Хайде МАЙ-че напъни се- по коремче обърни се! - Тема 7

• 30 666
  • 715
  •   1
Отговори
# 135
Леле, леле...какви са хубави и пораснали бебцовците  Hug

И Павел, и Макси, и Габи са направо невероятни бонбони  Heart Eyes

Ха, добро утро сега Simple Smile
Тази сутрин съм като бошонирана...малкате реши да не заспи, както обикновено прави след сутрешното хранене, и моето спане до към 9 ч се оказа невъзможно. Докато не ме вдигна, не миряса. Тъкмо станах и познайте... на принцеса Виктория и скимна, че е време за сън Crazy Е, хубаво, ама за милата и майчица вече беше късно!  Идеше ми направо да я....

Нелка, браво на малката Ели! Много хубаво е наддало детето  Grinning

Опосумче  Hug Дано малката се кротне. И Вики до скоро заспиваше изключително трудно и направо са ми се откачали ръцете да я клатя. Тя мрънка, реве, аз на ръба на нервна криза  smile3511 и тъкмо се приспим и всичко е за половин час  Crazy Направо ми е идело да се  #2gunfire Сега последните 2 седмици малко се е подобрила и не всеки път е така, но на моменти пак ми иде да си тегля един куршум  #Sniper

Шени, на страхотно място се намирате  Heart Eyes Чакаме да се приберете и да показваш снимки  Hug

Херич, успех!!! Дано отговорят на очакванията ти, че иначе лошо им се пише  Mr. Green  Аз като се сетя какво чудо сме ние с ММ, един ден живот и здраве, ако строим, то просто не искам да съм на мястото на майсторите. Особено ММ, както "изобщо не разбира" от строителство, ще има яко строй се преброй се!!!

За захранването и мен много ме сърбят ръчичките, ама все още смятам, че й е рано на госпожица ВИП. Другата седмица като най-накрая идем на консултация (това е защото вече втора седмица я отлагаме, понеже и аз, и ММ минахме през летния вирус), ще поговорим на тази тема с педи и ще го решим с мосю мъж ми

Сега ви оставям и ви пожелавам хубав ден  Hug

# 136
Оооо, за малко да забравя...

Хоупче, Спасдиди, тази нощ ви сънувах...Идея си нямам от къде се взехте в съня ми, ама факт, че бяхте там в цялата си прелест  Mr. Green  Бяхме на някакъв купон, абсолютли алоун (имам предвид без бебетата)! Спукахме се да се хилим, ама то как иначе с Алекс и Хоупи наоколо  Mr. Green Имаше и някаква игра с награди...беше куиз игра и естествено ние бяхме едиснтвените печеливши  Mr. Green Бяха всичко на всичко 3 въпроса и при най-бързия печели всяка една отговори по на един и се обкръжихме с хубави наградки, които бяха алкохолни и цяла вечер аху-иху  Drunk cheers Wine Glass После какво стана не си спомням, ама то как да помни човек след толкова пивтунине  Mr. Green

# 137
dessince голям сладурко си имаш  Heart Eyes

Гери С. благодаря за отговора,ще се постарая и аз да дойда в Мола с мойто зверче  baby_neutral

и на нас не ни се белее нищо в устата,ама ръцете ги изяждаме и се нервим и крещим по разходки и какво ли не,укротяваме се на ръце вече само...ужасТ!!!

още щях да пиша ,но пикличка е гладна ,до после

# 138
Ехоооо
Поздрави от нас и морето!
Много ми харесва тук,не знам как ще си тръгна.

Чета ви редовно и разглеждам прекрасни снимки,но не ми е много удобно да пиша от телефона.
 Hug и до скоро!

# 139
Привет,

е голям съм карък, баща ми го хвана летния вирус, и бързо-бързо  си стегнах багажа, вече съм си в къщи. Имам страшна нужда от почивка, а не става стискам зъби, но съм на ръба. За капак и Бобо не спи нощно време суче 3-4 пъти, разбужда се и си играем по два часа. Два броя ученика чакат да ги приготвя за учебната година и въобще изобщо........а помощ от никъде нямаааа

И разходките вече са мисия невъзможна, приспивам го в къщи излизам  на 30-та минута сме будни и след това хвърча към къщи.

