UMUTSUZ EV KADINLARI (ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ)

• 67 946
  • 470
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря на всички за топлото посрещане!  Hug
vikktory, за това питам...

newsm78Gabiii,за домашните по български мога да удрям по едно рамо. newsm78Шопич вероятно ще помага по математика. smile3503 Тя е факир на сметките. Party Останалите сигурно също ще се включат...,само да започва вече този сериал,че много проточиха старта. ooooh!  ThinkingВидяхте ли рекламката на съпругите,която пуснаха миналата сряда?-на фона на нападнатия с целувки  Кузей /Къванч/ притича мокра,по хавлийка наша Сонгюл-Ясемин като моторетка  #Crazyи народа се втрещи от изненада какъв точно сериал гледа. newsm62 newsm62

# 166
Добро утро,прекрасни! Grinning
dterziiska,мерсаж за линкчето от Дизито! PraynigМоже ли да метнеш онзи линк за канал Д,който излъчва с няколко минутно закъснение предаванията ,но без засечки?

Grinningasli_forever,става дума за реклама на Съпружките докато вървеше по канал Д поредната серия на Кузей-Гюней.Ако не си в течение-това е новия сериал на Къванч Т. Laughing

# 167
# 168
  • Бургас

Привет и от мен!  Hug

Готови ли сме за довечера?  Laughing

Два резервни варианта за канал Д от мен, докато dterziiska метне своя линк

http://www.online-tv-izle.com/online-kanal-d-izle

http://www.etvizle.com/kanal-d-canli/

# 169
# 170
Добро утро,прекрасни! Grinning
dterziiska,мерсаж за линкчето от Дизито! PraynigМоже ли да метнеш онзи линк за канал Д,който излъчва с няколко минутно закъснение предаванията ,но без засечки?

Grinningasli_forever,става дума за реклама на Съпружките докато вървеше по канал Д поредната серия на Кузей-Гюней.Ако не си в течение-това е новия сериал на Къванч Т. Laughing
Аха, ясно, значи съм се объркала. Помислих си, че може би са снимали специална реклама за сериала с Кивчо...  Grinning

# 171
# 172
# 173
dterziiska,благодаря за линка!   bouquet
Шопи,и на теб също,дарлинг!   bouquet

Опссс,dterziiska, Laughingписали сме едновременно...

# 174

Предстартово пуснаха и отчаяните съпрузи

http://haber.kanald.com.tr/Haber/TV-42/Umutsuz-Ev-Kadinlari%E2%8 … spx#axzz1ZVeHWa47

Привет и от мен!  Hug

Готови ли сме за довечера?  Laughing

shoppич за довечера в пълна готовност - колата и пуканките са на масата и ви чакат. Ползването на очилата е по желание!

Благодарско за линковете на Дтерзийска и Шопич   bouquet

# 175
Найденова,  bouquet

Това трябва да са мъжките партии.

#CrazyОхоо,някои вече ги познаваме! Laughing

# 176
Здравейте, я и аз да дойда тук при вас!  bouquet
Vikktory , я виж ти направили са за съпругите боя за коса с твоето име!! Hug

Най - накрая го дочакахме този филм!
Благодаря ви за хубавата тема!
Приятно гледане довечера!!!

Последна редакция: нд, 02 окт 2011, 15:59 от корсикана

# 177
# 178
# 179
dterziiska   bouquet за линковете!
 #CrazyМного скорострелно я качиха в ютуба,джанъм?!!! Party Серията току-що свърши...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт