). Дето вика майка ми, в такива моменти се образува гънка в мозъка. 
Съжалявам за лошите спомени от твоето детство!
). Дето вика майка ми, в такива моменти се образува гънка в мозъка. 
Душички сте ми вие! Обичам ви много! Благодаря ви, че ви има!
Благодря за милите ви думи и за предложенията да ни помогнете... знам, че винаги мога да разчитам на вас. Само че аз друго имах предвид, като казах, че вас ще питам първо- мисълта ми беше, че така или иначе само от втора употреба ще купувам по-едрите неща (ще се ровя в Продавалник-а), та първо вас ще питам дали имате нещо, което искате да продадете, защото не ви трябва. Далеч съм от мисълта да разчитам само на външна помощ, за да се подготвя за бебето. Все пак планирано сме го правили, никой не ни е виновен, че бебе чакаме.
Просто така се стече животът ни напоследък... а беше друго...
То няма кой знае какво належащо за купуване, защото основните неща си ги имаме от Алето- само дреболийки разни, козметика, нещата за болницата... По-едрите покупки, които съм запланирала, са по-скоро "изгъзяци" (дето вика бабчето
)- неща, които за Аля не успях да си позволя да взема, а много исках, и неща, които биха ми облекчили малко животеца майчински. Искрено се моля за нас и за всички вас, на които не им е леко- било то финансово, било то емоционално- дано скоро за всички ни бъде светлина! Вярвам, че не искам кой знае колко за себе си. Искам само работа за мен и мъжа ми, за да си гледаме по-спокойно дечицата и да им се радваме пълноценно! И да сме здрави! Желая го на всички!

докато си я намери бях в шок колко лоша майкиня съм.
Таничка, теб ще те запомня с народните танци. И аз ходех преди да забременея с Августин, но тогава още не ходехме по фестивали. Сега клубът редовно ходи напред-назад и са много доволни, но..аз пак бременна и пак не мога да ходя. Мале, колко много време има до април...ти поне скоро ще се сдобиеш с още едно отроче
.Добре,че бързо се отказа 
.Иначе и аз съм си изпускала нервите и съм го плескала Явор по дупето 2-3 пъти ,ама после ми е много криво и затова като цяло гледам да съм по търпелива .
Таничка, теб ще те запомня с народните танци. И аз ходех преди да забременея с Августин, но тогава още не ходехме по фестивали. Сега клубът редовно ходи напред-назад и са много доволни, но..аз пак бременна и пак не мога да ходя. Мале, колко много време има до април...ти поне скоро ще се сдобиеш с още едно отроче 
Едва ще изтрая до месец след раждането, живот и здарве, и пак хуквам да тропам. 

Всичко ще бъде наред, важното е бебката да се роди жива и здрава! 
Не съм привърженик на пляскането и боя за щяло и нещяло, ние сме три деца и никога не сме бити и наказвани, иска ми се и моите да ме помнят като спокойна майка. 
, пусна ми изследвания секви, май-май са ми доста сбъркани хормоньете, та може и от тях да ме е налегнало такова спокойствие.