# 140
Мойто детИ ще ме подлуди  smile3511 Честно ви казвам вече ме е страх да излизам с нея, тя е неконтролируема и положението става всеки ден по-зле и по-зле! Незнам зъби ли е кво е ама съм пред нервна криза и ми иде да се гръмна  #2gunfire Не ще да спи, буди се посред нощ по 4-5-6 пъти, съсипахме всякакъв режим, вече имам чувството че яде по-често през нощта, отколкото през деня   Shocked През деня й се спи, а не може да заспи, откъсват ми се ръцете да я нося, приспивам я по 1 час и докато ида до тоалетната - тя будна и реве  smile3514 Всеки ден й ровя в устата ама зъби йок... нито се белее нещо, нито нищо. Незнам докога ще продължи това, но вече втора вечер като заспи тя и почвам аз да рева, то нервички не ми останаха  newsm45
Луси, да знаеш че Венци има сериозна конкуренция в лицето на Симона  Laughing Да вземем да ги срещнем двамата и да ги оставим да се навикат едно хубаво, може пък да мирясат Joy

Опосумче,няма такъв филм....все едно прочетох себе си newsm61
Пристигай в Пловдив или аз да идвам във Варна,та поне да се излагаме заедно по улиците или пък да стоим по цял ден вкъщи,да не си показваме магариите навън smile3515

На въпросите на любопитните за захранването-моя бандюга го захраних с каша от елда на Хип smile3521
Аз нали се бях нахвърлила на оризовата на Лактана,но в магазина много бързо ме разубедиха за нея,заради ефекта на запичане Naughty Та не ми трябваше много увещаване,само като чуя спичане и ми идва да се  #2gunfire
Иииии онзи ден забърках аз кашата с АМ и му дадох 2 лъжички,при което първата физиономия беше паметна smile3532 Все едно му дадох най-гадното нещо на света hahaha Обаче виждаш ли изведнъж му хареса и днес вече не мога да го спра да си търси елдата smile3521
Следващата ми стъпка ще е зеленчуково пюре Peace

Жени,какво имаш предвид с това,че има начин да не се замества цяло хранене newsm78 Аз така и така не замествам....

Нелли
,относно твоето питане-бързам,защото нямах голям избор smile3516
Като не се радва особено на млякото и ме гледа в устата аз какво ям и му текат лигите едва ли не,какъв друг избор имам Mr. Green А и тя Герито още откога го предрече,че за Венцуни са пържолите smile3532

Херудутоооо,прибирай се вече в СЗ,че ще ти таковам и скайпа аз smile3516
Писала си ми в 9,аз го получавам в 12,аз ти писах в 12,сигурно ще го получиш в 3-направо сме като кърмачетата през 3 часа по лъжичка newsm62

Елисче
,как сте?Тошко оздравя ли? Hug
Алекс,и ти излезна пак в творческа почивка ми се струва smile3533

Добре,че е Мартето да се грижи за нашето добро настроение  bouquet

Шени
,много завид-завид Mr. Green Чакаме снимков материал Peace

П.П.За ММ - скоро може да разберете от пресата  smile3534 (това е в кръга на шегата,сега да не си помислите пак,че съм се вкарала в някой сериал,че те моите верно край нямат)

# 141
аз до сега клюкарствах с МногоИменната и вече всичко знам , но няма да ви кааажааа  smile3534

Клю-клю  smile3516smile3534

Хоупова,в Мама-та съм Лусиииииииииии,а като си пием кафето заедно и  си правим клю-клю...както ти е на сърце smile3533

# 142
Поздрав за всички от малкото моряче

Досега се бори с един син слон, но май вече му омръзна и търси вниманието на мама(или по-точно на големия слон Mr. Green)

# 143
  • София
Малкото моряче е много, много сладко  Heart Eyes  love001
Луси  , елдата я обожавам  eat. Тя не беше ли след 6-ия месец  newsm78 ? Между другото казват за нея , че е най-добрия заместител на месото  Mr. Green ( на Венци пържолите във вид на каша) и за това е една от основните храни при вегетарианците, както и соята.
 Хера и на мен ми е писала вчера сутринта по скайпа, а го получих чак в един на обяд  Laughing . Отговорих и ама кой знае кога и дали ще го получи  Wink
Ние утре сме на консултация. Толкова ми е тъпо заради скапаните ваксини  Tired , а имаме и за другия месец, че ги отложихме миналия път заради Алекс (беше болен).   След това тръгваме за Огняново . Малко на почивка , ако може така да се нарече с две деца .
Аз пак да се оплача, че Елена си има проблеми с акането. Вече от 10-ина дни ходи през 3 дена и то с моя помощ. Няма запек, кашесто си е . Не знам какво и стана  newsm78 . Както си ходеше по 6-7 пъти .....
Утре ще питам педиатърката какво да я правя.

# 144
  • До морето :)
Даная, и Елито седи в мен, но като са в нас и като че ли не се отпускат изцяло на гръбчето си и затова може. Гледам на снимките няколко бебоци вече са снимани седнали и затова  newsm78
Хоупи, покажи къщата деееееее
Адашче, не се настройвам така за ваксините. И аз все притеснявах, ама все пак нали уж са за добро. Накрая на моята Елена все едно нещо "весело" й биха. Не е спряла да се хили и говори от вчера  Rolling Eyes

# 145
djidjonka да ти изям морячето  Heart Eyes
nellyli преди две години бяхме на Огняново,прекарахме си страхотно,забравих името на хотела,но беше един с басейн отвън с речни камъни,реката от едната страна от другата се вижда снега по билото на планината,ех какъв разкош е там....завид-завид Simple Smile))

п.п. сутринта като му седнах в колата ииии гущер на таблото,леле не ме питайте как взех детето и бегом от колата,викнах един съсед,та го улови,ама голяма драма бях де  hahaha сега ми е смешно,ама сутринта ужасТ  #Crazy (най веротно на последната ни почивка се е скътал мизерника,на една полянка си бяхме разчекнали колата да слушаме музика....)

# 146
ДД и от мен,  Hug

Ей голЕма врачка съм   hahaha Радвам се, че Венцито е приел добре елдата.  Peace
Днес се видяхме с Къщичка, тааа на обяд и те такова ядоха  Peace

Нелили, гледах и аз в Джъмбо чантите, ама нещо май не ми харесаха много, имаше обаче една розово с кафяво, тя ми хареса, амааа тя пък е розова...  Tired Ще гледам, ще гледам и ще проверя и в продавалника пък ще си харесам... Днес и на Къщичка харесах чантата и тя се оказа от Ларедута  Mr. Green, така и не се научих да пазаря от там  Whistling Tired

ААА малкия Дани е страхотен моряк  smile3548

Павел и мама са много много сладки! Много хубава снимка!  Heart Eyes

# 147
  • София
Нелили, и нашата госпожица е така от известно време. Преди беше от редовните по няколко пъти на ден. Какво му стана на това дете не знам, но сега ги намали по веднъж (рядко 2-3 пъти) на ден. Най-често е поведнъж на ден и половина - два. А за какво напъване и пръцкане след всяко ядене и събуждане става въпрос... Мъчи си се детето, но не е запечено.

# 148
Как да публикувам снимка тук?  newsm78

П.п. Божеее, забравих да кажа: Ох, дано не ме чуе дяволчето  Blush. Явно Дани на Джиджонка е преговарял с Еди и той тази вечер не търсеше ядене.  Mr. Green Събуди се два, три пъти, но с вода и биберон заспиваше на втората минута  Mr. Green А Дано продължи така, закуси след това в 5.30 и после в 21.20  Mr. Green

# 149
  • Стара Загора
Как да публикувам снимка тук?  newsm78
С мерак Mr. Green
Сега сериозно - качваш я някъде в нета...с десен бутон на мишката върху снимката...пропъртис/свойства....копираш адреса на снимката който ти дава...Слагаш линка в пост и го тагваш с този бутон
За скайп-а ми.... Twisted Evil не ми се говори #Cussing out
За акането - отчита се всеки ден детето...вчера даже два пъти Mr. Green
Браво на Венцулини за захранването Hug милото. Много ми се усмихваше той ония ден...даже два дена се радвах на усмивките му...докато пиех кафе с лудата му майка Crazy
За яденето - някаква криза е тръшнала Боримечков. Яде през 1,30-2ч. оромни количества Shockedот рода на 150-170мл.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2011, 15:35 от Хера

Общи условия

Активация на акаунт