Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 673
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Е, наистина трябва да се върне и Нериман, заради комизма и' и групата ще е пълна !

Тяяяяяя.....страхотна прическа извади #Crazy....все едно има купа сено на главата си..... hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Комична история

# 256
Е, наистина трябва да се върне и Нериман, заради комизма и' и групата ще е пълна !

Тяяяяяя.....страхотна прическа извади #Crazy....все едно има купа сено на главата си..... hahaha hahaha hahaha

Оооо! Те със съпруга й са уникални! А Месудето като обрулен есенен лист, ама това не й попречи да посочи чекмеджето. Ей, тръгна, че се върна! Но пък стана много добре - картите са разкрити. Айлин ще живее. То в обратния случай - Мурат, Сонер и Сюлейман трябва да си отиват. Това е една от най-интересните сюжетни линии.

# 257
  • София
Колко ли серии ще е този сезон newsm78 newsm78 newsm78
Това едва ли се знае,зависи от рейтинга  Peace Все пак каквото й да си говорим,става дума за пари.Преди няколко дена из новините,които бяхте постнали пишеше че е заплануван да бъде 4 сезона,но това ми се струва твърде дълъг период  newsm78 newsm78 newsm78

# 258
# 259
Четири сезона с по около 40 серии....много ми се струват.... newsm78...но знае ли човек..... newsm78

# 260
# 261
Четири сезона с по около 40 серии....много ми се струват.... newsm78...но знае ли човек..... newsm78

Може Све, не помня , но Листипад и Мечтатели също са с по 3-4 сезона Wink

# 262
Е има логика, нали искаха да стигнат до наши дни !

# 263
# 264
Децата как ли ще посрещнат Али newsm78....а и той тях newsm78....как ли ще ги погледне.... Shocked Shocked Shocked...дали ще събере смелост.... newsm78

А Карото....къде ли се намира ...май в чужбина ...не говореше на турски ,май  newsm78

Мацката ,която свиреше и пееше на пианото песента на Инджи ми се стори ПАК по голяма от Мете Thinking....другото момиче ,сервитьорката май повече ще му подхожда bowuu

# 265
# 266
Карото е сигурно в някой бардак Joy Joy Joy

# 267
Много съм въодушевена от тази серия, прекрасни актьори, обстановка, мир и спокойствие в началото и постепенно до края дишах на пресекулки......... Joy Joy Joy Но най - доволна съм от очите на Али и Джемиле накрая bowuu bowuu bowuu Може да е една седмица или няколко дни до фрагмана, но ще ги преживея с надеждата за щастие на тези двама страдалци !!!

# 268
Сервитьорката беше с очи на  сърна. Много ми хареса от пръв поглед. Много по-чиста ми изглежда душевно. Ще чакаме фрагмана! За протокола - и реклами много, и серията доста дългичка. Промените още не са влезли в сила. Добре, че започва в 20.00 ч.

Лека нощ!  Hug Hug Hug

# 269
И аз сън доволна от епизода, за всеки по нещо разбрахме поне Wink

Общи условия

Активация на акаунт