Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 575
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Поне един трейлър да пуснат Praynig.....ама какво ли ще разберем newsm78...те обикновено повече ни объркват #Crazy

# 406
Аз се  убедих, че те така правят трейлърите та съвсем да ни объркат. Обикновено се получава обратното на това което изглежда. За съжаление ние се събудихме и чак довечера ще се включа отново да побъбрим. Хубав ден на всички  Hug

# 407
Аз се  убедих, че те така правят трейлърите та съвсем да ни объркат. Обикновено се получава обратното на това което изглежда. За съжаление ние се събудихме и чак довечера ще се включа отново да побъбрим. Хубав ден на всички  Hug

Чао ,миличка....Отивай при бебчо.... LaughingДо довечера..... wavey  love001

# 408
Здравейте дружки, чак сега успях да вляза и то само за поздрав, довечера за повече Laughing Изглежда, че има някякъв спор между турците и гърците за тази песен Milise Mou. newsm78 Това е най старото изпълнение, на което попаднах, а иначе спомените ми от детството са за изпълнението на Нана Мускури bowuu Слагам и двете.....

# 409
newsm68 newsm68 newsm68 Ех, спомени... bowuu bowuu bowuu

О, ето попаднах на френската версия......

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 22:50 от arpha

# 410
# 411
Това за детето и аз си го помислих снощи, че може да е на Каролин Cry Cry Cry

Това ще е най голямата глупост......НЕ могат да ни го причинят това..... Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty Naughty
Все си мисля ,че Карото излъга ,че е бременна.....а и какво е станало с Джемиле....абортирала ли е...........неееееееее....неискам  да е така...... Naughty Naughty Naughty...тия сценаристи ще ни уморят от мислене..... #Cussing out Точно се зарадвах ,че Мустафа може да е разковничето за сдобряването на Али и Джемиле, а пък то ако излезе друго.... #Cussing outНо пък и Джемиле го е приела ....като знаем каква майка е .....но пък е по резервирана в държанието си.....офффффффф.....хиляди съмнения .....къде е чак вторник........ newsm78 ooooh! Cry

Дано да не е вярно и аз не искам Cry Cry Cry

# 412
Привет на всичкииииииииииии Simple Smile
Как сте с днешна дата?
Най-после изгледах снощната серия, малчо заспа и влизам да ви чета докато мога.
Това за детето на Каролин направо ме потресе  Shocked Shocked Shockedм дали е възможно??? Ако е така, какво е станало с бебето на Джемиле? Втори сезон се очертава много интересен и вълнуващ  Wink 

Мели Hug Hug Hug

# 413
Здравейте дружки, чак сега успях да вляза и то само за поздрав, довечера за повече Laughing Изглежда, че има някякъв спор между турците и гърците за тази песен Milise Mou. newsm78 Това е най старото изпълнение, на което попаднах, а иначе спомените ми от детството са за изпълнението на Нана Мускури bowuu Слагам и двете.....

http://www.youtube.com/watch?v=BEm03F8qrsc&feature=related

И пак съпровожда оркестъра на Раймонд Льофевр.... newsm68 newsm68 newsm68 Ех, спомени... bowuu bowuu bowuu

О, ето попаднах на френската версия......

http://www.youtube.com/watch?v=HG7EF2FwoEw&feature=related

Чудесни са АРФИ Peace  bouquet

# 414
# 415
# 416
# 417
# 418
# 419

Общи условия

Активация на акаунт