Денем дяволче, нощем ангелче, що е то? Ама разбира се – ФЕВРУАРЧЕ! (36)

• 33 439
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София
Ей Ника, супер новина!  Hug

На всички останали, които имат нужда продължавам да стискам палци!  fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 602
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Никааааа, браво ...
На всички останали ... и спеШъли фор Мяу - не сме забравили и сме лУбопитни -  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 603
Ника    Hug !

Любезната госпожа обаче нищо не казва ..... Дано и при нея всичко е наред !

# 604
Ника радвам се за хубавата новина!На мен ми се налага всяка година да ходя на гръден хирург защото ,нашето семейство е предразположено към рак на гърдата и др.  Rolling Eyes Всяка година треперя пред кабинета,защото пра баба ми и баба ми са оперирани ,сестра ми също и то в деня на раждането на Явор само,че тя имаше някакво нераково образование.Поради това и понеже имам зърнеста структура не мога да пия противозачатачни и трябва да внимавам с кофеина  Tired
Снимките от събора са страхотни,съжалявам че не можах ме да дойдем  Hug
Ел, Мяу, Любезната стискам палци на всички ви  Peace
При нас новото е че Явор започна да разпознава някой цветове -розово,лилаво и бяло Thinking .Изобщо не си дава играчките на други деца и пищи на умирачка ако някое успее да му изтръгне някоя,за това се принудих да не му нося нищо на вън,ама се чудя кога ще отмине този период  ooooh!

# 605
  • София
Чета и пиша, в два прозореца, знаете, че не съм толкоз умна инак.  hahaha
Юхи, много се радвам, че Диди е толкоз ведра на влизане в яслите!  Hug Включвам се в хора, но дъщеря ти е прекрасна!

Както е казала Мяу, и аз съм от тези родители, които се разделят спокойно с детето си и може би затова не е имало драми по повод градината. Все пак Бобо беше година по-голям спрямо сегашната реколта, и повечко отбираше от дума, та нито ден не е ревал. Ся дребното пък много обича играчки, деца... та се надам другата седмица и аз да ви се похваля с леко тръгване.  Laughing
Мяу, изглежда при вас конфликта с даскалиците наистина ви повлия зле - нали все това разправят иначе - бързата раздяла била най-добре и т.н. А вас нарочно са ви оставили да се мъчите, баси.  Mr. Green Прекрасна е Балеринката иначе!  Hug

Ооох, Стар, разсмя ме с твоята първокласничка, Рая ми е слабост на мен.  Hug

Разглеждам снимките от Априлци - всички сте прекрасни - мами, деца, татковци!  Laughing

Пух, много е сладка Сиси! Ти как си, мина ли ти грипа?
Далче, бях сигурна, че ще си прекараш добре!  Wink Ние с мъж ми като разбрахме, че няма да мръ скоро, също мислим къде да се организираме ергенски за два дни.  Laughing
Съни скай, бързо оздравяване на Димана!  Praynig Не се притеснявай, общо взето сега грипа е хрема и кашлица, минава за седмица.  Peace

Дочетох до край, но никъде не срещнах - защо стискаме палци на Любезната? Стискам и аз, както и Ел и съпруг на Мяу и съпруг!  Hug

Мики, браво на Явко, не спира да ме изумява това дете!  Crazy не минава скоро периода за не-даването на играчки, въоръжи се с търпение или наистина просто не изнасяй ако много се дразни. Съжалявам да прочета, че си под напрежение за гърдите, ужасно е това, дано винаги си здрава!  Hug
Котич, ми аз не знам досега диспечерите да са работили на други смени.  newsm78 Имам позната там, доколкото помня все така си работи, всеки час имат няколко минути задължителна почивка.

Тъй, по съвет на мамолога ще трябва да си проверя хормоните. Някой може ли да ми препоръча добър ендокринолог, който работи със Здравната каса?

