Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 25

• 87 027
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Миленко, съвсем, случайно влязох в gmail.com - и гледам поща от теб.
Да, искам да дойда и ще дойда.... bowuu bowuu bowuu
Тъй, че бройте и мен... bowuu bowuu bowuu
Миленко, запази маса по-отранко...
ЦАлувам ви...

(пак имам сверски много работа, в сряда предавам един проект и са ме .... здравата Twisted Evil Mr. Green)....

# 556
  • В царството на игрите:)
Миленко, съвсем, случайно влязох в gmail.com - и гледам поща от теб.
Да, искам да дойда и ще дойда.... bowuu bowuu bowuu
Тъй, че бройте и мен... bowuu bowuu bowuu
Миленко, запази маса по-отранко...
ЦАлувам ви...

(пак имам сверски много работа, в сряда предавам един проект и са ме .... здравата Twisted Evil Mr. Green)....

ЕЕЕЕЕ, открихме те!!! ще те чакаме, да знаеш!!! Hug Hug Hug

# 557
Elegance,Саменто е много хубава добавка.Всички сокове и зеленчуци,които приемате са от голяма полза.Аз лично много вярвам в добавките и допълнително алтернативно лечение,за съжаление много малко лекари го препоръчват защото не са "учили за него"...така че тук всеки сам решава за себе се.Единствен съвет мога да ти дам,когато избираш някакви добавки,трябва да НЕ са имуноСТИМУЛИРАЩИ,а имуноМОДУЛИРАЩИ!алоето в случая не се препоръчва,а медът е под съмнение,може само червено вино.
А иначе milmich  е много права за рака...
момичета,толкова се радвам,като чета как се гласите за сбирката! Laughing
бъдете здрави и доволни! Hug

# 558
Сиско, пиши и Еми!!!

# 559
1.Милена
2.Силвана
3.Надето
4.Гинка!
5.ММ
6.Весислава
7.Юлето 
8.Силвето
9.Люси
10.Йовчето
11.Марги
12.Енни
13.Асенка
14.Наси
15.Джес
16.Веси
17.Еми

# 560
Честита нова тема! Да пишете само хубави неща в нея. Wink

# 561
  • Пловдив
Към какъв специалист трябва да се обърна за такъв чисто рутинен преглед...

Имаш право на направление за мамолог от личния доктор без да минаваш през гинеколог

Онзи ден ми написа, че и тя не иска да ходи на ''по-доброто място''. Майче, целувам те и мноооого те обичам! Hug

Миличка това за по доброто място е за утеха на оставащите тук , а не за тези които отиват там  Hug

# 562
  • у нас - на брега на морето
Сонче, къде се скатаваш напоследък?!!! newsm12 Я виж, каква компания се е заформила. Тъкмо ще посетиш и синовете. Hug

# 563
Към какъв специалист трябва да се обърна за такъв чисто рутинен преглед...

Имаш право на направление за мамолог от личния доктор без да минаваш през гинеколог

Благодаря ти, че ми отговори! Hug

# 564
  • София
Има, ама трябва много да отстоява позициите си.
Те никога нямат направления за мамолог.

# 565
  • София
Джипито дава талон за мамолог само ако си между 50 и 70 години   Shocked

По-младичките от 50 и по-старичките от 70 трябва да минат първо през гинеколог  Mr. Green

Категорично становище на личната, дори закачено на стената й  като извадка newsm78

# 566
Ехо, дами-сладурани, ето ме и мен да се запиша лично и тържествено за събитието на 17.12.2011 г.
И ние имаме промени в офиса и вече няма никакво време за писане, а вечер не ща и да виждам компютър. А отделно от това пак съм ученик - записах една магистратура и покрай нея, Дани и мъжа ми не ми остава никаква минутка време...в такива случаи винаги за пример са ми Силванка и Миленка с борй малки деца и задачки.  Hug

Весиииииииииииии, ти си върха, ще се радвам да се видим! И не само с теб, но ти пиша лично, че си най-далече! Wink

Обичам ви и до скоро!  bouquet

# 567
Днес говорих с някои от момичетата и реших да си поставя въпроса направо...
Нека уточним бройката на тези,които ще присъстват на срещата! Както присъствалите миналата година на Коледната среща си спомнят,имаше подготвени подаръчета от някои от момичетата. Както разбрах тази година отново ще има изненади,така че е добре да уточним бройката,за да не затрудняваме тези,които са така добри да ни подаряват подаръчета! Wink Mr. Green
Затова,хайде народееее...Който не се е обадил да се обажда сега... Joy Joy

# 568
  Хай сестрице Силванке Hug
 Много ми се иска да кажа бройте и мен но се налага да дам окончателен отговор
 малко покъсно ако може.
 Миленка благодарности че се сети за мен  Blush
 Поздрави на всички момичета и до скоро

# 569
Миленка благодарности че се сети за мен  Blush
 Поздрави на всички момичета и до скоро
Как няма да се сетя ,бе Ели? Няма проблем с по - късния отговор Hug

Хулиииии, преди време беше задала въпроса дали можеш да се приземиш в някоя раковинка...
И как може да задаваш такива въпроси, бе скъпа? Направо ти се чудя на акъла newsm78

Силванке, трудна работа, сестро с окончателната бройка, защото на срещата ще дойдат и дами, които не пишат тук и не познаваме/познавате. Аз ги броя ориентировъчно 20. Мисля, че няма да сме повече, а ако сме, ще го мисля в крачка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт