Професия "учител"

• 500 206
  • 4 520
  •   1
Отговори
# 915
Юлия Стоянова,вие самата вече знаете, какъв учител трябва да бъдете. Имате си любима учителка, която ви е за пример.Ако можеш да се справиш с предизвикателството да бъдеш мотивиращ учител, значи можеш да се справиш с всичко.

# 916
Благодаря за Вие,но още не се чувствам заслужила да се обръщат към мен така:) шегувам се  newsm51

# 917
Бръщолевенето без факти е достойно,няма що.Щом се е регистрирала и си го има в публичното пространство няма никакъв проблем.Аз мога да анализирам личността на тази жена,но няма да го направя ,всеки според възможностите си да разсъждава.Не правя компромис с истината.Познавам добре учителското съсловие,както и децата.За мен има само един критерий за успех на един учител-ако спечели любовта на децата е успял.Децата разбират прекрасно както любовта така и  фалша,лъжата. За мен в една цивилизована образователна система ще има диалог между деца и учители,взаимно ще се коригират.В момента масово деца не споделят с родителите си, представят пред тях очаквания образ за да нямат проблеми.Влизала съм в училище в което се носи дим на марихуана и на никой не му прави впечатление,защото на детето се гледа в левова равностойност,няма да му скършим хатъра,да прави каквото иска,само да не напусне училището.И така нататък и лудницата е пълна.Малко училища останаха ,където нещата са нормални.
Оппа, някой да ми обясни къде отиде поста ми.
За заинтересованите напишете в гугъла Didi Dideva salsa и всичко се вижда.Държа да повторя посочила е полувисше образование, останалото е ясно написано.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 14:54 от aisedora

# 918
Така, понеже "цензурата" дефилира вече, да попитам авторката с постинга (изтрит вече), където обяснява, че е информирала модератор, защото било махленско да се развяват лични данни на трети лица, а не е ли също толкова махленско да се изживяваш като голям капацитет, а всъщност да не си изобщо такъв и да поставяш под съмнение и неглижиране компетенциите на човек, когото никак не познаваш. Тази Дидева 200 пъти я обвини, че не е никаква учителка, а всъщност се оказва, че тя самата е "служител в частна фирма". Крадецът вика "Дръжте крадеца"! Wink Каквото и да пише aisedora, не бих си позволил да неглижирам професионалните й умения, още по-малко да заявявам най-невъзмутимо, че не е учител, само защото не ми се нрави много какво пише.

# 919
То пък много е ясно по форумите кой какъв е  Stop
Всеки може да се представя за какъвто му въображението позволява  ooooh!

# 920
Не искам да споря, но откъде знаете, че не е друга Дидева.... може да се дублират фамилиите.
И моето име да го пуснете ще има 10 различни профила, все пак в мрежата всеки се пише, както му харесва

# 921
  • Ямбол
Нищо не разбрах.

# 922
Не ми е работа, но не мисля, че е друга. Възрастта съвпада, местожителството - също... И спирам дотук, не искам да се правя на детектив. Но винаги ми е оставал леко горчив вкус в устата специално в този форум, когато разни хора започват да вадят генерални изводи за някого и да поставят под съмнение професията, която е споменал, защото нещо в постингите му им боде очите.

# 923
Но винаги ми е оставал леко горчив вкус в устата специално в този форум, когато разни хора започват да вадят генерални изводи за някого и да поставят под съмнение професията, която е споменал, защото нещо в постингите му им боде очите.
Именно.
И грам не се учудвам, че и в тази тема се случва, като знам каква е обстановката в учителските стаи...

# 924
  • Балчик
Мда, дори учителите (дето уж трябва да са за пример) не могат да запазят приличен тон и уважение една към друга. Гнездо на оси, като в повечето учителски стаи, както отбеляза патето.
Радвам се, че при всичките идиотщини в нашето училище поне учителската стая е нещо приятно и не е гнездо. Simple Smile

# 925
Джемма, нали разбра,че Габровката Дидева не е учителка и още един много показателен факт за нея,освен полувисшето образование,любима музика -фолк,сръбска и т.н.
Тръгнала да си търси извънбрачна връзка в саит за запознанства и понеже е велик специалист не й дошло на ума да  прекрати регистрацията си.Не й ли идва на ума,че един ден синът й или съпругът й може да  попадне на него,как би се почувствал който й да било от тях?Тя за най-близките си хора не мисли.Не ми е ясно какво работи,но явно има много свободно време.Показах ви достатъчно ясно какво представляват хората на лъжата и лицемерието.Ако един метод води до истина,какъв е проблема?
Едно нещо се учи в класната стая,каквито й планове да имаш за работата в часа,насреща ти са живи същества,непредвидими,трябва да си готов във всеки момент да откликнеш на всяка ситуация.Няма рецепта кога какво е редно да се направи.
И накрая искам да споделя мисъл на един скъп на сърцето ми да го наречем поет:

"Ако видиш спящ роб - казват ми, не го събуждай, може би той сънува свободата си." "Ако видя спящ роб - им казвам, - ще го събудя и ще му говоря за свободата."

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 17:37 от aisedora

# 926
  • Ямбол
Какви лъжи, какви глупости продължаваш да пишеш, Айседора?
Ако става дума за съфорумката Дидева, то тя никога не е твърдяла, че е учител, дори и в тази тема си каза, че не е.
За разлика от тебе, която твърдиш, че си някаква, а пишеш по-зле и от дъщеря ми на клавиатура.

# 927
Лиляна, отговарях публично на Джемма,че създалия се конфликт в случая не е между учители и че аз лично  смятам,че добрият тон не  е задължителен.А за твоите способности за осъзнаване на фактите аз не отговарям.Това по повод твоя коментар,че нищо не разбираш.Трудно ти е да ползваш гугъл?
А дали Диди Дидева от салса и Дидева от форума са едно и също лице за мене не е от значение.Вие какъв анализ бихте направили на един такъв профил?Лошо съм пишела според вас,но мога да чета.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 17:40 от aisedora

# 928
Не мога да повявам за каква злоба става на въпрос  Shocked
Не знам какъв ви е конфликта, но е много грозно да го размятате като прани гащи по този отмъстителен начин. Няма никаква гаранция, че информацията в профила на другия сайт е истина  Naughty

# 929
Ми нали аз това казвам, всички прилики с действителни лица и събития са случайни.

Общи условия

Активация на акаунт