САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ 70

• 57 695
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Чудя се има ли вариант да получа БД при кода с кабана?
До сега пробвах с различни аргикули, не става.
Не мога да си позволя 5.95 плюс доставката, а в кошницата имам неща Шопинг при само.
Благодаря за мненията. Simple Smile
Дава БД с артикул от новата колекция на Ан Уейбърн,  но над определена сума беше... не помня вече колко.  Blush
Благодаря.
Добавих от Ан Уейбърн - приема само от новата колекция и то два продукта. Като добява два продукта от АУ намалява и 10 евро. Друг е въпросът, че продуктите на АУ започват от 20-25Е нагоре. Тоталът с намаленията ми излезе 65 Е и се отказах Sick

# 571
  • Варна
33804   - 20/33 евро и БД над 10 евро.

# 572
Момичета, предавам се! Crazy
Пробвах какви ли не кодове, искам да намаля адидаса, че 126 ни е огромен, да взема 116 за моето момченце, обаче никой код не ми го намаля-20/33 пробвам, хващат, подаръци дават, БД(благодаря на Евчето и всички момичета, които публикуват кодове  Heart Eyes), обаче намаление-не Confused. Вкаран е по референтен номер от каталога  Rolling Eyes И на трите акаунта пробвам, само на единия съм ползвала код 20/33, на другите-не.
Миналия път го комбинирах с другия комплект, обаче сега той е за доставка след 2 седмици и не ми се рискува.
Вие с какво ги комбинирате сега?
Може ли някой да даде идея, с какво трябва да допълня-пробвах с кабели, блузки и какво ли не щеш-не става и това е.
Благодаря  Hug

# 573
Eто с тази пижама Ref :2345030  и цифрения код за CABAN - 41106 дава БД

# 574
Avgusta, аз комбинирах момчешкия Адидас с ето тази блузка от новата колекция http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-jersey-stretch.aspx?produc … =1&prodsize=0, поне мисля, че поръчах нея  Crazy
 Ref : 4645332 или 4100310
Peace

# 575
  • София
Момичета, предавам се! Crazy
Пробвах какви ли не кодове, искам да намаля адидаса, че 126 ни е огромен, да взема 116 за моето момченце, обаче никой код не ми го намаля-20/33 пробвам, хващат, подаръци дават, БД(благодаря на Евчето и всички момичета, които публикуват кодове  Heart Eyes), обаче намаление-не Confused. Вкаран е по референтен номер от каталога  Rolling Eyes И на трите акаунта пробвам, само на единия съм ползвала код 20/33, на другите-не.
Миналия път го комбинирах с другия комплект, обаче сега той е за доставка след 2 седмици и не ми се рискува.
Вие с какво ги комбинирате сега?
Може ли някой да даде идея, с какво трябва да допълня-пробвах с кабели, блузки и какво ли не щеш-не става и това е.
Благодаря  Hug
аз допълних с тази пижама
реф номер 4265955

# 576
Момичета ,разменям код 20/33Е с подарък SAC ROSE FEE CLOCHETTE за код 20/33Е с подарък   SAC  BLEU Toy Story 3.

# 577
Момичета  ,може ли да ми помогнете- отдавна не съм поръчвала .
Харесах каните Брита и си поръчах с код 20 / 39 . 
Но сега искам и филтри - виждам че в момента не са налични но си пробвам кодове - искам 30 / 45 , но тези които си открих не ми дават БД. Да продължавам да търся или вече няма БД с код 30 /45?
Благодаря за отговорите!

# 578
Корнишоненце, благодаря ти много за включването, странно защо при мен с тази блузка не хвана  Hug
Обаче с пижамката на Дзвер хвана, стана и пуснааааааааххххххх  newsm44
Благодаря ви много, момичета, толкова сте отзивчиви   bouquet
Искам да кажа, че пробвах кодове от линка, който Евка е дала към сайта на Франсето-много от тях работят  Grinning
soniapro, от този същия линк след доста проби нацелих код за Той стори-иначе повечето са за SAC ROSE FEE CLOCHETTE, но пробване се иска  Peace

# 579
Благодаря на момичетата които ми писаха   bouquet

# 580
Цитат
Публикувана от: Дани 
Вмъкни Цитат
Но сега искам и филтри - виждам че в момента не са налични но си пробвам кодове - искам 30 / 45 , но тези които си открих не ми дават БД. Да продължавам да търся или вече няма БД с код 30 /45?
Благодаря за отговорите!
Код 34991 от първа страница също намалява филтрите и дава БД. При мен крайната цена с код 30/45 Е или 30/55 Е е една и съща  Hug 30/45 ще ти даде БД ако добавиш поне два налични артикула в кошницата

# 581
  • София
Някой има ли неактивирани кодове ? bouquet

# 582
Аз - малко са, но се срещат.

# 583
И аз имам няколко неактивирани.

# 584
Цитат
Публикувана от: Дани 
Вмъкни Цитат
Благодаря за отговорите!
Код 34991 от първа страница също намалява филтрите и дава БД. При мен крайната цена с код 30/45 Е или 30/55 Е е една и съща  Hug 30/45 ще ти даде БД ако добавиш поне два налични артикула в кошницата
Благодаря ти  - стана , но не е ли рисковано сега като не са налични да пускам поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт