САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 70

• 58 835
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
  • на 90 км от морето
Моля за малко помощ. Какво означава следния надпис: L'offre ne peut être appliquée, aucun article ne peut en bénéficier.
Т.е. кода не може да се приложи понеже ....
Не ми е ясно защо не ми харесва артикулите в кошницата. Благодаря предварително.   bouquet

# 316
  • София
Момичета, с какъв вид код мога да намаля още тези ботушки
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-caoutchouc-enfant-fille.asp … =1&prodsize=0
евентуално?
Ако изобщо може - благодаря ви  bouquet

Намалени са с 50 %.Няма как да ги намалиш още.

Имам молба за кодче 20/33 с подарък сет грис- нали такъв бих могла да ползвам на  акаунт, на който  вече съм ползвала 20/33 но с  подарък синьото сакче на той стори?
Благодаря ви предварително!

Може да го ползваш,но кодовете 20/33 Е - сет грис не намаляват неща от сканираният каталог. Peace

Това яке не го открих в сканирания каталог.От къде го намляте и с какъв код?
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-enfant-garcon.aspx?product … e=1&pos=2_n_n

Провери дали това яке го има в ел.каталога/ не сканираният/ в първи пост. Peace

Не ми върви тази вечер.Не мога да намаля момичешките анцузи на OKAOU.Кодовете,които открих дават само бд и подарък. Praynig

Анцузите се намаляват само с код 20/33 Е и реф.№ от сканираният каталог. Peace

Моля за малко помощ. Какво означава следния надпис: L'offre ne peut être appliquée, aucun article ne peut en bénéficier.
Не ми е ясно защо не ми харесва артикулите в кошницата. Благодаря предварително.   bouquet

Снощи активираха такива кодове.Не знам какво не им харесва в кошниците ни.Не действат на неща от сайта,сканираният каталог и ел.каталога.Не виждам логика в това.Не съм пробвала дали не са за определена колекция - Таласъмската и Анчето напр. Grinning

И накрая моят въпрос :

Има ли някой неактивиран код ?  bouquet

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 01:34 от tedichka07

# 317
Може ли един код 20/33 с подарък set gris на лични. Благодаря.

# 318
код 20/33 с подарък set gris-GFGG4,GFG4G Peace Hug

# 319
Не ми е ясно защо не ми харесва артикулите в кошницата. Благодаря предварително.   bouquet

На мен това ми изписваше при кода, който намаля допълнително 10 евро от 45, когато не е достигната необходимата сума, т.е. когато крайната ми сумата беше под 45 евро. Като увелича и се оправя  Peace

# 320

На мен това ми изписваше при кода, който намаля допълнително 10 евро от 45, когато не е достигната необходимата сума, т.е. когато крайната ми сумата беше под 45 евро. Като увелича и се оправя  Peace

Да, това е вярно......Но и Теди е права.....

Снощи активираха такива кодове.Не знам какво не им харесва в кошниците ни.Не действат на неща от сайта,сканираният каталог и ел.каталога.Не виждам логика в това.Не съм пробвала дали не са за определена колекция - Таласъмската и Анчето напр. Grinning

И накрая моят въпрос :

Има ли някой неактивиран код ?  bouquet

И аз имам такива кодове, които просто нищо не харесват от това, което слагам......

За съжаление и неактивирани нямам, и пари нямам........лоша работа.......

# 321
  • София
Нямам неактивирани кодове.Пробвах да налучкам,не успях.

# 322
Понеже на 1-ва страница пише, че CABAN VIOLET-а не намаля и не дава БД, не е така  Peace

Дава ми - 10/55 евро от ненамалени неща на AW (с друго не ми се пробва, но с Tallis-името не става) и БД  Peace

# 323
Теди пратих ти кодче Hug
Благодаря ти за всичко,което правиш   bouquet

# 324
  • София
Здравейте. Моля за кодче с лилавия Бенсимон (sac gris rose)...  

Благодаря на Мими и на Tortoise!  bouquet

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 11:05 от renni79

# 325
Здравейте. Моля за кодче с лилавия Бенсимон (sac gris rose)... 

Заповядай:
FFTRR
FDD6F
GGGRT
FDDF6

# 326
Много моля за един код 20/33 за сака Toy Story. Благодаря предварително.

# 327
попаднах на код с подарък SAC BLEU CLOUTE без намаление, с БД
някой има ли идея какво е това  newsm78
може би е този от първа страница, но имам и БД

# 328
Моля ви, момичета, за едно кодче 20 / 33 с който и да е от подаръците или 30 / 45  на лични Praynig Praynig Praynig

# 329
Привет, момичета Simple Smile....и момчета
Незная дали въпроса ми е за тук, но тук ми се струва най-логично да го задам:)
Някой знае ли защо от предишните зимни намаления насам, винаги, когато ползвам код, който дава и подарък, никога не си получавам подаръците? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт