Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 25

• 87 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
И тъй като ми предстоят нови срещи от този вид

?! Ко речИ?!

# 601
Сис, напълно съм съгласна с теб, че пишИ друго, аз за това ви давам инфо от първа ръка, защото още върви тоз' спонсориран проект, да не изтървем. Wink

Нанастеф, аз също много повръщам при упойки, даже няма да забравя след секциото  оповръщах мъжа ми и понеже не можаха да овладеят повръщането, си ме приспаха. След мастектомият повръщах два дни. Консултирай се все пак, ако искаш, специално за вестибуларните отклонения, но другото не е рядкост, мисля че лекарката ми каза, че ок. 20% от хората излизат така от упойка.

И какво ще ти правят още?

# 602
  • В царството на игрите:)
И тъй като ми предстоят нови срещи от този вид

?! Ко речИ?!

Да, и аз не схванах... newsm78 Rolling Eyes
Алооо, В русия съм, включи се и кажи кви атентати ти спретват, кви 5 лв.?

Еми, театъра е безплатен!!!

# 603
  • Варна
Пресилих нещата - не е толкова сериозно.
Първо ще ми правят / ..... тука трия, че станах много интимна ..... /Тях ще им ги дам без бой - имах достатъчно време да помисля, да се страхувам, да плача, но къде по-неприятни неща се случват !
Сега се моля резултата да е хубав, ама то от хубави хора само хубави неща се получават !

bouquet
Упойката ме притесняваше, нооооо кана, и аз съм от тези 20% значи  Grinning ще се запася с повечко салфетки.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 10:05 от nanastef

# 604
  • София
Да не забравиш найлонови пликчета  Joy Joy Joy
Смея се, защото съм го преживяла !

# 605
  • Варна
 Joy    Joy    Joy
и тУле'на 'артия ... че може и намачкан вес'ник ... че човек не знай отде ще му дойде късмета ... тука момичетата от Банкя сигурно помнят Никулина / честит и имен ден ! / и нейния разказ за вестник, забит на пирон.

Последна редакция: вт, 06 дек 2011, 10:26 от nanastef

# 606
  • у нас - на брега на морето
nanastef, а аз си мислех, че само аз така съм излязла от упойката. Другата жена, която оперираха с мен беше много по-добре, при положение че беше и по-възрастна. Сестрата каза на близките ми, че май са ми предозирали упойката /за протокола - въобще не ме мериха и теглиха предварително, освен ако операционната маса не е вид везна  Mr. Green/ На другия ден едно момиче на 23 с гинекологична се чувстваше по същия начин и другите го одумваха, че се глезело, та аз отидох при нея малко да и вдъхна кураж. Да се надяваме да не ти стане така, но трябва непременно да предупредиш, защото имало и по-щадящи упойки. Това ми го каза другата жена, която е близка с доктора.
кана , това с прегледите докога ще важи и работят ли в събота? Примерно на 17.12.

# 607
  • София
За прегледи не записват ,били свършили часовете... Може и така да е,но аз им казах да си поправят тогава обявеното,за да не звъня излишно...От малко скандал не боли,а да се научат! Simple Smile

# 608
  • пловдив
nanastef  а тест за алергия правиха ли ти ? Защото и аз трудно излизах от упойки... предпоследния път направо си издр...х вътрешностите..., че ми се виеше и свят... ... да не говорим колко бавно се събудих... и чак тогава им светна на докторите не само да ме питат дали досега съм имала проблем с упойките, а направо да ме тестват.... от около 17 възможни се оказах с плюсче на 14....  Shocked Последния път вече го знаеха и си излезох от упойката като пич .... на 10 мин хукнах да си взимам къфе... едва ме удържаха на кревата  Mr. Green

# 609
За прегледи не записват ,били свършили часовете... Може и така да е,но аз им казах да си поправят тогава обявеното,за да не звъня излишно...От малко скандал не боли,а да се научат! Simple Smile

Другарчета, съжалявам, опитах се само да помогна с инфото, което ми дадоха. Sad
Моята докторка е много мила и всеотдайна, иска на всеки да помогне, но явно има разминаване м/у нейното желание и административните възможности (все пак от администрацията раздават часовете). Ама че тъпотия...Нищо де, поне ММ ги е насолила, да си знаят. Wink Но наистина съжалявам, че ви подлъгах. Друг е въпроса защо така тихомълком се рекламира тази програма - не трябва ли да е обявена иманно в страници, където пишат дами като нас, защото колко хора са чували за МЦ "Асцедент"?...Както и да е, извинявам се още веднъж, въпреки че не зависи от мен.

Хубав ден с по едно ароматно кафенце на всички ви!  Hug

# 610
  • София
Здравейте на всички.
Аз нямам много време да пиша,но Ви чета редовно.

Кана,аз успях да си запиша час за 20.12.11г,за което много БЛАГОДАРЯ.

Да се похваля,че се престраших и си направих тотална хистеректомия.Вече съм възтановена и работеща.

Всяко чудо за 3 дни

Поздрави на всички:

# 611
  • Варна
Утре е денят, в който трябва да си предоставя телесата на разположение, за да извадят пробичка и да създадем работа на хистологията . Моля ви стискайте палци !
А аз се заемам с патоанатомите ...

smile3503

# 612
Утре е денят, в който трябва да си предоставя телесата на разположение, за да извадят пробичка и да създадем работа на хистологията . Моля ви стискайте палци !
А аз се заемам с патоанатомите ...

smile3503

Пиле шарено, така и не каза какво точно ще ти вадят и...от къде  Joy Тук сме си все свои - матка и яйца ли ще даваш, шийка ли, какво? Ще стискаме разбира се, всички палци, пръсти и дребни костици!  Hug Praynig Hug

# 613
  • Варна
Че без вас закъде съм  newsm51
матка
ми срам ме е, бе хора ... изчервявам сА и то не от горещите вълни  newsm03

# 614

Всичко ще мине добре, ще видиш, и хистологията ще е добра, само силна храна и спокойствие до утре, разсейвай се с кавото можеш - филми, книжки, излизания, за да не те тресе тръпката нон-стоп!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт