UMUTSUZ EV KADINLARI (ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ)

• 67 921
  • 470
  •   1
Отговори
# 465
Дъщерята на Ясемин я гледах в "Любов и наказание" - е, там никак не ми бе симпатична, не използвам по-крайни коментари защото е все още дете - 99 - ти набор е, колкото синът ми...Сега някак съм свикнала с излъчването й , и я приемам...Явно първото впечатление, което оставя девойчето не е съвсем приятно...

Тя е по-малка от мен Shocked Уау Laughing
Е, и аз позаглеждах ЛиН, ама пак не я харесвам Mr. Green
Дето казва майка- кой знае чия дъщеря е Laughing

# 466
  • В тъмната гора.
Да,различава си се.. Вчера ми беше много смешна серията с фермата Simple Smile Най-много ми харесва как игаре актрисата, която е ролята на Сюзън.. (която играеше Перла)

Хич не се смейте, аз тази турска версия на фермата я играх близо година, докато се измъкна.

# 467
Дъщерята на Ясемин я гледах в "Любов и наказание" - е, там никак не ми бе симпатична, не използвам по-крайни коментари защото е все още дете - 99 - ти набор е, колкото синът ми...Сега някак съм свикнала с излъчването й , и я приемам...Явно първото впечатление, което оставя девойчето не е съвсем приятно...

Тя е по-малка от мен Shocked Уау Laughing
Е, и аз позаглеждах ЛиН, ама пак не я харесвам Mr. Green
Дето казва майка- кой знае чия дъщеря е Laughing
Не знам чия дъщеря е, но има завидна филмография http://www.sinematurk.com/kisi/9501-ece-hakim/
Явно като малка е била голяма сладурана, и по-късно е "позагрубяла".Момичета днешния епизод, изглеждаше като край на сезон, не го гледам много внимателно, просто телевизора е пуснат докато правя това -онова, и не разбрах какво стана с Елиф и Йомер, гледах до там дето тя си бе събрала куфара и заедно с децата се канеше да го напуска...

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 17:01 от bleido

# 468
 Аз загледах филма и много ми хареса.. но май сезона ли свърши или какво стана? Знаете ли дали в Турция вече е заснет 2 сезон? Simple Smile

# 469
  • плевен
не,тепърва започва по турската телевизия

# 470
Някой знае ли нещо за втория сезон? По нова май нямат намерение за сега да пускат. А желаещи да преведат сериите?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт