САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 70

• 57 781
  • 756
  •   1
Отговори
# 420
Търся свободен код 30/45 или някои друг който намаля над 30Е.

# 421
 Sunshine73 ето ти
Цитат
6nbnb,qwdsr,tr5gf,nb5bn,zszsw-     set gris+БД-30/45
от поста на hisa75   bouquet
Моля всички поглеждайте в темата!Момичетата са пуснали доставтъчно кодове Peace Вярно,че е по-лесно на лични да ти пратят неизползвам,вместо да пробваш кой ще ти се хване,но всеки втори пост е с молба за някакъв код,при положение,че ако се погледнат последните 2 страници ще намерите доста!

# 422
Sunshine73 ето ти
Цитат
Моля всички поглеждайте в темата!Момичетата са пуснали доставтъчно кодове Peace Вярно,че е по-лесно на лични да ти пратят неизползвам,вместо да пробваш кой ще ти се хване,но всеки втори пост е с молба за някакъв код,при положение,че ако се погледнат последните 2 страници ще намерите доста!

Благодария mimi но никой от кодовете не работи. Вероятно вече са използвани.

# 423
Sunshine73 ето ти
Цитат

Това не е вярно

# 424
Sunshine73 ето ти
Цитат

Това не е вярно

Не искам да кажа , че си публикувала използвани кодове , а това че някой ги е взел от поста ти. Опитвам се да намаля халат с референтен номер 3535002 и никой от кодовете не се хвана,

# 425
qwdsr,tr5gf,nb5bn,zszsw
Ето тези четирите кода си работят и не са използвани.

# 426
Тези qwdsr,tr5gf,nb5bn,zszsw работят при мен!Вероятно не ти се намаля халата с код 30/45 или вече си ползвала такъв код на този акаунт за да не ти работи Peace

# 427
Тези qwdsr,tr5gf,nb5bn,zszsw работят при мен!Вероятно не ти се намаля халата с код 30/45 или вече си ползвала такъв код на този акаунт за да не ти работи Peace

Да, използвала съм такъв код за предишна поръчка , но не знаех че са еднократни.

# 428
  • София
момчешките анцузи http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-garcon.asp … =344711&qsf=1 ми хващат намаление с код 20/33  и подарък розовата чанта, обаче не ми дава БД  newsm78.

Възможно ли е защото не са налични та затова? Може ли някой да пробва  Praynig

# 429
момчешките анцузи http://www.laredoute.fr/vente-jogging-molleton-enfant-garcon.asp … =344711&qsf=1 ми хващат намаление с код 20/33  и подарък розовата чанта, обаче не ми дава БД  newsm78.

Възможно ли е защото не са налични та затова? Може ли някой да пробва  Praynig

Точно затова няма бд.....И аз имам един кош с него, за сега съм без бд и трябва да се плати с карта, когато артикула е неналичен...

Да, Мими...на мен ми иска 3 за да даде бд....

# 430
elvirka трябва да имаш поне два налични артикула за да ти даде БД.
Sunshine73 пробвай на друг акаунт Peace
п.п.Маме може и 3 да бяха и да греша Embarassed

# 431
  • Карлово
Благодаря на всички, които споделят в темата. От 2 месеца отлагах да пусна анцунг за детето, вчера успях и за нея Okaou и за мене Адидаса.   bouquet

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 12:40 от chatNoir

# 432
  • София
elvirka трябва да имаш поне два налични артикула за да ти даде БД.
Sunshine73 пробвай на друг акаунт Peace
п.п.Маме може и 3 да бяха и да греша Embarassed

Мими, Маме   bouquet

# 433
Открих още 2 неизползвани кода от пост на Мама Цоцоланка на първа страница!
KPLKL - sac gris rose
11CCD- 2 pieces orange rose

# 434
Открих още 2 неизползвани кода от пост на Мама Цоцоланка на първа страница!
KPLKL - sac gris rose
11CCD- 2 pieces orange rose

Кодове има, а и чрез разместване на буквите на дадените кодове в темата - също може да се налучкат кодове........Но smile3505........

Това за бд при неналичен артикул не знам с колко артикула трябва да е.....аз също знам за 2, но уви.....при мен се хвана с 3......

Общи условия

Активация на акаунт