Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 589
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Мурат натъжи Айлин, какви ли и ги наприказва? newsm78

# 166
Амина е умряла в Палестина.Ахмед е в чужбина

# 167
Тези хора ни заливат с емоции..... една след друга, за коя по напред да напишеш !!!

# 168
Е не е честно-Само Мурат няма мустачки,но за сметка на това прическата му е умопомрачителна Mr. Green

# 169
Е не е честно-Само Мурат няма мустачки,но за сметка на това прическата му е умопомрачителна Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

# 170
Али сигурно ще отиде в старата им къща. newsm78 newsm78 newsm78

# 171

Joy Joy Joy Joy Joy

Събра се с братовчедката, кой знае какво измислиха заедно? newsm78

# 172
ЕМЕЛИ Hug...какво искаше Мурат от онази усойница ...Месудеее newsm78
Нещо май за договора на Айлин....Мурат май нещо говореше  за банка...Да не спре парите на Айлин  newsm78 newsm78 newsm78

# 173
Айлин-Не те обичам.Примири се вече с някои неща!
Мурат-Не разбирам.Сключила си договор с брат ми да се омъжиш за мен с/у пари и имоти.Къде са тези пари?Имати?Проучих.Нямаш нищо!В началото си мислех,че си го направила за да живееш под един покрив със Сонер и за да забогатееш,но нито си станала по-богата,нито брат ми живее тук сега.Защо още си тук?
Айлин-Дадох обещание!

# 174

Представяте ли си срещата Хасефе - Али !!!

# 175

Представяте ли си срещата Хасефе - Али !!!

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 176
Мурат-Не разбирам.Сключила си договор с брат ми да се омъжиш за мен с/у пари и имоти.Къде са тези пари?Имати?Проучих.Нямаш нищо!В началото си мислех,че си го направила за да живееш под един покрив със Сонер и за да забогатееш,но нито си станала по-богата,нито брат ми живее тук сега.Защо още си тук?
Айлин-Дадох обещание!

Много, много ти благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 177
ЕМЕЛИ Hug...какво искаше Мурат от онази усойница ...Месудеее newsm78
Нещо май за договора на Айлин....Мурат май нещо говореше  за банка...Да не спре парите на Айлин  newsm78 newsm78 newsm78

Разпитва я защо Айлин още е женена за него.Месуде го прати в кабинета на Сонер да търси договора...,ако все още е там.

# 178
Айлин-Дадох обещание!

Е това е разговор ! smile3501 smile3501 smile3501 Проблемите вече са доста, но е добре, че нещата между тях са ясни !

Слава на Бога !!! Айлин не се е променила, както се страхувахме !

# 179
Актрисата в ролята на Инджи в момента играе в сериала"За мен си отреден"

Общи условия

Активация на акаунт