Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 634
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Джемиле е с повече акции от Селма.Предлага на адвоката отново да настоява Селма да заеме президентския пост.Също и предлага да се пренесе в кьошка на рибаря,или да и намери подхождаща за социалното и положение къща,но тя тотално отказва....
Съжалявам,че така накъсно давам инфо,но изпуснах началото на епизода и сега го гледам. Peace

Нищо.....ние разбираме.....Адвоката ли предлага на Джемиле да се пренесе в къщата на Балакчъ....но нали там е Селма...или тя има друга къща  newsm78

# 287
Благодаря на всички ви, дружки, беше прекрасна и много вълнуваща за мен вечер! Лека нощ !!!

love001

Лека нощ Арфи

# 288
Джемиле е с повече акции от Селма.Предлага на адвоката отново да настоява Селма да заеме президентския пост.Също и предлага да се пренесе в кьошка на рибаря,или да и намери подхождаща за социалното и положение къща,но тя тотално отказва....
Съжалявам,че така накъсно давам инфо,но изпуснах началото на епизода и сега го гледам. Peace

Благодаря ти мила, за това което правиш за нас  bouquet

# 289

Нищо.....ние разбираме.....Адвоката ли предлага на Джемиле да се пренесе в къщата на Балакчъ....но нали там е Селма...или тя има друга къща  newsm78

Селма не е в Истанбул, нали на финала си замина Wink

# 290

Селма живее в Измир.Нали беше заминала там.Явно не се е върнала и отказва да се връща защото обясняваше че там с онзи е щастлива.

Лека нощ,момичета Hug

# 291
# 292

Радвам се много , че бяхме заедно! Hug Hug Hug

До утре Wink

# 293
Лека нощ ,Емели и още веднъж  БЛАГОДАРЯ !!! Hug Heart Eyes Hug

# 294
Аз ли останах последна....... ooooh! ooooh! ooooh!

Лекинка ...тогава и от мен !!!

# 295
Лека нощ и от мен.
Приятни сънища на спящите дружки, а на останалите красива и спокоъна нощ! Hug

# 296
Само една констатация и аз изчезвам...

Тази вечер бихме рекорда....Цели 15 страници.....за 4 часа .....Браво,момичета !!! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 297
Лека нощ и от мен.
Приятни сънища на спящите дружки, а на останалите красива и спокоъна нощ! Hug

Лекинка и на теб ,МЕЛ !!! Hug Heart Eyes Hug

# 298
# 299
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ходили ли сте надолу в Анадола на гранницата на Турция със Сирия и да видите как живеят обикновенните турци? Нищо подобно няма със това с което ни заливат нашите телевизии.

Общи условия

Активация на акаунт