Няма да има банове и самобанове 
)
Аз досега изплюто нямам,освен това,което съм натъпкала вповече
,след това минавам на морков(като се надявам и тези неща да са приети ок),и след това - незнам кво ще правя...най-вероятно ще ги въртя тези няколко неща и мах. круша и сини сливи от плодовите...абе незнам 

По принцип те сложих в софийската група,но си права,че не си за там,защото както казах те са много вяли напоследък,а ти - напротив,което е страОтно
Тогавааа....те слагам към моЙта група и никъде не те пускам да Одиш

Помните ли ни?
В един страхотен хотел в Айвалък сме - хем е в гората, хем е до водата и е с частен плаж и много, много спокойно - много сме доволни:) Но в неделя се връщаме към реалността
Помните ли ни?

.
.
от два -три дни сме с Бъгстъра навън, е вярно само за два часа в парка но Моника вири крака и се обтяга с кеф.
Хапвам си сладоледче и ми е кефче 

)) И Максим ги яде, а това е важното!
За подаръците, и аз започнах да отмятам някои, но само 2-3. Столчето за хранене обаче ще трябва да се уреди преди Коледа
Сега го закопчавам полуседнал в шезлонга и така храня

Аз останах без коса бе хора, цялата къща е в косми и ММ скоро ще ме изгони! Затова ходя само вързана, но това май само задълбочава проблема. Не мажа с нищо освен с подхранваща маска по време на баня. Дали трябва да се взимат някакви по-специални мерки? Препоръчани теми