# 606
Котич, ми аз не знам досега диспечерите да са работили на други смени.  newsm78 Имам позната там, доколкото помня все така си работи, всеки час имат няколко минути задължителна почивка.
Как 12 часа такова психическо натоварване? Shocked
Представяш ли си ти да поемаш подобни обаждания 12 часа без прекъсване?
Максимум 6 часа трябва да работят и по 1 час да почиват на смени.
Anyway, няма оправия. Hug
За ендокринолог не мога да помогна...дано попаднеш на добър специалист. Praynig

# 607
Никиии много се радвам,че всичко е наред! HugДа си изкарате хубаво където и да решите да идете!
Благодаря,че питаш-и двете със Сиси сме пушка вече Simple Smile
Продължавам да стискам палци за Мяу и Любезна Peace
Ел при вас как са нещата?
Благодаря ви за хубавите думи за мойто гардже Simple Smile
Дано наистина съберат нужната сума за това детенце!Гледах репортажа по Нова-бащата са го съкратили от работа,защото отсъствал често за да ходи по болници с детенцето си!Това само у Бг може да се случи!
Мики как цветовете познавате вече CrazyБраво на Явор!
Съни при нас и при двете мина за 5-6 дни.Дано скоро Диманка е здравичка!Ние минахме с осцилококцинум,вит Ц и ентитус Peace

Лека нощ Hug

# 608
Ника, радвам се че няма страшни неща при теб. Продължавам да стискам палци на останалите.

# 609
  • София
Ча'й да пусна едно кафенцИ.  Crazy

Ника, радвам се, че всичко е наред! Дишай дълбоко и смело организирай почивка по тоя повод, било то и само за ден-два!  Hug

Мики, и друг път си споделяла за проблемите на жените от семейството ти.  Confused Щом редовно се преглеждаш, всичко ще е наред!  Hug Явко ме уби, това дете няма спирачка!  Shocked

Коте, хич не се учудвай, тук имаме практика да натоварваме хората с най-отговорни професии.  ooooh!

Днес го пратих малкото да спи в яслата, дано успеят да го тръшнат. Иначе излезе с усмивка, но като наближихме яслата почна да се опъва. Явно вече разбира за какво става въпрос.  Crazy Но поне не квичи като на заколение като някои от другите деца, много ми е травмиращо.  Rolling Eyes Позволи ми да я преобуя и мрънкайки се опита да си тръгне сама през изхода. В момента, в който лелката я хвана за ръка, млъкна. Извод - тъпо ѝ е, че я оставям (но в никакъв случай не ѝ е тъпо, че се разделяме  Crazy ), но все пак ѝ е една идея интересно там.  Flutter Аз лично не се притеснявам, щом разбрах, че всичко си яде (а да не ви казвам какви л*йна ядат  ooooh! ).

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 08:59 от Юхуу

# 610
  • София
Добро утро, разведох децата, попрочетох ви отгоре отгоре и така...

Цитат
Тъй, по съвет на мамолога ще трябва да си проверя хормоните. Някой може ли да ми препоръча добър ендокринолог, който работи със Здравната каса?

Ники, аз мога - мама. Съвсем сериозно, ако искаш - с моя протекция - пиши на лични или прати телефона да се разберем, ще ти дам и нейния.  Peace

Мики, много е гадно така да трепериш непрекъснато, дано винаги си здрава и щастлива!  Hug А Явко е номер 1, щом и цветовете различава, браво на детето, умно като майка си  Mr. Green

Коте, не ги мисли. Те са сигурно 2/2. А и човек изключва в един момент, не мисли, че тия неща някой ги преживява лично. Просто го приема точно като диспечър, пренасочва и така... това така или иначе психически лабилни хора не могат да го работят.  Peace

Ох, вчера София започна да си показва яко рогцата - не слушала по физическо - отказала да се строи, а търчала. После яла в час  ooooh!, а после писа 9 часа домашно. Вярно, че и госпожата се беше здраво оляла, но все пак при добра организация, можеше да се напише за около 2-2,5 часа. Ейй, откачих!

