UMUTSUZ EV KADINLARI (ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ)

• 67 928
  • 470
  •   1
Отговори
# 450
Вчера нямаше епизод, но от другата седмица нали пишеше, че ще го дават от 16 часа или бъркам?

# 451
Вчера нямаше епизод, но от другата седмица нали пишеше, че ще го дават от 16 часа или бъркам?
Обявиха, че от 2ри юли (понеделник), ще го излъчват от 16 часа. Аз питам, някой знае ли защо вчера нямаше епизод, толкова ли е зле рейтинга чe да пуснат Лара Крофт за хиляден път...

# 452
Tъпо е да се трият сериите, защото поначало е тъпа идеята да се контролира интернет-пространството: ... (следват линкове)

Е, стига де мама му стара! Казах ви да не постъпвате така глупаво и да не пускате линкове... защото така работите не против, а за БТВ и НОВА! Сега очаквайте да изчезнат и тези в DailyMotion... така както изчезнаха тези в Smartbg.org!

Казах на Camile, че това което прави е много глупаво! Но уви! Вместо да се постъпва правилно се постъпва детински. Редно е такива линкове да не се допускат във форума, така както е разумно да се постъпи в защита на форума и с цел запазване на информацията. Нямаше нужда, админа да ми трие мнението въпреки, че бе твърде остро и пиперливо. Е как няма да е след като Ви предупредих какво ще се случи... и то се случи...

Сериите се качват в Smartbg.org - но трябва регистрация
Е сега може да сте спокойни защото там няма нищо и повече няма и да има! А сега следва DailyMotion... не мога да разбера, егото ли си помпате така, добро ли си мислите, че правите, но заради вас страдаме всички!

Разберете, не случайно е изречена сентенцията "Пътята към ада е осеян с добри намерения!", преди да направите нещо, дори и с добри намерения и в услуга и помощ на някого, помислете дали няма да нанесете по-голяма вреда! Понякога да гледаш отстрани и да не правиш нищо може да бъде много по-удачно и полезно, отколкото да се втурнеш да помагаш! Трябва да се мисли в перспектива, многослойно. С обмисляне на причинно-следствените връзки на това, което казвате и това, което правите!

Ако сте загрижени, пазете си форума от компрометиращи линкове така както се прави на някои други места, такива линкове само на лични... въпреки, че и това не е застраховка, агент може да се окаже и най-добрият ти приятел.

За втори път ви казвам какво не трябва да правите, добре би било да се вслушате за доброто на всички! Имайте разум и премахнете линковете.

Тези филми са чужда продукция и НОВА ТВ си пазят гърба! Ако има виновник за създалата се ситуация, то това е БТВ които разпърдяха работата в интернет.

Последна редакция: пн, 02 юли 2012, 18:58 от email1991

# 453
Предлагам, човекът който качва епизодите да не ги качва във youtube, dailymoution, vbox или торент сайтовете а във file storage сайтовете от рода на rapshider,  така няма шанс епизодите да бъдат изтрити но пък от там се свалят много бавно трябват около 40минути.

# 454
Аз пък предлагам да не се обсъжда изобщо начина и къде се качват епизоди  в темата.Това не е от полза за нас,неможещите да гледат сериите от 16ч.
От много бла-бла,няма да можем де гледаме нищо.
Ситуацията е неприятна,но да не си вредим сами и влошаваме повече нещата

# 455
Йозге Йозгер живее с Бийтълс   

Йозге Йозгер живее с Бийтълс
14.06.2012
Актрисата Йозге Йозгер живее с Бийтълс. Така се казва кучето на красавицата, с което тя живее в красива вила в истанбулския квартал Левент. Срещата на турската звезда с четириногия любимец била много емоционална – тя го спасила малко преди да бъде приспан завинаги. Кръстила го на любимата си група и от тогава двамата живеят заедно.

Зрителите на Нова ТВ познават Йозгер като "веселата вдовица" Емел от турския сериал "Другите отчаяни съпруги", който от понеделник, 18 юни, ще се излъчва с нов начален час – всеки делничен ден от 20.00 ч. Звездата от турската адаптация на хитовата поредица е известна с любовта си към животните. Имала е от почти всички домашни любимци, дори и игуана, и винаги се включва в обществени инициативи в защита на животните.

Актрисата, която нашумя и покрай участието си в "Мелодия на сърцето", е изключително доволна от ролята си в турската версия на американския сериал "Отчаяни съпруги". Предложението за участие дошло, когато тя си правела съвсем други планове за живота и работата си. Режисьорът на сериала обаче толкова настоявал, че след месец размисъл тя приела.

Преди две години актрисата се разведе с колегата си Тансел Йонген и от тогава се радва на спокоен живот във вилата си в истанбулския квартал. Къщата й е разположена на 165 квадратни метра, а обзавеждането вътре е основно от ИКЕА. Турската звезда признава, че голяма част от времето си прекарва, слушайки музика на бялото си канапе пред камината. От дете тя мечтае за уютен дом, в който ухае на ябълкови курабийки, затова в бъдеще би искала да си купи и селска къща.

Като малка Йозгер прекарала детството си в Анкара, където е родена. Била единствено дете в семейството и тъй като майка й работела, баба й и дядо й били хората, които я отгледали. В редица свои интервюта тя споделя, че се гордее с възпитанието си и с това, че е постигнала успехите в живота си съвсем сама.
За първи път излиза на сцената в началното училище, където се превъплъщава в ролята на спяща красавица, а по-късно завършва и театрално майсторство в Анкарската консерватория. След петгодишна успешна кариера в театъра и няколко сериала прави  голямо впечатление с ролята на Ляле в сериала "Юнска вечер", а Джавидан от "Мелодия на сърцето" става повратна точка в кариерата й. Също толкова голям успех предизвиква и сегашната й роля в "Другите отчаяни съпруги".

http://tvtv.bg/news/view/id/5196

# 456
Някои гледали ги по Канал Д ? Ако да, може ли да попитам- тайната същата ли е като Мери Алис - че детето е сменено и са убили истинската майка? Аз изобщо нямам време да гледам, само някой серии успях да прегледам, но не ми стана много ясно!

# 457
Същата е PeaceСледват същия сюжет.

# 458
Сериала е много интересен,актьорската игра е направо невероятна! Не ви разбирам защо не коментирате в темата?

# 459
Защото времето в което го излъчват е неудобно  Naughty

# 460
Защото времето в което го излъчват е неудобно  Naughty

И ако си гледал оригинала е ужасно странно... Поне за мен Peace

# 461
На мен филма ми е интересен...Оригиналът, съм го гледала оттук-оттам, но струва ми се, турската версия се различава доста...

# 462
Да,различава си се.. Вчера ми беше много смешна серията с фермата Simple Smile Най-много ми харесва как игаре актрисата, която е ролята на Сюзън.. (която играеше Перла)

# 463

Аз така и не можах да харесам турската Габи, която иначе ми е любимка Confused
Както и дъщерята на Сюзън, направо не мога да я гледам ooooh!

# 464
Дъщерята на Ясемин я гледах в "Любов и наказание" - е, там никак не ми бе симпатична, не използвам по-крайни коментари защото е все още дете - 99 - ти набор е, колкото синът ми...Сега някак съм свикнала с излъчването й , и я приемам...Явно първото впечатление, което оставя девойчето не е съвсем приятно...

Общи условия

Активация на акаунт