Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 25

• 87 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 615

Кана,аз успях да си запиша час за 20.12.11г,за което много БЛАГОДАРЯ.

Да се похваля,че се престраших и си направих тотална хистеректомия.Вече съм възтановена и работеща.

Всяко чудо за 3 дни

Криси, браво на теб, герой-отличник!
И се радвам, че си се доредила до час, явно все пак е имало. Wink

# 616
  • София
Да ви питам отново нещо. Нещата при баща ми отиват към един лош край и започнах да се замислям,че аз като доста обременена от гледна точка на родословно дърво в един прекрасен момент трябва да започна профилактични прегледи за рак. Единият дядо рак на дебелото черво,другият рак на панкреаса,майка ми е имала доброкачествени тумори и миома,баща ми рак на черния дроб. Къде мога да ходя на профилактични прегледи-комплексно.Когато съм споменавала че в родът има онкоболни на лекари,сякаш съм им казала добър ден,никакви реакции,а ми се иска, ако нещо е започнало от рано да се хване.

# 617
Здравейте, на баща ми му откриха рак и затова и аз съм в тази тема.
Знаете ли правят ли костна сцинтиграфия в Стара Загора?

# 618
  • В царството на игрите:)
Здравейте, първо да кажа, че вече кръчмата е уговорена. Ходих и момчетата поискаха да им поръчам поне нещо, за да има какво да мезим, докато приготвят основните хранения. Та поръчах три плата с шопска салата, две зеленчукови плата и плата с хапки. Не ми поискаха капаро.  Имат страхотни вкусотии в менюто, но им казах, че ние сме търпеливи и няма да ги пресираме много с поръчките:)))) Имали още две големи резервации за тогава, та им било малко напрегнато.
Микимик, не мога да се сетя за някаква комплексна проверка за рака... Все повече чета за това,че при рака има много малка вероятност за наследственост. Не можеш да си гледаш всеки орган поотделно. Това ще те стресира много Rolling Eyes Съжалявам за баща ти - наистина е мъчително...
Нанастеф, с теб сме Hug
Криси55, много се радвам, че мецна, бе момиче. Ти съвсем ни забрави! Айде престраши се и ела на срещичката. обещаваме, че ще се държим добре Mr. Green

# 619
  • София
milmich  Hug

# 620
  • Варна
Здравейте мацки,
kolibka,
в Стара Загора в онко-диспансера е една от любимите ми гама камери за сцинтиграфии Simple Smile

Вчера мина интервенцията ! Още в 10.00 сутринта бях вече готова - долу пред входа на онкото, пиех кафе, пуших си цигарка, припичах се на слънце и чаках половинката да ме подбере към къщи Simple Smile. После се метнах на колата и цял ден се възползвах от почивния ден. То нормалното ми поведение е "като под упойка" да не казвам по-тежка дума  Joy така че не се забелязаха някакви странични ефекти. Сега чакам резултата - до 2 седмици ще е готов.
Значи - до сега НЕ си бях предоставяла тази част от тялото и то по този начин. Доста гнусничко ми се видя, ама сестрата бързо-бързо ме приспа. Ник'ви странични ефекти от упойката нямах, но анестезиологът каза друг път /ако ми се наложи/ да споменавам за тях. Явно има и упойки и упойки.
Ех, хайде весел ден ви желая - спирам се до тук, че да не пълня темата с "талаш" !

# 621
  • пловдив
nanastef стискам палци и изследванията да са толкова добри, колкото и леко си излязла този път от упоката  Wink

Предполагам вече сте си изпили кафе... чай.. и мога вече спокойно да премина към основната почерпка  Joy

Честит имен ден и на останалите момичета, които са с името Ани, ако има такива... че с тези партизански имена....  Mr. Green

# 622
  • София
За съжаление и аз идвам тук.На свекърва ми и откриха рак на панкреаса. В късен стадий, с разсейки, както обикновено става при този вид.
Няма да се прави биопсия, нито химиотерапия.
Само някакви болкоуспокоителни изписват.

Кажете ми моля ви, някакви хранителни добавки, витамини, имуностимуланти и каквото и да е, само и само да я вдигнем, малко да се почувства по-добре за няколко седмици или месеца да се порадва на живота.

# 623
Антомче, честит имен ден, бъди здрава, весела и щастлива! Ето и цветя според сезона Wink:

Нанастеф, браво, радвам се, че леко си излязла и всичко е минало, значи има начин за упойката Wink Стискаме палци и за хистологията! За теб пък мече, че си била герой!

Агент, нямам какво да кажа по въпроса, но едва ли нещо такова ще й помогне, уви. Защо не искат да правят химиотерапия? Патрик Суейзи е бил също с рак на панкреаса и с много разсейки, но са му правили много химии...знам ли и аз...

# 624
Рака на панкреаса е лошо нещо Cry Много съжалявам за свекърва, както и за всички, които се сблъскват с тази диагноза.От рак на панкреаса починаха Патрик Суейзи, Лучано Павароти и последно Стив Джобс, който между другото преживя рекордните 6 - 7 години, но по случайност е открит в ранен стадий. И аз като Кана не смятам, че на този етап могат да и помогнат някакви добавки, но все пак може да попитате в аптеките "Лечител".
Кураж и Бог да е с нея!

# 625
  • Пловдив
Антомче, Честит имен ден! Много здраве и късмет!  bouquet

# 626
Къде изчезнахте всички?
Желая ви хубава и усмихната седмица! Hug

# 627
  • София
Ходим на фитнес, козметички и фризьорки, за да сме убави на срещата  Wink  Миленке   love001 

# 628
  • у нас - на брега на морето
А аз ходих в болницата за "диагностика"с надежда за "основен ремонт" , НО още не са ми сложили окончателна диагноза. Днес ме изписаха с рецепта за лечение вкъщи, а следващия понеделник ще видим имунологичните резултати. Общо взето лекуваме симптоматиката, а не първопричината. Weary

# 629
  • София
Здравейте милички!
Ето ме вече в България в моята територия, в моя дом, в моето легло, а от днес съм на моето работно място! В прекрасно настроение съм, т.е  в моето постоянно състояние! Laughing Нали знаете, че луд умора няма, та и аз така! Joy Нямах време да прочета всичко което съм пропуснала в темата, но още няколко дни ще живея с изостанал биологически часовник, тоест в полубудно състояние! За срещичката обаче, баба Марги ще бъде във форма!
Сега силно ви целувам всички!  love001

Общи условия

Активация на акаунт