САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 70

• 57 739
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
На нещата от снимания каталог, включително и екипите Адидас, влияят само кодовете 20/33Е.
И то кодовете с подаръци SAC ROSE FEE CLOCHETTE и SAC  BLEU Toy Story 3.

# 496
  • София
Да попитам анцузите адидас освен са 20/33 с друг код намалят ли се че не ми се получава нещо с друг код-ползвала съм и на трите акаунта 20/33 newsm78
Не Peace Само те намаляват  сканирания каталог Peace

# 497
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да имате случайно референтен номер на тази раница
 http://www.laredoute.fr/vente-sac-a-dos-trousse-enfant.aspx?prod … mp;prodsize=99999

# 498
Някой да ми прати валиден код 20/33-на лични дали ще хване втори път на 1 акаунт newsm51

# 499
  • София
Някой да ми прати валиден код 20/33-на лични дали ще хване втори път на 1 акаунт newsm51

В първи пост пише :

17. Буквените кодове са еднократни, тоест могат да се използват само веднъж на акаунт. Те се получават след произволно налучкване на съгласни и цифри. Веднъж използван, подобен код изписва в кошницата този надпис - Ce code est inexistant. Merci de modifier votre saisie. и не може да бъде използван от никого повече. Може да се използва само по 1 код за даден подарък(от една серия) на 1 акаунт. Поради естеството на тези кодове, споделянето им става или в темата или на ЛС, зависи дали се налучкват лесно.

# 500

Сега, веднага, на часа, на момента или.........?????? Предпочитания някакви други? Моля? Ако обичате? Може ли...? newsm51

# 501
 smile3525 newsm51
Извинявайте наистина ми отиде възпитанието  Hug

# 502
smile3525 newsm51
Извинявайте наистина ми отиде възпитанието  Hug

Пращам на лични.....

# 503
Някой получи ли вече сивия сет - портмонето и часовника? От изкуствена или естествена кожа са, портмонето хубаво ли е, достатъчно ли е голямо?

получих го преди с кодчето с платената доставка  Rolling Eyes  
за кожата - не мога да помогна, толкова не ми хареса, че го прибрах в гардероба, ципчето поставено за отделението за монети е толкова късо, че от двете страни остават дупки, да си навреш пръста, по-скоро може да си сложиш там телефона  Peace

# 504
  • София
Някой получи ли вече сивия сет - портмонето и часовника? От изкуствена или естествена кожа са, портмонето хубаво ли е, достатъчно ли е голямо?

Кожата е изкуствена- 70% PVC и 30% Полиуретан. Портмонето е дълго 20 см, високо 9,5. На мен не ми допадна особено, за разлика от часовника, който по мое мнение е страхотен, особено за цената си  Laughing

# 505
Моля ви за кодче на лични,20/33 ,доста пробвах #Crazy но не става,да намаля два детски адидаса...
Мерси предварително..

# 506
Моля ви за кодче на лични,20/33 ,доста пробвах #Crazy но не става,да намаля два детски адидаса...
Мерси предварително..
А Адидасите по референтен номер от сканирания каталог ли ги добави, как така не можеш да ги намалиш???

# 507
  • Пловдив
Днес получих лилавото палтенце. Не знам дали вече някой е дал отзиви, честно да си призная не следя темата редовно  Embarassed Палтенцето не е лошо като за без пари. Подобно е на поларените сакенца отпреди две години - същата материя, кройката е по-различна. Нося 44-46 размер горни облекла, палтото ми е точно. Никъде на него не пише размер.
Петя да не си объркала 34/36    или аз  бъркам никовете  newsm78
аз се класирах за сега със 156 от момичешкия адидас Simple Smile

# 508
малко кодове, които нацелих набързо (за има-няма 15 минути)
tf4tr
sshfr
tr22q

# 509
  • Варна
малко кодове, които нацелих набързо (за има-няма 15 минути)
tf4tr
sshfr
tr22q

Благодаря, че споделяте кодчета! Хвана ми се ето тази рокличка:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-encolure-benitier.aspx?produc … =201211&qsf=1
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт