Отговори
# 570
pepitastar аз имах по едно време 13-14 левкоцити и ми каза лекарката че нама проблем , важно е да е само левкоцити , а да няма и бактерии

# 571
Има ли мама, която да пие Тотема- за хемоглобина. След един месец на сорбифер, хемоглобина ми е паднал още. Сега минаваме на тотема. Били някакви ампули. Изписа ми по 1 през ден. Вие как го пиете?
Аз пия Тотема,изписаха ми го за 14 дни - сутрин и вечер по 1 ампула,в началото ми беше много вкусен(нещо средно между карамел и кока-кола),ама сега едва се сдържам да не  Sick като го пия  Laughing Моя хемоглобин беше 91,твоя колко е ,че са ти изписали толкова малко да пиеш ?

# 572
много ви благодаря за отговорите. да ви кажа хич не ми се ходи до МД от Г.Милев. и там е такава чакалня, че ще ми отиде целият ден. Ама какво да направя.

# 573
Ох този хемоглобин, на последните ми изследвания излезе под нормата, оттогава съм на Малтофер, след 2 седмици пуснах пак изследване и беше още по-нисък. Док ми каза да почна повечко червено месо да хапвам, че няма как да увеличаваме дозата на малтофера (сега е 2 пъти по 1).
Питах док на прегледа защо пия магнезии след като не съм имала контракции досега, а той ми каза, че магнезия също така помагал за по-доброто кръвоснабдяване на бебето...

Напоследък много ми се спи, мога по цял ден да спя. Ужасно е, особено като съм на работа Sad

Да ви споделя радостта си, ходихме на преглед бебо е 1.180кг - започна се трупането на килца. Също така снощи за 1ви път усетих бебо да хълца.  Heart Eyes Другото хубаво е, че док ми каза че вече изражда в Токуда (досега беше в Св. Лазар - а там сумата е  Money). Така поне няма да търся други др-и за раждането, а ще си е моя Simple Smile. Може с някоя мама от форума да се засечем Wink

Последна редакция: пн, 12 сеп 2011, 15:09 от Lilly27

# 574
Момичета изпаднах в лека чуденка сега... Проверявам няколко Английски сайта, в които се продава Стокето на една идея по-ниска цена отколкото тук и сега видях, че са пуснали 25% намаление в сайта на Mothercare и мисля направо да взема да поръчам количката сега, че да не свърши промоцията. Мислех да чакаме поне до края на Ноември с купуването на количката, но тази промоция не е за изпускане.
Досега не бяхме решили на 100% дали да изберем Стокето или 3-Тек на АВС Дизайн, т.к. и двете много ни харесват, но това мисля, че е знак от съдбата. Не ми се ще това да ми е водещия фактор в избора, но реално нямам сериозни забележки към нито една от двете колички така че защо пък не.
Вие имате ли наблюдения за някоя от двете и някакви евентуални минуси?

# 575
ееее Лили браво , как се казва твоя лекар дето ще изражда в Токуда?

# 576
др. Георги Корсачки се казва, той преди време пак е работил там Wink

# 577
ааа аха , щото аз като се колебаех още при кой да ходя нямаше такъв  Simple Smile

# 578
Момичета днес получих първите си контракции.  #Crazy Хем знам,че е нормално но като ми е за първи път си изкарах акъла. Първата беше в 1 часа,сега за последните 10 минути имах още 2.Отпускат ме за 10-15 секунди.  ooooh! Какво да правя,да тръгвам ли към болницата или е нормално?Всичко,което съм чела за Бракстон Хикс ми се изпари от главата...

# 579
  • Beyond the Frontiers
Момичета днес получих първите си контракции.  #Crazy Хем знам,че е нормално но като ми е за първи път си изкарах акъла. Първата беше в 1 часа,сега за последните 10 минути имах още 2.Отпускат ме за 10-15 секунди.  ooooh! Какво да правя,да тръгвам ли към болницата или е нормално?Всичко,което съм чела за Бракстон Хикс ми се изпари от главата...

Ако не те боли и ако не са прекаленно на често и дълго, няма страшно. Лягай и почивай и следи честотата. Peace

С първата си бременност въобще не разбрах, какво е това контракция, е вчера ми се върна тъпкано. Shocked

# 580
Момичета днес получих първите си контракции.  #Crazy Хем знам,че е нормално но като ми е за първи път си изкарах акъла. Първата беше в 1 часа,сега за последните 10 минути имах още 2.Отпускат ме за 10-15 секунди.  ooooh! Какво да правя,да тръгвам ли към болницата или е нормално?Всичко,което съм чела за Бракстон Хикс ми се изпари от главата...

изпии 2 но шпа и легни да си починеш , трябва да те отпусне !

# 581
  • Sofia
Момичета,
понеже нямам опит със зимно бебе имам въпрос: Какво мислите за този тип връхна дрехаhttp://www.crazykids.bg/products/%D0%9E%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BE% … 5%D0%BD-Pony.html? Дали това не е по-добър вариант, отколкото космонавт за такова малко бебче? Направо не знам какво да избера. Щерка ни я обличахме в космонавт, но тя зимата беше на 6 месеца.

# 582

изпии 2 но шпа и легни да си починеш , трябва да те отпусне !
Вярно,имам Но-шпа.бях забравила за тях...сега ще пия.

# 583
Моят термин е на 29.12.2011,момиченце

# 584
Момичета изпаднах в лека чуденка сега... Проверявам няколко Английски сайта, в които се продава Стокето на една идея по-ниска цена отколкото тук и сега видях, че са пуснали 25% намаление в сайта на Mothercare и мисля направо да взема да поръчам количката сега, че да не свърши промоцията. Мислех да чакаме поне до края на Ноември с купуването на количката, но тази промоция не е за изпускане.
Досега не бяхме решили на 100% дали да изберем Стокето или 3-Тек на АВС Дизайн, т.к. и двете много ни харесват, но това мисля, че е знак от съдбата. Не ми се ще това да ми е водещия фактор в избора, но реално нямам сериозни забележки към нито една от двете колички така че защо пък не.
Вие имате ли наблюдения за някоя от двете и някакви евентуални минуси?
Аз съм луда фенка на Стоке-то и единствените две неща, които засега ме спират да кажа, че това е нашата количка са сравнително високата цена (за което ти си намерила решение) и това, че когато детето е в летния кош с гръб към майката няма легнало положение и детето спи правичко - видях едно дете така и беше много гадно, милото така му се беше изкривило вратлето, чак ми дожаля. Иначе 3 тека не ми харесва особено, но на мен като цяло нещо не ми харесва дизайна на триколките.

Общи условия

Активация на акаунт