САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 70

• 57 696
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София
здравейте,има ли код с който може да се намали прикс верт,искам да намаля бебешки маратонки адидас или найк,но не успявам,само ми дава БГ

Няма изгоден код. Peace

# 556
Искам да помоля момичетата, които имат голям каталог да ми помогнат с референтен номер на това момчешко якенце http://www.laredoute.fr/vente-manteau-bebe-garcon.aspx?productid … =1&pos=tg_n_n
Откривам го само в бебешкия каталог, но ми трябва най-големия размер и ми идва неизгодно с код 15/25. А вкарано от сайта не мога да го намаля.
Благодаря ви предварително. Hug

# 557
Може ли реф. номер на филтрите за кана Брита? Някой беше писал за 12 +3 че е успял да ги намали с реф. номер.

5441307

# 558
Може ли реф. номер на филтрите за кана Брита? Някой беше писал за 12 +3 че е успял да ги намали с реф. номер.

Само да няма изненади - филтрите са общо 12 - 9+3. Един вид плащаш 9, получаваш 12.  Peace

# 559
  • София
Искам да помоля момичетата, които имат голям каталог да ми помогнат с референтен номер на това момчешко якенце http://www.laredoute.fr/vente-manteau-bebe-garcon.aspx?productid … =1&pos=tg_n_n
Откривам го само в бебешкия каталог, но ми трябва най-големия размер и ми идва неизгодно с код 15/25. А вкарано от сайта не мога да го намаля.
Не го намирам в големия каталог.

# 560
Не го намирам в големия каталог.

Благодаря ти Stop

# 561
  • София

Само да няма изненади - филтрите са общо 12 - 9+3. Един вид плащаш 9, получаваш 12.  Peace

Точно това написах  преди един ден тук като коментар за получени филтри за Брита. Изненада пак казвам, че за мен имаше- дойдоха общо 12, т.е. предполага се, че сме заплатили 9+3 бонус. Но и така са доста изгодни Peace

И добавям- намалят се съвсем спокойно директно от сайта, не е нужно по референтен да се слагат в кошницата.  Но това и само с един единствен опит щяхте да го знаете вече де. Намаляха се с код 30/45

# 562
търся си код за сакчето той стори 20е/33 е

# 563
  • София
търся си код за сакчето той стори 20е/33 е
Ето тук със сигурност има неизползвани.  Wink

# 564
Чудя се има ли вариант да получа БД при кода с кабана?
До сега пробвах с различни аргикули, не става.
Не мога да си позволя 5.95 плюс доставката, а в кошницата имам неща Шопинг при само.
Благодаря за мненията. Simple Smile

# 565
Благодаря на всички    bouquet

# 566
  • София
Не мога да си позволя 5.95 плюс доставката, а в кошницата имам неща Шопинг при само.
Дава БД с артикул от новата колекция на Ан Уейбърн,  но над определена сума беше... не помня вече колко.  Blush

# 567
  • София
Здравейте, търся код 30/45 с подарък ножчето. Имам доста други налучкани за рамяна, ако мога да помогна на някого...

Последна редакция: чт, 22 сеп 2011, 17:52 от Елица

# 568
Дава БД с артикул от новата колекция на Ан Уейбърн,  но над определена сума беше... не помня вече колко.  Blush
10 евро най-вероятно, защото аз го пробвах кода с една пижама, която беше около 11 евро  Peace

# 569
Вчера докато си играх с кодовете разбрах, че кода за кабана намаля 10 евро и дава БД но при по-висока стойност.
Точно какво са условията не мога да твърдя, но май при 49-50 евро и артикул на Ам У има и намаление и БД.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт