Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 25

• 87 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • пловдив
milmich  Hug прекрасна новина! Разбира се и добър повод да се напием за нея  Mr. Green
От името на всички можещи и не можещи да тУргат картинки  Joy Наздраве! Да си жива и здрава, и мнооого дълги години да ходиш на доктор само профилактично са си ги наглеждаш  Wink

# 436
  • Пловдив
Миленка,   love001
 Почти цял ден бях на вън с малката, че е на лелина градина. Прекарахме един страхотен есенен ден, ходихме с влак до Асеновград, че детето не се беше качвало на влак. Но през цялото време, ми се беше стегнала душата и те мислих.
Много се радвам за резултатите.  Hug Hug Hug
И аз нещо съм изтрещяла, и честно казано ме е страх да ида на лекар да си пусна контрола и ехограф. Миналата седмица бях готова да си плащам скенер, ама мъж ме ме убеди, че ме е повторил чревния вирус. 

# 437
Привет на ,Всички Юнаци тук в тази теми .Забавих се с писането тук но все още усещам умора ,нямам сила да седна на компа и да напиша как стоят нещата с мен.
Силвее ,благодаря изпълнила си ми молбата   bouquet Hug Hug Hug HugОбичам те !!!
Миленка много се радвам че при ,Теб нещата са добре  HugРадвай се на живота !!!
    Момичета от другата седмица започвам лечение ,казаха  че ще е много силно и агресивно ,ще трепаме образуванията в лимфите   #2gunfire     .Сега си стоя в къщи и почивам .Чувствам се по добре ,вярвам че всичко се се оправи .Имам подкрепата на много хора ,колеги ,приятели ,Вие - нямам право да се предавам !!!!!
Момичета какво ще кажете за идеята да изпратя всичка  до турската клиника ?
                               Хубав ден   bouquet

# 438
Момичета какво ще кажете за идеята да изпратя всичка  до турската клиника ?

Още едно мнение никога не е излишно!  Peace
  bouquet

# 439
  • пловдив
Laleva80 никакво предаване, с теб сме  fingerscrossed  Hug

# 440
  • у нас - на брега на морето
Миленче, дано ти отпаднат всички притеснения! Изпращам ти и аз прегръдка,  да станат две от североизточна България! Hug
Наде, дано всичко мине по-леко! newsm10

# 441
  • София
Амазонкатааааа ...
Колко пъти сме обсъждали, че при нас думата ДАНО не съществува ?
Има ЩЕ  Peace
Всичко Ще бъде добре, ЩЕ мине добре и ЩЕ има отличен край  Peace
Наде, ами просто няма да те обсъждам  Grinning Ти си страхотно силно и мъжко момиче / божееее, как ненавиждам  този израз /. Винаги съм искала да бъда нежна, женствена и ранима. И някой да ме закриля и да ме обгрижва ...
Да, ама не ! Любовника НИ ме направи твърда и борбена.

# 442
Честит имен ден на всички именници! Миленка   love001
Днес е Архангелов ден ! Имен ден ще празнуват хора с име: Ангел, Емил, Ангелинка, Ангелина, Милена, Милен, Михаела, Михо, Радка, Серафим, Рая, Рада, Рангел, Радостина, Райна, Райко, Райчо, Рафаил, Руска, Руси, Руслан, Архангел, Гаврил, Емилия, Емилиян, Емилияна, Лина, Мила, Мильо, Михаил, Пламен, Пламена, Радко, Радивой, Рафаела, Огнян, Огняна, Ради, Радина, Милка, Милко, Анжела, Гавраил, Геле... ЧЕСТИТО !

# 443
  • В царството на игрите:)
Сонче, благодаря ти, че се сети. Аз празнувам винаги, защото освен другото съм кръстена и на дядо си Михаил.. Вчера приключих с изследванията за това 6-месечие. Сцинтиграфията беше ок, рентгена на белия дроб и ТМ също, а за гърдите ми казаха да не се притеснявам и най - рано след 3 месеца да направя едно контролно ехо!
Много ме е срам от истериите ми,но ви благодаря, че ме понасяте...все още Embarassed
Желая здраве, здраве и усмивки на всички ви.  Hug Peace
Почвам да готвя коледното парти! smile3503
Почерпете се и за именния ми ден:Пийнете и мезете!!! Simple Smile

# 444
Честит имен ден на всички именяци!  bouquet
Миленче,много се радвам за теб!Благодари на Господ и...напред с песните!
Наденце,борбата си е борба!ще се бориш,целият живот е борба!ние сме с теб!Господ да ти помага и да победиш в тази битка!
 Peace Praynig Hug

# 445
  • София
Миленче,   Hug Все такива да са ти изследванията! Какъв хубав подарък за именния ти празник!!!

newsm10

# 446
Миленко, много, много целувки и прегръдки за именния ти ден... Hug

П.С. Кога ще се сберем на по истинска черпня, ка си требе...  Mr. Green
Думайте за Коледна сбирка, от сега да спретвам конспирациите  Twisted Evil

# 447
  • София
Миленка, от мен .... ти си знаеш  love001

# 448
  • Пловдив
Миленка,   love001 newsm51

# 449
  • В царството на игрите:)
Между другото, вече чакам предложения за датата на коледната сбирка. Мисля си, че ще е добре да изчакаме Марги от Щатите, а това ще е около 8 декември...май newsm78
Явно ще трябва да е събота. Нека определим датата, за да можем да действаме за заведение. Знаете, че декември не е лесно да се намери свободно заведение...

Общи условия

Активация на акаунт