.Изобщо не си дава играчките на други деца и пищи на умирачка ако някое успее да му изтръгне някоя,за това се принудих да не му нося нищо на вън,ама се чудя кога ще отмине този период

Включвам се в хора, но дъщеря ти е прекрасна! 

Ние с мъж ми като разбрахме, че няма да мръ скоро, също мислим къде да се организираме ергенски за два дни.
Не се притеснявай, общо взето сега грипа е хрема и кашлица, минава за седмица. 

не минава скоро периода за не-даването на играчки, въоръжи се с търпение или наистина просто не изнасяй ако много се дразни. Съжалявам да прочета, че си под напрежение за гърдите, ужасно е това, дано винаги си здрава! 
Имам позната там, доколкото помня все така си работи, всеки час имат няколко минути задължителна почивка.
Имам позната там, доколкото помня все така си работи, всеки час имат няколко минути задължителна почивка.
Да си изкарате хубаво където и да решите да идете!

Браво на Явор!

Явко ме уби, това дете няма спирачка! 
Но поне не квичи като на заколение като някои от другите деца, много ми е травмиращо.
), но все пак ѝ е една идея интересно там.
Аз лично не се притеснявам, щом разбрах, че всичко си яде (а да не ви казвам какви л*йна ядат
). 
А Явко е номер 1, щом и цветовете различава, браво на детето, умно като майка си 
, а после писа 9 часа домашно. Вярно, че и госпожата се беше здраво оляла, но все пак при добра организация, можеше да се напише за около 2-2,5 часа. Ейй, откачих!

Препоръчани теми