САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 70

• 57 776
  • 756
  •   1
Отговори
# 435
Отказали са ми момичешкия адидас 162 поръчан вчера Crossing Arms Има ли и други разочаровани като мен ?

# 436
  • София

Това за бд при неналичен артикул не знам с колко артикула трябва да е.....аз също знам за 2, но уви.....при мен се хвана с 3......

Установих, че при не наличен артикул, за да даде БД кода, трябва сумата на наличните артикули да надвишава 10Е   Thinking

# 437
Така..., прекарах вчера в цъкане на кодове, докато накрая установих следното: на акаунта съм ползвала подобен код и затова не мога да задействам отново код за розовото сакче с феите.
Направих си регистрация в пейпал и днес продължавам от друг акаунт, само че междувременно анцунга снощи свърши Close

# 438
Позволявам си да цитирам 1 пост........

17. Буквените кодове са еднократни, тоест могат да се използват само веднъж на акаунт. Те се получават след произволно налучкване на съгласни и цифри. Веднъж използван, подобен код изписва в кошницата този надпис - Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie. и не може да бъде използван от никого повече. Може да се използва само по 1 код за даден подарък(от една серия) на 1 акаунт. Поради естеството на тези кодове, споделянето им става или в темата или на ЛС, зависи дали се налучкват лесно.

# 439
  • София
Отказали са ми момичешкия адидас 162 поръчан вчера Crossing Arms Има ли и други разочаровани като мен ?

Аз поръчах за мен вчера вечерта размер 162, днес е минал на 4-та стъпка, има втори ред поръчката ми ...  Peace

# 440

Аз поръчах за мен вчера вечерта размер 162, днес е минал на 4-та стъпка, има втори ред поръчката ми ...  Peace
И аз имам отказан от  снощи.

# 441
Моят момичешки адидас от вчера 114 е на 4 стъпка и имам и втори ред с колисимо номер  Mr. Green Щял да се доставя на 17.09. Wink
Явно пак тея редутци карат и пращат избирателно Rolling Eyes

Ето няколко кода и от мен
fpp2p 20/33+ син сак
hpp2p 20/33+ син сак
gpp2p 20/33+ розов сак
ffftt 15/25 + сак BLEU LAYETTE
m2ggg, nnftt, 2gkkg , 2ttkt 15/25 + сак GRIS ROSE
fffnn, 88nnn, 2l2kk, 22lkk, 2hkkh, 2tkkt, r66kk, g66kk 30/45 + SET GRIS
pppg2 25/39 + SET GRIS
22hhh, 88ggg, 88lkk, 888kk 20/33 + SET GRIS
88kkk, 22ggg 25/39 без подарък

2lkkk, ppkkk 10/45, без БД и подарък

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 14:03 от ronisum

# 442
  • София

И аз имам отказан от  снощи.
Моля да пренесете дискусията в правилната тема.  Peace

Цифровите кодове за кабана са 41106, 41114 , 41122, предполагам, че и размерите са според кодовете. Налучках ги, не знам какви са условията, освен, че намаляват 25% от Е/З 2011 на Ан У и дават БД при артикул от новата к-я на А.У.

# 443
  • София
Има № от момичешкият Адидас . Peace

# 444
  • Там....където всичко е възможно ....
А кодовете работят ли ви (20/33)? На мен не ми хващат днес  Rolling Eyes Вчера имах 6 който хващаха ,а днес нъци не искат...

# 445
  • София
А кодовете работят ли ви (20/33)? На мен не ми хващат днес  Rolling Eyes Вчера имах 6 който хващаха ,а днес нъци не искат...

Работят.Сега пуснах поръчка с феите. Peace

# 446
Може ли един код 20/33 Praynig

# 447
Може ли един код 20/33 Praynig

Е..вчера те питах още...не ми отговори......Пиши на лични какъв код ти трябва - т.е. с какъв сак.....

може ли 20/33 с фейте или той стори Praynig

Ако не си получила вече...пиши ми на лични какъв точно код искаш.....

# 448
Някой намалял ли е това по реф.
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-a-sequins-enfant-fille.asp … amp;source=search

Интересното е, че по реф. вкарани са shopping prix, а от сайта директно сложени в кошницата не??? newsm78

# 449
Отново моля за помощ от някоя мама с каталог. Трябват ми номерата на горен плик, калъвка и долен чаршав с ластик на тези два комплекта този http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-imprimee-patchwo … e=4&pos=2_n_n
и този http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-imprimee-newpatc … =4&pos=36_a_n да се опитам да ги намаля още малко. Много ще съм благодарна

П.П изрових един детски компект някакси с препратки, а в станицата с горните чаршафи не се вижда. Ето този http://www.laredoute.fr/vente-housse-de-couette-taie-charlotte-a … iginminipdp=cross sell pdp&prodcolor=1&prodsize=99999. Ако някой е на такава вълна  Simple Smile Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт