Хубави турски игрални филми

• 407 822
  • 817
  •   1
Отговори
# 300
Ей, само аз ли си пиша в тая тема?  Simple Smile
Гледах Kabadayi, хареса ми. Макар че от жанра "старци-разбойници" Вуйчото от "Езел" ми допада повече като типаж. Шенер Шен с тия влажни очи сърнешки по ми се връзва за пенсиониран учител, отколкото за пенсиониран мафиот (макар че във втория вид роли съм го гледала повече). А и самият Езел ми беше неубедителен в ролята на нашмъркан психопат.

# 301
Аз понеже почнах с Кабадайъ и после дойдоха разните езеловци, по- добре ги възприех така, а в Езел ми бяха по- слаби. Деде (Тунджел Куртиз) го харесах много, но Шенер Шен сякаш ми е 'оригиналът'  Thinking Абе, харесвам ги и двамата.

Гледах Фетих 1453, но ме домързя да търся темата, че да споделя впечатления - ми той много дълъг филм, аз заспах. Интересното е, че заспах и те бяха пред стените на Константинопол, събудих се и ги намерих пак там  Thinking Викам си, нищо не съм изтървала. Мъжа ми твърди, че съм изтървала... Филмът наистина е холивудски. И като ефекти, и като сценарий. И Америка спаси света, в случая османците го спасиха и посяха мир и любов. Тяхното кино по принцип не е такова, не знам сега дали заради темата, но поне доказват, че го умеят 'и така'.

# 302
Според мен нищо не си изтървала  Laughing

# 303
Iklimler - хареса ми (от мудните и безсюжетните е  Simple Smile). Навява ми някакви асоциации с италианския неореализъм, с настроението в "Сняг" на Орхан Памук... Хареса ми и как е сниман, и къде е сниман  Simple Smile

# 304
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Отдавна не съм ви навестявала  Hug

Пускам последната продукция  Laughing С една дума - странен.

NAR / НАР 2011

http://www.imdb.com/title/tt2118689/

# 305
Странен, психарски, леко зловещ - бонбон  Mr. Green

# 306
Щом е бонбон ,да го пробвам и аз. Simple Smile

# 307
О, психарски филми не обичам...Някой няма ли да сподели нещо мелодраматично, тежко, типично турско...

# 308
 Joy Няма, всичко е опоскано вече. Ще чакаме нова реколта. Все по-трудно става да се намират интересни теми, особено в драмата от доста време тъпчат на едно място.  Peace

# 309
Да беее, всичко изгледахме, какво ще правим сега през мрачните, идеални за мелодрама зимни дни  Simple Smile

# 310
И аз това се чудя и взех да се въртя към Румъния  hahaha Време е да проверя и там как е положението. Имаме два нови филма предвид. Само да видим кога ще се наместим да ги направим.  Peace

# 311
Охохо, румънско кино, бива  Laughing Препоръчаха ми и един сръбски, тоя, може след това и него да направите  Mr. Green А албанско кино (има ли въобще такова)?

# 312
Ти пък? Що да няма албанско кино?

# 313
Бъзикам се, бе  Laughing На мен би ми било много интересно да видя нещо албанско.
Одеве видях, че има тема за филми от Израел, ама само един човек пуска линкове, няма дискусия и отзиви и загубих интерес... не че съм загубила, ама не мога да се ориентирам.

# 314
Много стереотипна шега  Simple Smile Май само ние ги имаме за втора категория албанците, те какво ли си мислят за нас  Thinking

Погледай малко американски, да видиш как ще ти дойдат  Laughing Ние така след френско- турски маратон направооо... едва се търпи, ама някоя боза избери  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт