простете  Blush !

Дано бързо свикне с яслата Анетина - Бамбина,  а и всички малки дами и господа, запознаващи се с тая институция !

# 587
  • offshore & overseas
Абе то, на шега на майтап, ама още нямаме окончателно потвърждение (или отрицание), че вече няма смисъл да се стиска, та да ви кажа да отпускате.

Успех на Анетина и на майка ѝ. Ама що само час и половина? И при вас ли са фенове на постепенното свикване? Whistling

# 588
  • някъде тук
Разгледах всички снимки във ФБ Simple Smile Страхотни сте  ,личи си ,че сте си прекарали добре Simple Smile

И аз чакам вести от Ника с нетърпение,дано всичко да бъде наред Praynig

Рали ,как е Йони?

# 589
Ето и нашите фотоси от Априлци: http://fevruari2010.snimka.bg/children/aprilci-nacionalna-sreshta.624607.25208238 .
По-късно ще се включа с коментар и впечатления, защото имам мнооого.  Wink Изкарахме си наистина приятно, а малчуганите вилняха на воля...

# 590
Здравейте майчета  Hug

Видях, че преди няколколко страници сте коментирали различните варианти за подпомагане на предвижването на породени деца или с малка разлика, каквито са моите (имат 2г и 8м разлика).
Много мислихме, вкл. за бордовете, но неудобството при тях е че спъват майката и не е усобно да се бута, понеже главата на детето е на нивото на ръцете. Казвам го понеже го пробвахме. Днес ми дойде бъгипод-а и ако някой се интересува мога да кажа мнение до два-три дни, когато успеем да го монтираме и пробваме. Ако искате и на лични, за да не спамим темата  Peace

# 591
Момичета, къде отиде мнението за подпомагането на детенцето? newsm78

# 592
  • София
Момичета, къде отиде мнението за подпомагането на детенцето? newsm78

Не знам.  newsm78 Ставаше въпрос за ето тази кампания - http://www.save-darina.org/content/view/706/1/. Дано се намерят парички за детенцето!  Praynig

# 593
Мерси, пратих. Hug
Дано съберат пари наистина! Praynig
Как може държавата да поставя лимити за подобни операции, бе?! Няма ли да стане държава и от наш'то село?! #Cussing out

# 594
Привет! От разглеждане на снимки цял следобяд, не ми остана време да се разпиша и тук, а дребният се събуди вече. Ще се включа по-късно пак Simple Smile
Да пожелая успешен старт на яслата на Анетка!
Продължавам да стискам палци на Ника, Любезна, Мяу, Ел! Други има ли - ако да, казвайте да стискаме и за вас.

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 22:08 от Amica

# 595
  • София
Привет, сладурки!
Безкрааааайно ви благодаря за стиснатите палци и положителната ви енергия!  Hug Hug
Оказа се, че на едната гърда имам най-проЗто възпаление. Честно ви казвам, тия дни не знаех на кой свят се намирам от страх и ужас. Лекаря ме успокои, че е често срещано, няма общо с раждане и не/кърмене и изглежда ми е хронично, но като изключим това - гърдите ми са у ред.
Не съм ви чела, мъжо замина нощна и по някое време по нощите ще ви чета.

bouquet  bouquet  bouquet

# 596
  • offshore & overseas
Никииич, ужасно се радвам, че нЕма нищо!! Hug

# 597
  • София
Ника,  Hug Grinning

# 598
  • София
Ееееей, Ника, знаех си, че ще ни зарадваш с хубави новини... затова и така упорито рефрешвах, за да те прочета  Hug
Много се радвам, че си добре и че всичко е наред!   bouquet

Сега остана Ел, Мяу, Любезната, стискахме по едно време палци и на Бръм - да ни зарадват с хубави новини!
  bouquet

# 599
Никич, бравос! Знаех си! Hug
Абе, тия наш'те не са в ред - диспечерите, които отговарят на спешните повиквания на 112 ще работят на 12-часов работен ден. Shocked
С две думи - нямам думи! Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт