Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 639
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Сервитьорката беше с очи на  сърна. Много ми хареса от пръв поглед. Много по-чиста ми изглежда душевно. Ще чакаме фрагмана! За протокола - и реклами много, и серията доста дългичка. Промените още не са влезли в сила. Добре, че започва в 20.00 ч.

Лека нощ!  Hug Hug Hug

Лека нощ , мила! Hug

Приятно ми беше , че си с нас  love001

# 271
# 272
Сервитьорката беше с очи на  сърна. Много ми хареса от пръв поглед. Много по-чиста ми изглежда душевно. Ще чакаме фрагмана! За протокола - и реклами много, и серията доста дългичка. Промените още не са влезли в сила. Добре, че започва в 20.00 ч.

Лека нощ!  Hug Hug Hug

Лека нощ , мила! Hug

Приятно ми беше , че си с нас  love001

newsm10 smile3521 wavey  love001

# 273
# 274
Сцената с окървавените звезди беше много въздействаща!
И Джемиле и Селма отказват да управляват холдинга.
Каролин се е върнала в Холандия.

# 275
И аз сън доволна от епизода, за всеки по нещо разбрахме поне Wink

И докрая всеки беше завъртян от проблем ! Има да ги бистрим до другия вторник ! Joy Joy Joy

# 276

Кратко и ясно  bouquet  bouquet  bouquet

emely, много ти благодаря  love001

# 277
Много съм въодушевена от тази серия, прекрасни актьори, обстановка, мир и спокойствие в началото и постепенно до края дишах на пресекулки......... Joy Joy Joy Но най - доволна съм от очите на Али и Джемиле накрая bowuu bowuu bowuu Може да е една седмица или няколко дни до фрагмана, но ще ги преживея с надеждата за щастие на тези двама страдалци !!![/color][/b][/size]

smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 278
И аз сън доволна от епизода, за всеки по нещо разбрахме поне Wink

И докрая всеки беше завъртян от проблем ! Има да ги бистрим до другия вторник ! Joy Joy Joy

Сега филма се повтаря - започваме да дебнем трейлъри Joy Joy Joy

# 279

За теб е ,скъпичка ...ЗА ТЕБББББББ....... Peace Peace Peace

# 280
# 281
Благодаря на всички ви, дружки, беше прекрасна и много вълнуваща за мен вечер! Лека нощ !!!

# 282

МЕРСИИИИИИИИ.....скъпа,дорогая ЕМЕЛИИ...... Hug

# 283
Джемиле е с повече акции от Селма.Предлага на адвоката отново да настоява Селма да заеме президентския пост.Също и предлага да се пренесе в кьошка на рибаря,или да и намери подхождаща за социалното и положение къща,но тя тотално отказва....
Съжалявам,че така накъсно давам инфо,но изпуснах началото на епизода и сега го гледам. Peace

# 284
Благодаря на всички ви, дружки, беше прекрасна и много вълнуваща за мен вечер! Лека нощ !!!

Лекинкааааа.....Арфииииии..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт