Есента наближава и среща с ОКТОМВРИйче обещава!

• 30 901
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Windy ние ще ти разкажем после как е било на Отворените врати..нямаш грижи..мен днес така ме ядосаха #2gunfire, че са толкова безразлични и груби и неориентирани...завиждам им на родилките в другите страни..с любов ги гледат, а тука както едно мами казваше кучетата ни яли..вместо да ни подкрепят #2gunfire

много лоши са станали хората...вчера един щеше да ми мине отгоре на зелен сфетофар..така както спокойно си пресичах с големия корем.. #Cussing out

Момичета днес ми казаха, че раждането в АГ във Вип-а е нормалното 700лв Shocked, а секциото 1000лв Rolling Eyes и не трябва да се носи нищо за бебето и майката, не ми стана много ясно как така без нищо.. newsm78,пак ще питам аз... а за 5-ия етаж нищо не казаха, но наистина е обновен. Надявам се да разберем на 14-ти

marsssika да наистина бяха неадекватни, чак питали шефа на болницата за какви врати става въпрос Joy

# 691
Stiskam palci na malkoto mi6lence Sara! Dano tova e posledno ve4e i da se pribira nai-nakraq! Na mama kleopatra neka Gospod da i dava sili! Praynig

Za 6i6etata vzela sam edno na NUK stakleno sas silikonova biberonka. Po natatak 6te vzema o6te edno 4e i az mislq da karmq samo da imam karma razbira se  Praynig

мари_84 : PU-PU  Crazy Golqm 6i6o be!  baby_neutral Sladur Simple Smile 6te e golqmo puh4e! Simple Smile

# 692
  • Нейде из лудите гори...
Hubellena Взеха ми телефона.. и ми казаха "Като дойде управителя ще ви се обади"
Изобщо не очаквах, че наистина някой ще ми се обади...  Rolling Eyes НО малко след това се чух с него и той ме увери, че вече "сестрите били наясно" ... че като се публикува подобна информация... не е ли в задълженията им попринцип да са наясно... Ще видим в сряда.. какво ще е ... и колко адекватни ще са...  Rolling Eyes

Хората са доста озлобени ... Днес се качих в един автобус с 2 чанти бях.. и жената с билетчетата ми се лепна от вратата още... Обясних й, че като седна ще си платя билета.. а тя ми се развика, да съм била по-бърза, че съм й бавела работата  Shocked ОСТАНАХ ПОТРЕСЕНА! ! !

# 693
Hubellena, аз поначало исках да си платя за 7-мия етаж, но ми казаха, че там настаняват само жени, които раждат със секцио, и ако искам нормално раждане, мога да бъда настанена на този етаж само при наличие на свободни стаи. Логиката е, че плановите операции се насрочват предварително и можеш да си резервираш стаята за конкретния период, считано от деня на операцията + 5 дни напред. Естественото раждане обаче няма как да се предвиди кога ще започне. Иначе парите за VIP-етажа не са ми проблем, бих ги прежалила, ако знам, че ще си гарантирам спокойствие и купуване на хиляди неща по километричен списък.  book

И за д-р Александров исках да ти пиша. Аз ходих при него, когато със съпруга ми си правихме предварителните изследвания. После бях и на консултация, и на ФМ. Тогава го попитах дали мога да раждам при него и той ми каза, че прави само планови операции и не се ангажира с естествени раждания. Разбира се, ако стигна до секцио (което не искам да ми се случва обаче), той ще бъде безапелационният ми избор. Иначе съм избрала д-р Георгиев и срещата ми с него е целта на пътуването ни до Варна в края на седмицата.  doctor

# 694
Hubellena няма какво да се учудваш и аз в клиниката в Пловдив Селена ми казаха нищо да не нося само тоалатни принадлежности за мен и това е.
Сара мило дете с теб сме всички октомврийски мами и се молим операцията утре да е успешна“

# 695
  • варна
Ох момичета аз ако знаете какво направих ,преди малко да бързам да излизам от банята се хлъзнах на плочките и паднах настрани .Слава богу не си ударих корема ,а само лакатя (явно не съм се подпряла на него -не помня) и бузата защото се одарих на стъпалото към банята .
Бебка си шава ,но изпих едно нош -па против контракций.
Голяма съм шматка ,само това не съм мислела че може да ми се случи.

# 696
mimenceto123 надявам се да си добре  Hug
мен от това ме е страх да не се хлъзна в банята или да се спъна и вървя едвам едвам, не си давам зор, не бързам, обаче човек никога не е застрахован  Sad

# 697
mimenceto123 Дано не те боли... ..  Но юнак без рани не ходи  Wink Бебка сигурно се чуди, какво ли се случва там навън Simple Smile

Майчета, НАЙ-НАКРАЯ успях да видя снимките на прекрасните ви бебчета Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes
Да са живички , здравички , щастливи и все така красиви  Hug Hug

# 698
mimenceto123 , е това ми е най-големия страх, аз по принцип сам толкова спъната, падам постоянно и сега много ме е страх да не се изтърся с шкембака Crazy! Добре че не си паднала лошо, внимавай Hug

# 699
Щъркелова вест!! stork-boy stork-boy

Мела днес е станала мама на Емил-2.100 кг. и Калоян-2.500 кг.Пише,че определено било много по-болезнено от нормалното раждане,тя е родила секцио и пише,че стиска палци на всички останали!!!!

# 700
Честити юначета на мама Мела да са живи и здрави и мн да я радват!

# 701
Да са ни живи и здрави новите мъжки попълнения и браво на мама за издръжливостта да износи цели двама мъже наведнъж! Очаквам с нетърпение снимков материал и пожелавам на тримата скоро да се приберат у дома!  newsm05

# 702
Честитооо на Мела, да са й живи и здрави и много, много да я радват!

# 703
  • София
Е чудесна новина, да са й живи и здрави момченцата  bouquet
Дано да има добри новини и за Сара утре Praynig

# 704
 Hug Hug ЧЕСТИТИ МОМЧЕНЦА НА МЕЛА  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт