На компютъра ми в БГ са качени, а тук още не съм ги сваляла от диска. И понеже са ужасно много, трябва да се хвана (но да видим кога) да ги кача най-хубавите в някакъв албум, щото иначе писва, те са всяка снимка с оригинлана визия, черно бяла такава и някои имат и по-артистична обработка (като от старите ленти, нещо такова). Чак аз се отегчавам да ги гледам че са над 200 броя
Иначе съм страхотен фен на черно-белите, някои са направо уникални, ще кача и ще покажа щом има любопитни 
Може би трябва да отправя запитване към снимка.бг 
. Пробвах да му дам разхлабващ чай, ама не ще да го пие, ама и аз нямам нормални биберони в нас - имам на Авент с 1 дупка дето нищо не пуска и един на Чико дето ви разправях колко съм загубена и се оказа за каши и пюрета, съответно от него пък тече ужасно. Пробвах с лъжичка да му набутам чая, ама не е работа, разрева се като луд, плюеше и буташе лъжицата, какво толкова не му хареса в чая, не знам. Та не знам вече какво да го правя
.
Обръщам и след 5 мин айде пак наново. Много ме е страх да не се задуши и по цяла нощ я дебна.
Тази нощ плътно през 3 часа си ставахме да папкаме и в 7 вече тотално се събуди.

и дано този път не ми прави температури

Имам чувството, че, живот и здраве, като имам още 1-2 деца няма да ги обичам толкова много, колкото малкото ми момиченце. Знам, че няма да е така, но в момента само Елито ми изпълва сърцето

Миличкият- беше си поплакал... Ох, и на мен ми тръгват сълзичките, като се сетя...Магито, пък, като направи беля и й се скарам, тя тихичко казва "мамо, много те обичам" и ме гледа с едни големи очи... миличката ми.... А Ясенчето с невинните очички и сладката усмивчица...... щастлива съм, че си ги имам и тримата и благодаря на дядо Боже за тях
Ох, много са ми милички, не мога да ги обичам отделно.....
Препоръчани теми