Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXVIII

• 62 904
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • в Tara
тъкмо гледах http://www.imdb.com/title/tt1226753/
хареса ми.

# 556
delices8, прочети книгата, по-добра е  Peace
Мерси, Лу  Hug Включих я в списъка книги, за предколедно поръчване Wink

И като подкарах афро-америкън муувис, гледах и The secret life of bees мноого харесвам Куин Латифа, и Алиша Кийс, и Дакота Фанинг и Дженифър Хъдзън... хубав филм. Голямо спокойствие лъха от тия жени. И уют.

# 557
Току що гледах " The Help " http://www.imdb.com/title/tt1454029/ - наистина не намирам думи да кажа колко съм развълнувана от този филм.Смях се от сърце,поплаках си ....Толкова е истински,силен и чист.Препоръчвам със 100 ръце.Дълго,дълго ще ме връща към себе си! 10-ка от мен!

# 558
  • София

Току що гледах Тетрадката, която от доста време заобикалям нарочно. Ми, добре. Не се оказа чак такава любовна боза, не е зле.  Peace

Ooo, да , само малко  Joy
...
  Laughing Е бяха вкарали някакъв момент, който не очаквах.

Гледах и Drive, т.е. опитах се да го изгледам. Доскуча ми яко и се отказах. Но пък ставам все по-голям на Раянчо. На мен лично, Fracture от неговите филми най-много ми харесва.  Peace

# 559
  • София
Еее, догледай го...

# 560
  • Belgium
delices8 и "Тайният живот на пчелите" е по книга и то много добра  Laughing

Аз снощи се опитах да си причиня The Tree of Life - борих се много, но не ми хареса особено. Както каза едни приятел - "красиви картинки". Може би не вниквам в дълбокия смиъсл на филма.

# 561
  • София
Гледах снощи http://www.imdb.com/title/tt1078588/,много ми хареса.

# 562
  • в сърцето на един мъж...

Току що гледах Тетрадката, която от доста време заобикалям нарочно. Ми, добре. Не се оказа чак такава любовна боза, не е зле.  Peace

Ooo, да , само малко  Joy
...

Гледах и Drive, т.е. опитах се да го изгледам. Доскуча ми яко и се отказах. Но пък ставам все по-голям фен??? на Раянчо. На мен лично, Fracture от неговите филми най-много ми харесва.  Peace

Кашмир и аз харесвам най-много Fracture

пропуснала си основен момент в обясненията си Mr. Green

# 563
Гледах днес българския филм :Шивачки" хареса ми доста.
А "Тетрадката" няма как да не ми хареса с един от любимите ми актьори  Mr. Green Heart Eyes

# 564
И аз да отчета съботно-неделния си киноуикенд  Mr. Green

The Help - хубав филм; достатъчно силен и въздействащ, но не чак дотам, че да ме остави безмълвна...
Love.net - след доста отрицателни коментари го пуснах, колкото да убия малко време. А всъщност ми хареса. Според мен отразява доста добре БГ-реалността. А може би и не само БГ...
Beautiful Boy - тук съм със смесени чувства. Филмът определено е добър и ми хареса, но сякаш ми остана някак незавършен финала...В смисъл че исках да разбера повече; нещо не ми достигна...
I Don't Know How She Does It - приятна комедия, подходяща за разпускане.
The Skeleton Key - като цяло филмът ми беше скучен, с предизвестен край. И все пак финалът ме изненада. Приятно, при това...Ама пък цял филм заради един финал; по-скоро не.

Толкоз от мен за изминалия уикенд. Следващия, надявам се, повече  Wink А вие продължавайте да препоръчвате, моля, че се оказа, че съм почти на изчерпване  Laughing

# 565
  • София
Добре, щом казаш, че има смисъл ще го догледам.  Peace

Току що гледах Тетрадката, която от доста време заобикалям нарочно. Ми, добре. Не се оказа чак такава любовна боза, не е зле.  Peace

Ooo, да , само малко  Joy
...

Гледах и Drive, т.е. опитах се да го изгледам. Доскуча ми яко и се отказах. Но пък ставам все по-голям фен??? на Раянчо. На мен лично, Fracture от неговите филми най-много ми харесва.  Peace

Кашмир и аз харесвам най-много Fracture

пропуснала си основен момент в обясненията си Mr. Green
Mr. Green Да ФЕН, ФЕН! Нещо май си забравих мисълта заради този хубавец.  Joy

Лу, "Дървото на живота" и на мен ми дойде прекалееееено разтеглен. Ок, схванах идеята, но не ми хареса как е представена.  Naughty

# 566
# 567
  • In The Middle Of Nowhere
И аз го гледах снощи и останах много доволна! Мислех, че ще е някакъв сухарски, политически трилър/но нали го бях изтеглила и нямаше връщане назад Mr. Green/, а се оказа доста вълнуващ филм. Единственото, което мога да отбележа, че не ми допадна беше изборът на актьор като Дейвид на старини. Ами въобще не ми приличаше на Сам Уортингтън. По-добре да бяха разменили възрастните актьори/в ролите на Дейвид и Стефан/ и по-приличащи щяха да бъдат  Peace

Гледах и "One Day", но не съм особено доволна. Първата половина беше голяма скука, след това се раздвижи, но определено не беше това, което очаквах. Най-много ми хареса в целия филм постера му, по който се подведох да гледам.

# 568
One day и мен ме остави леко разочарована.

# 569
  • Пазарджик/Лондон

Не го откривам в Замунда, може ли линк към някой торент?

Общи условия

Активация на акаунт