Еркан Петеккайа в Öyle Bir Geçer Zaman ki # 26

• 21 541
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Арфииии....видя ли погледа на Джемиле,когато Мете отвори вратата....Никога досега във филма Джемиле НЕ Е поглеждала Али по този начин...Може би само оная първа нощ след неговото завръщане в леглото ,когато той и даде гръб и и каза ,че е уморен....За мен това е ФлюБеН поглед...На теб как ти се видя....Като ,че ли и Мете беше по снизходителен.... Thinking #Crazy

Май Джемиле му беше подсказала, че предстои среща или най - малкото са му разказали за предишните срещи с баща му......... newsm78

Малко не ми се вярва...ти нали знаеш Мете колко корава глава е ...няма удържане...... #Cussing out Joy Joy Joy

# 556
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 557
А тук какво ще се случи, не ми се мисли !

Сега пред Сонер ще стои същата дилема  Thinking Да видим пак ли брат си ще предпочете или любимата си, още по - сложен са го направили техния случай  newsm78 newsm78 newsm78

# 558
Привет!  Hug Hug
Има ли вече трейлъри?

wavey wavey wavey, мила, има ги малко по назад! По тях гадаем със Светлето ! Hug

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 01:10 от arpha

# 559
Да старо е  bowuu....от много бързане не видях  Naughty......хептен се ушашавих #Crazy #Crazy #Crazy.....изтрих си поста.................турнах китки........... Joy Joy Joy Joy Joy

# 560
Мисля  Thinking,че този път Сонер ще избере Айлин.... Peace Peace Peace

# 561
Привет!  Hug Hug
Има ли вече трейлъри?

# 562
Арфииии....видя ли погледа на Джемиле,когато Мете отвори вратата....Никога досега във филма Джемиле НЕ Е поглеждала Али по този начин...Може би само оная първа нощ след неговото завръщане в леглото ,когато той и даде гръб и и каза ,че е уморен....За мен това е ФлюБеН поглед...На теб как ти се видя....Като ,че ли и Мете беше по снизходителен.... Thinking #Crazy

Май Джемиле му беше подсказала, че предстои среща или най - малкото са му разказали за предишните срещи с баща му......... newsm78

Малко не ми се вярва...ти нали знаеш Мете колко корава глава е ...няма удържане...... #Cussing out Joy Joy Joy

Мисля, че той смени отношението към баща си постепенно, като започна от онова влизане в старата им къща, и когато видя как се грижи за Осман. Освен това той го държа ранен на сватбата и си пролича колко се притесни за него, не го отхвърли, мисля, че това му е повлияло..... Сега пък тепърва ще осъзмава, че той е силният мъж в къщата, и че баща му е прекършен просто........

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 01:21 от arpha

# 563
Привет!  Hug Hug
Има ли вече трейлъри?

wavey newsm10  love001

# 564
На 30 стр.Майдриймммм....
Чакаме коментара ти ,скъпа  Praynig Hug Heart Eyes

# 565

Мисля, че той смени отношението към баща си постепенно, като започна от онова влизане в старата им къща, и когато видя как се грижи за Осман. Освен това той го държа ранен на сватбата и си пролича колко се притесни за баща си, не го отхвърли, мисля, че това му е повлияло..... Сега пък тепърва ще осъзмава, че той е силният мъж в къщата, ч баща му е прекършен просто........

Напълно съм съгласна.. Peace Peace

# 566
Привет!  Hug Hug
Има ли вече трейлъри?

wavey wavey wavey, мила, има ги малко по назад! По тях гадаем със Светлето ! Hug

# 567
# 568
Как ли ще се развият нещата осоло Айлин.....сигурно всички ще се съберат в болницата  newsm78...Али дали ще отиде... newsm78

# 569
Мисля  Thinking,че този път Сонер ще избере Айлин.... Peace Peace Peace

А на Месудето какво и' се пише, пак се намеси груби и безпардонно, с всичката завист и злоба, които е насъбрала за тези 2 години ! box box box

Общи условия

Активация на акаунт