Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 450
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
' Öyle Bir Geçer Zaman Ki' Nerede Hata Yaptı?

Milliyet'te Sina Koloğlu eleştirdi...
Habertürk'ten Rahşan Gülşan hafif hayal kırıklığına uğradığını yazdı...
Taraf'tan “telesiyej” beklediğini bulamadığını belirtti...
Seyirciler de pek umduğunu bulamadı dersek abartmış olmayız.
Kimi bunu, beklentinin büyüklüğü şeklinde yorumlayabilir.
Kuşkusuz eleştiri varsa bir sorun var demektir.
Odatv olarak biz de kendi aramızda tartıştık ortak görüş şu:
Senaryo hatası.
Şöyle...
Senaryo, zaman atlamasının karakterlere tek tek nasıl yansıdığını bir tanıtım/belgesel gibi anlatma yolunu seçmişti.
Yani hikayenin yerini karakterin hayat hikayesi alınca, bu tanıtım dizi seyircisini diziye yabancılaştırdı. Seyirci diziyi hikayesiyle beğenip seyrederken karşısına çıkan tanıtımdan hoşnut olamadı, dizinin içine giremedi.
Fragman izler gibiydi yani...
Halbuki zaman atlamasının yine bir hikaye odaklı verilmesi gerekmiyor muydu?
Bu büyük senaryo hatasını (ki normaldir) yönetmen, yapımcılar nasıl görüp uyarmadı acaba?
Türkiye'nin fenomen dizisi bakalım ikinci bölümde eski “tadını” yakalayacak mı?

NOT: Dizinin reytinginin geçen sezona göre biraz düşük olmasının nedeni, Türkiye-Avusturya maçıyla aynı saate gelmesidir...

10 Eylül 2011   

Не си спомням до сега да са критикували филма  или по точно сценария....Но ,ето ,че и това се случи , доколкото разбрах от превода на Гугъл.Може би малко по ниския рейтинг на първата серия от втори сезон е причината за това . newsm78Наистина досега процентите винаги са надвишавали 50% На мен определено серията ми хареса.... Peace Peace Peace

# 631
ХААА...сега ,ПРИВЕТТТТТ.......... wavey  love001

БЕЛЧЕ ,ненкс за новините и снимките !!!

СЛЪНЧО , за превода !!!

АРФИ ,за кафенцето!!!

# 632
Dnes i az sam na liutenicata Joy Joy

Do 2- 3 chasa shte sam na liniq milichki Hug Hug

# 633
BİNGÖL YENİ SEZONDAKİ CEMİLE'Yİ ANLATTI!Ayça Bingöl Öyle Bir Geçer Zaman Ki’deki ‘Cemile’yi izlerken artık ağlamadığını söyledi...10 Eylül 2011 04:00Reyting rekorları kıran ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin ‘Cemile’si Ayça Bingöl, önceki gün Özlem Kaya’nın defilesini izledi.

Modada sadelikten yana olduğunu belirten oyuncu, dizi hakkında da konuştu ve yeni sezonu değerlendirdi. Bingöl “Cemile artık kendine iyi bakan kadın oldu. Kendimi izlerken ağlamıyorum” dedi.

Нов сезон обясни Бингьол CEMİLE'Yİ! Ayça Бингьол Тя Ki'deki приемлива време "вече не гледа ağlamadığını Cemile'yi каза ... 10-ти Септември, 2011 04:00 Оценка блокбъстър", така че когато премине на "низ" Cemile'si Ayça Бингьол , Özlem кая модно шоу бе последвано от предишния ден.

Мода простота, която е в полза на играча, също говори за серия и оценка на новия сезон. Бингьол "Cemile сега има свой добре изглеждаща жена. Аз не плача, докато гледате ", каза той.

Наистина е прекрасна.....особено когато Али се показа у тях на вратата #Crazy #Crazy #Crazy...очите и просто засияха......голяма промяна и у Джемиле ...поне в този момент..... bowuu

# 634

Белчеее.... Hug Heart Eyes....точно щях да питам оттатък в Заема къде се губиш newsm78 Joy

# 635

Не си спомням до сега да са критикували филма  или по точно сценария....Но ,ето ,че и това се случи , доколкото разбрах от превода на Гугъл.Може би малко по ниския рейтинг на първата серия от втори сезон е причината за това . newsm78Наистина досега процентите винаги са надвишавали 50% На мен определено серията ми хареса.... Peace Peace Peace

О, за това ли е тази статия , добре, че не я прочетох да си развалям настроението ! Naughty

# 636
Здравейте мили сладурчета Hug Hug Hug

Белчеее.... Hug Heart Eyes....точно щях да питам оттатък в Заема къде се губиш newsm78 Joy

Разката ми се игричката, но поне свършихме всичкооооооооо Wink

# 637
ХААА...сега ,ПРИВЕТТТТТ.......... wavey  love001

БЕЛЧЕ ,ненкс за новините и снимките !!!

Благодаря ти Све  bouquet

# 638
# 639
# 640

wavey Браво, миличка, сега вече ще почиваш спокойно, иначе все мислиш, че трябва да се отметне задачата !!!

# 641

Да, наистина в очите на Али се вижда само разкаяние и очакване, а при Джемиле, все още личи страха !

# 642

Но тук, тя го очаква, почти е спокойна и определено очаква много от срещата между баща и син !

# 643
  • София

То е твое дете Бериин.Обичай го  Whistling

# 644

wavey Браво, миличка, сега вече ще почиваш спокойно, иначе все мислиш, че трябва да се отметне задачата !!!

smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт