Абсурдно и опасно разпространение на каталозите на ИКЕА!

• 26 479
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
  • София-в сърцата на моите деца
Искрено се посмях с тази конспирация ИКЕА LaughingРано сутрин ми беше полезно, а иначе и аз си имам каталог , но ми звъннаха на вратата и ми го дадоха в ръцете Wink
ИКЕА си е и си остава ИКЕА, с нашето мнение и без него Peace

# 76
Шест страници за една марка. Вярно, световен еталон и бизнесмодел, на който са посветени книги. Но все пак Confused
Явно кризата в мебелния бранш е жестока.
Ще трябва да проверя в Красива мама как се посреща откриването на Х§М, макар че красавиците са по незлобливи сякаш от интериорните специалисти  Wink

# 77
  • София
И аз не съм впечатлена от Икеа, мебелите не са евтини, а изглеждат евтини.
Аз продължавам да питам какво очаквате от една мебел, за да изглежда тя скъпа. Питам не за да се заяждам, а просто от любопитство.

Златни елементи на Версаче, дръжки с кристали Сваровски, стъкла и огледала отвън и отвътре.  Laughing

ИКЕА радва с бюджетни решения за домакинството - не всичко в кухнята има смисъл да бъде кристал, например.

# 78

Много от каталозите на ИКЕА (ако идваха до тук) щяха да се озоват там  Simple Smile

Каталогът излиза веднъж годишно.

Значи веднъж годишно ще се озовава там Simple Smile

# 79
Има логика в идеята на темата,не знам защо веднага беше набедена за конкурентска атака.И на мен не би ми било приятно някой да ми окача на вратата каквото и да било,още повече рекламни материали.Още не съм получила въпросния каталог,но и да го получа ще замине при брошурите на Била,Метро и себеподобните им-в коша.

# 80
Всъщност сте прави, персоналният подход не е удачно решение за нашата територия. Явно хората по някакъв начин възприемат закачането на каталог на вратата като навлизане в личното пространство.  Много съжалявам, че толкова труд ще отиде в кошчето, ма какво да се прави- демокрация.  Laughing

# 81
Smartie,знаеш ли,точно това си помислих след като написах предния си пост-че това закачане по вратите е навлизане в личното пространство на хората.Поне в пощата да беше-щеше да е по-поносимо.

# 82
Много обичам да разглеждам каталози. Жалко, че при нас няма.

Лично пространство  Shocked Ма те и от вашия въздух са дишали докато са закачали каталози по вратите.

# 83
Лично пространство  Shocked Ма те и от вашия въздух са дишали докато са закачали каталози по вратите.

Е, бива ли такова нещо 'начи...Това вече е върха на наглостта Naughty..и без да питат викаш-направо си дишат, а.... hahaha hahaha hahaha Wink

# 84
  • София
Ами права си е авторката - защо не ги оставят пред входа и всеки, който иска каталог да си вземе, а трябва да ги закачат на вратите!

# 85
  • гр. Шумен
Аз продължавам да недоумявам какво толкова ви дразни каталога на ИКЕА, че бил окачен на бравата. Какво лично пространство, какви пет лева! Мен много повече ме дразнят дистрибуторите на Ейвън примерно, които през ден минаваха през офиса, да си предлагат стоката или директно ме спират по улиците. И им обясняваш, че нямаш нужда от продуктите им и те пак почват да ти предлагат нещо ново и колко било куул. Пощенската ми кутия редовно е пълна с рекламни материали, включая примерно и на мебели Арон. Но те не са лично пространство, не! Naughty
Този начин на разпространение на каталога на ИКЕА (веднъж годишно) ми е доста по ненатрапчив от споменатите по-горе. Не ти звънят на вратата, не ти предлагат да си купиш непременно последния писък на дизайнерската и конструктивната им мисъл.
Колкото до крадците, те са проблем на оня на който ВМ пее на уше "нашата полиция ни пази", а не на ИКЕА, нали?

# 86
  • София
Аз продължавам да недоумявам какво толкова ви дразни каталога на ИКЕА, че бил окачен на бравата. Какво лично пространство, какви пет лева!
Ами защото за рекламни материали и изобщо съобщения от този сорт си имам пощеска кутия. Не е нужно да ми ги окачват на вратата  Peace

# 87
  • Варна
Ай стига ве , 6 страници искам , не искам каталог , ами помислете малко за провинцията , София да не е България , спешно се нуждая от фунийки за семки  Crossing Arms , много моля да пратите един към нас , има кой да го посрещне , казах  Naughty

# 88
Ами права си е авторката - защо не ги оставят пред входа и всеки, който иска каталог да си вземе, а трябва да ги закачат на вратите!

Това е лично уважение - сигурно, че ще стигне до всеки. Който не го иска-да си го изхвърли. А ако го оставят на входа, може и да няма за някои, които се прибират по-късно.

Тумбе, ти предтсавяш ли си  Shocked  hahaha А пък и стълбището са им амортизирали като са минали по него до всяка врата. И то без да питат  Shocked

# 89
  • София
Е как да го изпратим за провинцията, като дружно констатирахме, че обирджиите са ни изпреварили и каталог още нЕма. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт