Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 422
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Селма има до себе си любим човек! Много приятна изненада! Дано само да е коректен с нея, за да не бъде отново наранена! Всички са много променени - като идея! А с тези дечурлига навсякъде - има толкова свежест във филма!

Досега музиката точно отговаряше на характерите на героите, ако съдим по тяхната тема, не би трябвало ! Но знае ли се !

# 136

Какво имаш в предвид ?

А как играят тези двамата ! И маниерите точно на 70те !

Влюбения Осман в училище Joy Joy Joy

# 137
Тояяяяяяя ще е мръсникккккк....

# 138
Селма има до себе си любим човек! Много приятна изненада! Дано само да е коректен с нея, за да не бъде отново наранена! Всички са много променени - като идея! А с тези дечурлига навсякъде - има толкова свежест във филма!

Досега музиката точно отговаряше на характерите на героите, ако съдим по тяхната тема, не би трябвало ! Но знае ли се !

Много е съмнителен този на Селма, не му е чиста работата newsm78

# 139
Тояяяяяяя ще е мръсникккккк....

newsm10 ................от класа

# 140
Абе тоя АЛИИИИИ....няма ли са го дадат вече....ааааааааа #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Галката започнааааааа..... #Crazy hahaha hahaha hahaha

# 141

Много е съмнителен този на Селма, не му е чиста работата newsm78
И тук тайна има, иначе няма завръзка !

# 142
Селма и аз много я харесвам.Аз гледам  малко назад,но още не съм видяла Али и Айлин...

# 143
Сега става сложно ! И двата филма ! Олеле коя песен слушат !

# 144
# 145
Селма и аз много я харесвам.Аз гледам  малко назад,но още не съм видяла Али и Айлин...

Али го дадоха за малко в затвора с бастун, а Айлин намери още една морска звезда и се радваше на колекцията си от Сонер. Занимава се явно с благотворителност.

# 146
И Мете май нещо не долюбва малкото си братче....... Cry Cry Cry

# 147
Какво казахааааааааааааааааааааааааа newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 148
Какво ли съобщиха по радиото? newsm78

# 149
Бащата на Хакан нали е властен и накарал синът му да бъде уволнен от работа.Джемиле му предлага работа в нейната фирма,но той отказва.Хакан се жалва на Джемиле за отношенията му с БЕррин,а тя му каза,че той сам е избрал тази ситуация и да бъде търпелив.

Общи условия

Активация на акаунт