Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 578
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
И други членове на семейството не искат да Мустафа Cemile'nin със сигурност е така, защото бебето е резултат от изнасилване bence.Carolin "Ако бебето е абсолютно нелепо yahu.Kim голям приятел на стари съпруг се бебето си в къщата вече не изглежда, че ние не искаме дори шанс то ben.Hem дори и така (или не), че е случаен в Cemile'nin gerekir.O изглежда, че бебето е aldırmış.
 В същото време, Еркин Koray Ки песен толкова много и ме докосна в поносими време без причина yine.Hiç сълзи наводнения oldu.Ama колене отново, така че то да отговаря на песента, аз съм готов да плаче, моля çalsınlar винаги ..

Сцени, Али бяха твърде малко, в действителност, е по-малко ya.Sürekli Cemile plandaydı.Bu раздел героите лицева не са Али е той малко бавно, така че не ми хареса това, което аз съм от този раздел Надявам се това да е толкова вълнуващо сега, за Бога, за да срещнете olur.Cemile-Али . Cemile Али görünce.Ali много се страхува от погледа както на вина и тъга, защото няма да има наказание sanki.Vicdan Karcı'nın той също искаха да ме убият твърде чудя се какво ще бъде мястото в почуда, или Cemile от konuşucaklar gidicek ? Те говорят много любопитен, защото се надявам

# 481
# 482
# 483
# 484
# 485
# 486
# 487
# 488
# 489
# 490
# 491
# 492