, и за първолака-знам какво е вълнение- аз се спуках от рев на първия учебен ден: хем от гордост,че е умен и е влязъл в елитно училище, хем от страх, че детето ми пораства и един ден ще го загубя! 

Представям си какво е, всеки с емоциите ти те дърпа насам натам, луда работа
Дано с кърмата всичко да бъде наред и да продължиш да храниш малката с нея!

Много, много хубава торта, бравос! 

.
. Малкият се присвива, плаче, пръцка, личи си, че се мъчи, но не се получава нищо... Преди малко пак ръгнах термометъра, диването много се зарадва
Много е неприятно това запичане
, ама естествено, че ще продължавам да си кърмя! Аз проблеми с количеството кърма нямам - имам със злоядото си дете -
Та затова ще започна със захранването докато постепенно и заместя едно хранене примерно първия месец, втория месец още едно хранене, и така - до годинка всичките трябва да са заместени, защото после смятам да тръгвам на работа - и не, няма как да остане кърмене сутрин и/или вечер, тъй като ще съм на смени. Да, има възможност да съм на работа от 9 до 17,30, но първо - на мен това не ми е удобно - предпочитам смените, второ - като съм на смени, бих могла да ги въртя така, че докато още не е влязла в ясла (дано влезе, че после ще ни се разкаже играта иначе) - така ще си правя смените, та да може когато мен ме няма татко й да я гледа и обратно. Както и да е, отнесох се... 
. Препоръчани теми