!
. Та го донакърмих и резултат все още няма - явно е малко количеството АМ, което изпи, за да подейства, или просто и това не му действа
. Ако до края на деня няма нищо, ще действам пак с термометъра, макар че и той нямаше особен ефект. Какво е туй чудо, идея нямам.
. 
Другата седмица сме на консултация и след съвет с доки започваме мисия ''захранване''!
Прочетох тефтерчетата на Вики и Криско- на 4 месеца и двамата са захранени с пюрета и са много спокойни и щастливи, спящи бебета! 
а.. и още: не мога да готвя, освен пържени картофи!
А аз си мислех, че всички малки момченца обичат най- много мама и нейните манджи!Ето на това се казва:''Храни куче да те лае!'' Много е тежко като пораснат децата, не стига,че имат претенции за всичко, че вече не дават да ги гушкаш и да ги целуваш ами езикът им става дълъг и постепенно ги ги губиш напълно... 

спокойно,както са казали другите майчета,Вики после ще съжалява че го е казал и ще сте гушка пак,а можеби и пубертета го застига въпреки,че нали при момчетата е по късно 
а.. и още: не мога да готвя, освен пържени картофи!
Само да ми е жив и здрав ( и все пак да не стане някоя гад де )
Ще взема да им се обадя да ги питам какво чакат ! 

през 2-3 дни мах.
И нонстоп има някакви неща в тях, от къде се взимат не знам 
)

сигурна съм, че го е каза нарочно за да те засегне. Не му се сърди , 100% вече съжалява 
и въобщееее нямаше да се трогна,защото знам,че не е вярно

... Днес е по - добре от вчера, но определено първо трябва да ме оплюе най демонстративно
, после да се захили
и после да реши, че все пак става за ядене
, след което да се разреве, така че да не направи разлика мляко ли му давам, картоф ли е какво
Препоръчани теми