Хайде, хубав ви ден и много усмивки!   bouquet

Редакция: Ейй, Юху, точно си мислех, че не съм го подготвила, а ти ме изпревари. Мерси, имам нужда от двойна - тройна доза.  Hug

# 611
  • До Балкана
Добро утро!
Никиич, много се радвам, че новините са хубави. По повод за пътуването да споделя и да дам идея- ние този уикенд сме в с. Смилян. Ще разгледаме Смолян и околностите - обожаваме Родопите, но до там още не бяхме стигали. Ако решите, там е спокойно, в битов стил и има мноооого природа да се види.
Рали, чак сега видях че си питала за допълнителната седалка към количката ( Embarassed, прости разсеяната ми натура). Не съм сигурна и не искам да те объркам (съвсем коректна инфо. могат да имат от магазина), но съм едно 95% процента сигурна, че майчето което наблюдавам с въпросната седалка не е с количката, която я има в сайта.  Peace
Браво на Явката, турпедо е той и много му се радвам! Hug
Деси, да оздравява Диманка бързо, а и всички болнички.
Пухи, все забравям и аз да се присъединия към комплиментите за Сиянка - сладък бонбон е!
За Любезното Миме, нещо във фейса се въртеше, не разбрах за какво, но важното е, че палците се стискат и за нея! Hug
Мяу, не знам защо, но цяла нощ съм те мислила и сънувала. Пращам ти едно голямо гуш, ей така, профилактично! Hug

# 612
  • Плевен
Здрасти. Мерсаж за кафето.
Браво на всички - и за сбирката, и за снимките, и за хубавите деца, и на Ника, че всичко е точно.., и така.
Августин ходи с желание на ясла, даже днес с баща му двамата чукали на вратата да им отворят. Събота и неделя вдига температура над 39, оказа се кучешки зъб. В болницата го водих, гърло - леко сочно, гърди - чисти, даже на рентген го снимаха, че имало някаква вирусна пневмония, която не се чувала на слушалка - нищо...Та..зъб. Два дена и е кукуряк. Та така...Айде лек ви ден.

# 613
Ника, супер че новините са добри. Знам какво ти е било, че и аз един път ходих така със свито сърце на мамолог, но беше нещо безобидно.
Мики, браво на Явор, направо ме изуми. А както са казали преди мен ти като си знаеш че имаш фамилна обремененост и се преглеждаш редовно няма страшно.

Далче, много хубаво място сте избрали за уикенда. Дано времето е хубаво, че по прогноза нещо го дават да се разваля. В околностите на Смилян мога да ти препоръчам няколко интересни места за посещение
 - пещерата Ухловица - не мисля че е от много популярните, но на мен лично ми хареса повече от известните български пещери. Може би защото е доста различна от останалите. Намира се малко след с. Смилян.
 - пещерата Голубовица - намира се между Смилян и горната пещера встрани от пътя има табелка. Пещерата не е разработена. Влиза се с костюми, каски и лодки. Ако прогнозата е за дъжда обаче няма да има влизане, че е рисковано. Върви се през водата, а на няколко места се преминава с лодки. Страхотно изживяване.
 - Агушеви конаци - намират се в с. Могилица от Смилян след пещерата Ухловица е това село. Красиво, но за съжаление изоставено поради наследствени спорове. Ние като ходихме можеше да се разгледа само отвън, но някой ми беше казал, че май са започнали някаква реставрация и сега може да се влиза в едното крило.
Ето малко снимки от описаните неща - http://www.zetle.net/tony/pictures/Zapadni&Centralni_Rodopi_1_09_2008/ Тук обаче има и други места които сме обикаляли из Родопите тогава - по ред са Триград, Златоград, Смолян, Ухловица, Агушевите конаци, Рожен. А това е пещерата Голубовица - http://www.zetle.net/tony/pictures/Garga_dere_3_09_2008/

Нещо се олях, извинявам се ако съм ви отегчила, пропуснете словоизлиянията ми Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 окт 2011, 09:31 от Sunny76

# 614
  • До Балкана
Пете, благодаря ти много! Ухловица съм я предвидила, но за втората пещера само съм чувала, но ще пропуснем, защото сме с Борката и не виждам как ще се получи. Сега ще разгледам всичко. В Триград и околностите сме ходили и е просто страхотно. Дано е хубаво времето, защото имаме резервация (чак неделя щяло да се заоблачи), за да се разходим много хубаво и да посетим всичко. Ще отидем и на смолянските езера. Hug

Общи условия

Активация на акаунт