Javari.co.uk-6

• 51 372
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Само аз ли не мога да отворя сайта

# 256
За тези Feud London имате ли отзиви и отговарят ли си?

Аз си взех Feud London сандали в  началото на лятото подобни на тези са, но вече не ги виждам в Javari. Нося 38,5 но т.к няма половинки си взех направо 6 отговарящ на 39 - точно по мярка са ми изобщо не са ми големи.  Може би са умалени  съвсем малко.  Въпроса е дали искаш да рискуваш Simple Smile

# 257
  • Варна
Немският сайт има ли доставка? Някой поръчвал ли е от там?

# 258
  • По широкия бял свят
Ragga  bouquet

# 259
  • Magrathea
Знам, че някой взеха от този модел, 2ка - на кой номер от БГ отговаря, умалени/удолемени?
Ние миналата седмица купихме гуменки 34 номер (предполагам китайски, така че може да не е достоверно, но и на КиК пак мери едни 34, бяха й точни), крачето го меря 22см уж.
Дали ще да ок 2, при това положение?
http://www.javari.co.uk/Kickers-Infant-Kchi-1-10329-Child/dp/B00 … URF8%2CB004I8URDA

Точно от този модел поръчак 2-ка Junior и получих бебешки обущета. Според мен са объркали в сайта номерацията и  няма от този модел големи номера.

# 260
И аз имам същия въпрос.

# 261
Здравейте,
попаднах на френския сайт на Джавари- от там поръчвате ли? Ако да, при какви условия. Благодаря.

# 262
  • Magrathea
И аз имам същия въпрос.

Аз съм поръчвала 2 чифта маратонки- детски, Пума. Изпращат по пощата, но има проследяване. Пристигат за около седмица.

# 263
  • Варна
Здравейте,
попаднах на френския сайт на Джавари- от там поръчвате ли? Ако да, при какви условия. Благодаря.

Май още никой не го е сефтосал,заради доставката ако несе лъжа около 6евро беше Laughing

Barbera Немският също е с безплатна доставка.

# 264
  • София
A Umi Kids дали си отговарят на номера?

# 265
  • Варна
desuri , Трилиън супер! Благодаря!

# 266
  • София
Според мен да, отговарят си, имам UK2 мога да премеря довечера.

# 267
  • София
Според мен да, отговарят си, имам UK2 мога да премеря довечера.
Благодаря   bouquet
Важно ми беше да знам дали отговарят. Поръчах 7.5 toddler  Peace

# 268
Момичета,да се похваля с тези обувки!Имаха точно моя междинен номер-36,5 и обувките направо ми заспаха на крачето....Просто перфектни...... Heart Eyes
http://www.javari.de/Clarks-Bombay-Lights-20343404-Damen/dp/B001 … _site_launch_date
Това ми е първи чифт обувки от тази марка,надявам се да са качествени,както изглеждат! Grinning

# 269
  • Варна
Момичета,да се похваля с тези обувки!Имаха точно моя междинен номер-36,5 и обувките направо ми заспаха на крачето....Просто перфектни...... Heart Eyes
http://www.javari.de/Clarks-Bombay-Lights-20343404-Damen/dp/B001 … _site_launch_date
Това ми е първи чифт обувки от тази марка,надявам се да са качествени,както изглеждат! Grinning
Точно щях да питам някой, дали си отговарят Кларкс Mr. GreenБи ли измерила стелката? Аз нося 38/5 номер, но все пак. Притеснява ме това, че са отворени и ако ми са големи ще шляпат.

Общи условия

Активация на акаунт