Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за арниката?
Какво е мнението за хомеопатията?
Какви са мненията за листата от малина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за арниката?
Арниката е обект на различни мнения. Някои жени съобщават положителен опит с нея, като я намират за ефективна при възстановяване след раждане. Въпреки това, има и отрицателни отзиви, като някои жени съобщават за неефективни контракции и усложнения. Препоръчително е да се консултирате с лекар или хомеопат преди употреба на арника, за да получите персонализиран съвет въз основа на вашата конкретна ситуация.
-
Какво е мнението за хомеопатията?
Мненията за хомеопатията са разнообразни. Някои хора вярват в класическата хомеопатия и нейните методи, докато други поставят под въпрос нейната ефективност. Важно е да се консултирате с квалифициран хомеопат или лекар, преди да приемете хомеопатични средства, за да получите професионално мнение и съвет въз основа на вашата конкретна ситуация.
-
Какви са мненията за листата от малина?
Листата от малина се считат за полезни за бременни жени, тъй като се предполага, че подпомагат узряването на шийката на матката и тонизират мускулатурата. Това може да допринесе за по-ефективни и по-малко болезнени контракции. Важно е обаче да се консултирате с лекар или специалист, преди да започнете да приемате листа от малина, тъй като той ще предостави професионално мнение въз основа на вашата конкретна ситуация.
-
Какво е мнението за маслото против разкъсване на перинеума?
-
Какви са мненията за електрическите помпи за кърма?
.
Синдорма на гнезденето ме тресе с пълна сила. Всичко ми се струва мръсно и неподредено , направо ужас
. Как ще се справям не знам ....

Иначе ел.помпа съм ползвала на Медела, доволна съм
благодаря ти за изчерпателното инфо което си дала.За събирането и аз имам от къде да си набера затова попитах дали сами си ги набавяте,че от тези готовите чайчета не ми се взема.Така поне ще знам че наистина пия листа от малинка.И аз смятам направо началото на 9-ти месец да започна както казваш по 3 чаши на ден.
Далече съм вече от схващането - "Колкото по-малко знае човек, толкова по-добре".

. Даже какъв съм идиот - вчера прах на ръка, не че немам пералня, ама викам, айде набързо неколко дрешки, ама сложих неколко + неколко, таа се озорих - Не правете това вкъщи!! Че и компоти и сладко правихме с моя, таа не си починах много много вчера.. в единствения ми почивен ден, през другото време съм на работа
А вече как искам да си взема почивка. Шефовете ме питаха до кога мисля да работя, а аз викам до началото или до края на октомври. А истината е, че и утре да си намерят човек, и утре съм съгласна да изляза болнични, но ми е неудобно да си кажа, че сме и роднини... Пък от друга страна шефа нещо ме и дразни от време на време с некакви негови изцепки, та незнам ... И ми става много криво в тия моменти