Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 25

• 87 024
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Акъла вече ми изчезна  Joy Joy Joy
Туй, дето се търкаля............ аз се търкалям и не се сещам на кой свят съм.

# 571
Миленка, аз съм си ги сметнала около 23-24.Но няма как да се коригирам в крачка,защото съм подготвила нещо уникално!!!  Whistling Така че,който се е заявил УбУ ,който не се е-изпуска! Mr. Green

Маман, и аз така се търкалям напоследък,така че не си сама!  Wink Много сме!!! Силни сме!!!newsm18 newsm18

# 572
Сонче, къде се скатаваш напоследък?!!! newsm12 Я виж, каква компания се е заформила. Тъкмо ще посетиш и синовете. Hug

Йовче, мислила съм по тоя въпрос, но имам други ангажименти. А синовете, не искат да им досаждам...всеки ден ги тормозя по скайпа и по телефона... Laughing

# 573
  • В царството на игрите:)
ЕЕЕЕ, Сонче, бива ли така? Кога друг път ще се съберем толкова хора? Чак догодина сигурно... А и при синовете само трябва да преспиш - определено няма да им досаждаш!!!

# 574
момичета искам да попитам нормално ли е 3 месеца след операцията не съм започнала лечението вярно че съм само на хормонолечение но все пак,и кога трябва да отида на първите изследвания защото от операцията докато ме запишат в диспансера мина горе долу един месец и тогава ми правиха изследвания от кога трябва да го броя и от там ли трябва да ме извикат или аз трябва да се права на нахална за да ги направа тези неща.Знам че въпроса ми е тъп но...сферата на здравеопазването ми е тъмна Индия.Лек ден на всички и бъдете винаги такива каквито сте вършите голяма работа за такива като мен.

# 575
kakape,ако чакаш да те извикат ще си останеш без лечение! Висене пред кабинетите и нахалстване му е майката! Peace

# 576
разбрано,обичам да слушам хора които са минали през всичко това,значи трябва да отида и да си извоювам всичко,то все едно ще ходя на война,но явно е така.БЛАГОДАРЯ МНОГО.

# 577
Привет, дами!
Извинявам се, че не съм писала скоро. Радвам се за купона, дето сте организирали.
До това бистро има ли място за спане на прилична цена?

# 578
  • В царството на игрите:)
Прилични цени за спане в Сф няма. Според мен тези момичета, които не са от Сф, но искат да дойдат и да преспят нека кажат, за да се организираме по някакъв начин. В къщи може да спи някой. Не е проблем..Не се притеснявайте, а си кажете, за да не давате пари за нощувки. срамота ще е! Hug

# 579
Права е Миленка! Naughty
При толкоз народ ,ако вземат на улицата да ни оставят,верно ще е срамота!
Ето ,моя милост например е преспала с половината народ от темата! Mr. Green

# 580
Здравейте, подавам главичка от дупката преди конролата ми на 7-ми, само да предложа малко помощ за срещата. За съжаление в къщи освен ние които сме едно семейство Бънди, ще са се настанали до раждането на очакваното 4-то внуче, семейството на дъщеря ми, така, че за спане ще ми е почти невъзможно , но за услугата "транспорт" / някой да се кара, нещо да се  вози/ съм насреща ,  само да знам един ден предварително. За всеки случай  - 0886 057 570 /за тези в Русия - Силвия съм, Силвия съм/

# 581
  • Варна
Добрютро,

гледам доволна групичка сте се заформили за партито, значи отличното прекарване е гарантирано.  smile3503
Може да отбележите, че мнооооого ме е яд, че няма да съм с вас, нооо последиците ще са само в моята сметка, така че пийте и едно от мен, е ...... може и две-три до седем - всекиму според възможностите.

Пепито1 ,
гледах твои снимки във фейсбук профила на щерка ти - тя се гордее с теб - и аз също - отива ти да си актриса  newsm51 Поздрави !

# 582
  • у нас - на брега на морето
Нани, както се кахъриш, ще рече човек, че няма да купонясваш предната вечер, че и след това  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А за ЕДНОТО, нямаш проблем! Пък може и да го повторим. cheers Drunk Хубаво изкарване и на теб!  newsm10  love001 Звънни някой ден да се видим по обед в почивката. Боранка чуваш ли я?

# 583
  • София
Може и да сте го прочели, но ...
http://www.blitz.bg/article/28244

# 584
  • Пловдив
Джипито дава талон за мамолог само ако си между 50 и 70 години   Shocked

По-младичките от 50 и по-старичките от 70 трябва да минат първо през гинеколог  Mr. Green

Категорично становище на личната, дори закачено на стената й  като извадка newsm78

странно а на мен ми се скара защо съм ходила на частно да плащам и то за ехография като имам право на мамолог и ми каза че може  newsm78

на последък така съм го закъсала че точно за мамолог не съм искала
ходих на ехография на гърди - откриха ми възел на щитовидната жлеза ей така доктора просто погледна и на там и ме прати при личната за направление за ендокринолог - потвърди се
вчера бях да ми разбият камък - изкараха ме бременна - оказа се че не ,но според доктора имам нещо нетипично в матката
сега ще ходя на частно на ехограф пак , че ми е неудобно през 2 дена да вися при личната за направление като знам какъв е проблем ...........

http://story.rozali.com/komentari/c7521_0.html и тук пише че може директно от личния

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 20:50 от MAMA GALQ

Общи условия

Активация на акаунт